reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Oj Foxy,jak nie dzisiaj to i tak już długo z brzuszkiem nie pochodzisz :)
Współczuję Ci Kawoszka teściowej :/ Głupia baba! Niektórym ludziom powinno się zakleić usta taśmą, taka złośliwość wynika zawsze z kompleksów , nie nerwuj się więc :)

reklama
Wszystko ustało jedynie plamie dalej . Chyba dziś nic już się nie wydarzy [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I jak po nocy?
Ja przespałam bez wstawania do łazienki. Mój śpi ale ja chyba wstanę. Cała mokra jestem, okropnie gorąco w nocy było. Muszę iść po prysznic. Ciekawe co tam będzie na ktg może już zostanę. ☺

Dzień dobry :)
Jak noc Foxy?
Jak też Kawoszka w nocy nie wstawałam :) Chyba mi czop wyleciał rano, taka galaretka,ale niczym nie zabarwiona i śniło mi się, że rodziłam. Dzisiaj wizyta na 11.30, zobaczymy, co ginka powie :)
Jak tam u Was, Dziewczyny?

Dzień dobry :)
Jak noc Foxy?
Jak też Kawoszka w nocy nie wstawałam :) Chyba mi czop wyleciał rano, taka galaretka,ale niczym nie zabarwiona i śniło mi się, że rodziłam. Dzisiaj wizyta na 11.30, zobaczymy, co ginka powie :)
Jak tam u Was, Dziewczyny?

Foxy pewnie jeszcze śpi.
Ja już jestem przyszykowana do wyjazdu. Mała lekko się przeciąga. Mój mąż myśli że mnie tam zostawią ale ja tego nie czuję. Pewnie wrócimy do domu i każą nam przyjechać za 2-3 dni i pewnie zostawią mnie na poniedziałek. Tam gdzie mam rodzić jak termin minął to wywołują po 7 dniach.
Stanęłam na wagę. Matko 21 kg na plusie. I to najwięcej mi przybyło w ostatnim trymestrze. Ja nie wiem jak to ze mnie zejdzie.
Jest strasznie gorąco.
Wszystkie staniki mam za małe jadę w tym do karmienia. Jest do kitu. Wolę softy z drutami. Jak już będzie po wszystkim to zobaczymy jakie cyce będę miała i jak wielki namiot będzie mi na nie potrzebny. Na razie mam 85 G a to już przesada.
Ok zmykam bo mam na 10:30 ale mój J. To najchętniej jechałby już o 8 rano.

Piszcie co u Was.
Foxy a może Ty już po ☺.
Niech moc będzie z Wami

Dobry,dobry! Ja mam bóle takie jakie miałam i kłucia w podbrzuszu! Czop dwa dni z rzędu wylatuje,i tak się zastanawiam ile tego musi być Na dodatek młoda zapalenie spojówek,siedzi w domu,przedszkole dzisiaj zamknięte,także mam wesoło! Jak na razie nic mi się nie chce!

reklama
Do góry