reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
U nas jedna o 24 i potem ok 5.30. No Foxy zrobiłam termin na czwartek na 8.15. Pierwsza będę . Oczywiście Leona muszę wziąść bo teściowa nie może ;)

Ale tak tesciową właśnie zakrecilam,że musi Szymka z przedszkola odebrać. Napisałam jej,że nie wiem ile mi zejdzie u lekarza i potem pójdę do męża,wezmę auto i przyjade po młodego bo znów po południu mamy termin oby dwoje do okulisty i zaś jeszcze po południu Jule musi mieć :D

PatiEmma - rehabilitacja super. Tymek gadał cały czas ba pa :D, ale dzisiaj kolejna i zobaczymy, co będzie się działo. A Wy działacie na piłce ?

Mamamilka- Gratuluje decyzji o kredycie. Super, ze miałaś chwilę dla siebie i poszłaś do fryzjera. Ja zapisałam się na 12 maja, jeszcze mnóstwo czasu. Nie dziwię się, ze tęsknisz za mężem.

Kasieks - widzę , ze u Ciebie intensywny weekend pełen odwiedzin. Jak czuje się Dominik ?

Emol - gratulacje dla Arturka, pięknie raczkuje.

Foxymama - współczuje nocek. U nas noce okropne. Mam wrażenie, że od północy to tylko go karmię. Nie zdążę zasnąć, a Tymek już budzi się na karmienie.

Veronika - bardzo dobrze, że zapisałaś się do ginekologa. Może rzeczywiście przesunął się okres, chyba trochę chorowałaś.

U mnie weekend dosyć intensywny. Byliśmy u teścia w sobotę. Było bardzo miło. Tymek wspaniale bawił się z dziadkiem. Opowiadał mu po swojemu... :) W niedziele byliśmy na spacerze w lesie. U mnie tak jak u Veroniki, gdy maż jest w domu Tymek nie ma czasu na spanie. Mąż mi wczoraj wyciągnął z piwnicy hula hop z obciążeniem. Wczoraj trochę pokręciłam. Młody cały czas śmiał się z matki :D
A dzisiaj wracamy już do normalności. Mamy rehabilitację. Dzień szybko zleci.

Poranna_burza wątpię aby to przez chorobę było. Patrz. Okres mam co miesiąc. Ostatni miałam 15 stycznia no i 15 lutego powinnam dostać. A 28 właśnie zaszaleliśmy. To mogły być moje dni płodne. Więc było to 3 tyg,do zapłodnienia gdzieś doszło ok 30 stycznia,więc mi to na porządku,że testy pokazują wynik ujemny. Z Leonem 3 tyg po zapłodnieniu wynik był też negatywny. Dopiero w 4 albo 5 po zapłodnieniu był pozytywny jeszcze ta kreseczka ledwo widoczna. Taka już moja natura,że mi tak szybko nie wykrywają testy w moczu. Ale w czwartek rano się wszystkiego dowiem.

No co on ma z tymi kablami dizewczyny?
IMG_20180219_132818.jpg

Załączniki

• IMG_20180219_132818.jpg
    IMG_20180219_132818.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 227
Mówiłam już ostatnio do męża,że jak zacznie się skrabać do góry to gitary muszą być na leżąco bo jak pociągnie za uchwyt i pociągnie na siebie gitarę w tym wielkim ciężkim etui to dopiero będzie :/

reklama
Do góry