reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Gratulacje małego słodziaka [emoji7][emoji7][emoji7] ale szybko poszło [emoji8] dużo zdrówka dla was :* ja tez nie będę następna [emoji23][emoji23] u mnie dziś samopoczucie świetne :D zero oznak porodu :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak to prawda ;D ale jakoś mi się wydaje ze ja urodzę w lipcu [emoji23][emoji23][emoji87] bo nawet czop mi nie odszedł jeszcze [emoji33]

Gratulacje kasieks! Życzę Wam wszystkiego dobrego. To jest ekspress.
Ja dzis na papierze zauważyłam dosłownie 2 krople świeżej krwi, bez sluzu, czopów itd. Dzwonilam do położnej, mówią ze szyjka się otwiera to dlatego. Nie chce iść do szpitala póki się nic nie dzieje. Zobaczymy co dalej
A Ty na kiedy masz termin? Nie mam Ciebie na pierwszym wpisie może przeoczyłam.
To z tym plamieniem może uważaj.

Ja przez GBS to już bym jechała.
Jeszcze ten zastrzyk w dupsko dostanę.

Ja wiem :D ale jakoś tak wydaje mi się ze przenoszę :D dziewczyny maja jakieś skurcze czy inne odczucia a ja tak średnio :p chociaż chciałabym urodzić mniej więcej w terminie bo babcia i mama przylatują do mnie na 2tyg :p i bardzo by chciały zobaczyć małego ;p wiec
Pewnie tak się nie stanie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Kawoszka ja myśle ze Ty będziesz następna :D wiec otwieraj kolejkę [emoji23][emoji23][emoji8][emoji257]

Do góry