reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Jak tam wasze grille ?:D mi jest tak niedobrze ze mam ochotę zwymiotować .... czuje nawet wodę na żołądku [emoji849][emoji55][emoji87]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ogólnie spoko ale nie wiedziałam że siedzenie kilka godzin może tak zmęczyć :o.ale tak to jest jak się ma przed sobą brzuch wielkości półkuli ziemskiej :D.niedawno wróciłam i od razu do lodówki po jogurt pitny.mąż w szoku i pyta jak mogę to pić po jedzeniu z grilla:eek:.powiedziałam mu że nie rozumiem jego głupich pytań. Było zimne to wzięłam i wypiłam. Przecież to nie alkohol żebym trula dziecko wiec niech się tak nie rozdziawia :p.teraz chodzę i ziewam.w dodatku rozbolala mnie głowa a nie mam ciśnieniomierza :baffled:

Ja juz leżę na kanapie z nogami do góry! Normalnie jedna wielka bania jestem! Zaraz idę pod prysznic i B będzie robił masaż i smarował kremem chłodzącym! Pokropiło jak ksiądz kropidłem,zagrzmiało dwa razy i znowu słońce grzeje! A ja dzisiaj cały dzień ledwo się kulam!

Ja juz leżę na kanapie z nogami do góry! Normalnie jedna wielka bania jestem! Zaraz idę pod prysznic i B będzie robił masaż i smarował kremem chłodzącym! Pokropiło jak ksiądz kropidłem,zagrzmiało dwa razy i znowu słońce grzeje! A ja dzisiaj cały dzień ledwo się kulam!
Mój mąż jak się zabiera za masaż to od razu zaczyna ziewac i przysypia :dry:.jak go opieprzylam to stwierdził że woli robić ciekawsze rzeczy ale na to mamy teraz szlaban od lekarzy w szpitalu więc jeszcze sobie poczeka;)

Jak tam wasze grille ?:D mi jest tak niedobrze ze mam ochotę zwymiotować .... czuje nawet wodę na żołądku [emoji849][emoji55][emoji87]

Współczuję :unsure:.czytałam że niektóre kobiety przed porodem mają biegunkę lub mdłości bo organizm probuje się sam oczyścić

Ja też leżę na kanapie z nogami w górze.
I też stópki zrobiłam dzisiaj. Muszę jeszcze lakier poprawić.:happy:
Dziwny dzień mam bo brzuch jakbym dynię połknęła.
U mnie grilla nie było tym razem. Ale za to obiad z patelni do grillowania mięsa. Mówię wam super sprawa. Kupiłam z tefala. Ciężka jak diabli, można nią zabić. Ale wszystko robię na niej bez tłuszczu.
Ja nie miałam pomysłu na obiad to zrobiłam mojemu ryż, mizerię i grillowaną pierś z kurczaka i do tego sos na maśle i śmietance z pietruszką. A tak wymyśliłam to jeszcze dokładkę brał. Ja tam zamias ryżu wolę kaszę jęczmienną.

reklama
Przeszło mi na szczęście i jem właśnie rodzynki w czekoladzie a zaraz pewnie będzie zgaga no cóż [emoji23][emoji23] i oglądam porody na ipli ;p co chwile muszę ściszac tv bo tak wrzeszczą te baby a tz spi[emoji23][emoji23] w tym odcinku rodzi 16-latka[emoji849] Ja chciałam dziś zaatakować tz ale jakoś on nie bardzo chcial [emoji87] fajne miałyście obiadki :D ja jutro muszę się ogolić na sobotę to bd hardcore [emoji23][emoji23]kawoszka kusisz ta patelnia :p myślałam o takiej ostatnio ale nie wiedziałam czy może się przydać :p bo ja często zbieram wszystko a później nie używam [emoji41]

Do góry