reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Coś mi chyba umknęło. Wydaje mi się że Emol miała się pakować. Gdzieś jedzie, bo nic się nie oddzywa? Może mi uciekła jakaś strona jak nadganialam czytanie :errr:

reklama
Dziewczyny mój mały tak się obija przez sen o łóżeczko ze nie wiem co zrobić :( osłonki nie pomagają :( ma takiego guza na główce przed chwila sobie nabił :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny mój mały tak się obija przez sen o łóżeczko ze nie wiem co zrobić :( osłonki nie pomagają :( ma takiego guza na główce przed chwila sobie nabił :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dlatego śpię z małym. Nie wiem czemu się tak wierci przez sen. Chodzi na czworaka i też się obijal o szczebelki a na łóżku nie ma o co. Obstawilam go poduszkami żeby był bezpieczny. Emilka tak nie robiła ale ona nie raczkowala. Mam nadzieję że to szybko przejdzie. Może to związane ze skokiem rozwojowym

Ja tez z nim spie ale najpierw spi sam :o napisałam do cioci czy uszyje mi coś takiego
1517002999-c402961567aaa7b6-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja miałam wam się zapytać czy któraś z was ma paraliż senny?
Raz mi się zdarzyło że się budziłam i nie mogłam się przez chwilę ruszyć ani mówić, a później się zerwałam z łóżka. To było jakiś czas temu i nie wiem czy to był sen czy paraliż senny ale uczucie okropne.do tej pory pamiętam ta panikę. Dobrze że się nie powtórzyło :)

Do góry