reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Chwila moment i zescie ze 3strony napisaly chyba
Veronika no popierqm Emol niech sam idzir do salonu kurcze, a facetow ogolem to nie da sie zrozumiec najpierw jest "to bylo trzeba mi powiedziec" a pozniej Ty zawszemasz pretensje..i badz tu madry...
Foxy zajebista kierownica
Ha,ha,ha :)u mnie tak bywa.trzeba było powiedzieć a jak mówię że coś do zrobienia to się go czepiam:D

Leon też śpi spokojnie. Co prawda teraz w poduszce do karmienia bo musi mieć główkę w prawą stronę. On sam z siebie najlepiej tylko w lewą i ma głowę zniekształconą. Tylko trochę ale wolę,żeby była normalna więc przekręcanie pomoże.

Dziewczyny a wy mi mówicie,że ja taką zorganizowana. A ja chyba taka nie jestem. Ja taka jestem tylko po to,żeby się czymś zająć. Bo jak coś robię to nie myślę i wtedy depresja przechodzi. A ja nic nie robię i tylko myślę to deprecha murowana. Jak miałam terapię to właśnie terapeutą mówił,że najlepszy sposób na depresję,żeby się czymś zająć. Bjorn swoim pacjentom też tak mówi. Ale mnie niestety Dołuje :(

Ja chyba też. Muszę jeszcze pogonic Emilkę bo chodzi po kuchni a za 2 godziny mały pewnie się obudzi na mleko :).Dobranoc:*
Veronika spokojnego snu i budzenia się.meliska przed snem :*

Ja dziewczyny dzisiaj zadecydowalam że zapisze sie do psychologa jak już zalicze egzaminy w szkole. Ale do dda bo wiem że to ojciec i jego pijaństwo powoduje że ciągle chodzę wneriona, jak do mnie dzwoni to ja nie jestem zła, jestem odrwzu wkurzona na Maxa. I cierpi na tym moje dziecko któremu chce zrobić normalny dom, bez stresu. Tyle razy się na tym człowieku zawiodłam i go już mam gdzieś, czas trochę pomyśleć o sobie i o swoim mózgu i samopoczuciu.

reklama
Do góry