reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika no to niezle z tym sasiadem,takie troche straszne:/ no a co do facetow o bylych nigdy prawdy sie nie dowiecie
Emol jak wstawilas wasze swiateczne zdjecie to Ty super laska jestes!! A kluska to ja 160cm i 67kg a zawsze 50, brak slow ,a Ty to bardzo ladnie wygladasz
Foxy tez mi sie wydaje ze musisz sie przrjsc do lekarza, bo juz powinno bys wszystko dobrze
Kasieks idz Ty do lekarza, ja dzisiaj bylam z krrgoslupem rrhabilitacja na czerwiec :cool2: w koncu na to sie nie umiera,powiedziala ze nie wyleczy moze lekko pomoze:rofl2:
Ja od mojego tez nie wyciagnelam za bardzo o jego bylej chyba ze niechcacu sie wygada, na jego poczcie widzialam ich zdjecie w serduszku..a my w sumie nie mamy prawie zdjec wcale,
Mała ma straszne kryzysy wieczorami z zasnieciem, nie wiem co jest:/ poza tym codziennie chodzimy na rehabilitacje jak naarazie Mala w wiekszosci jest zadowolona;)

reklama
Ja też muszę znowu do fizjoterapeuty. Ale najpierw do rodzinnego po skierowanie. Jak ja to pogodzę :/ rehabilitacja plus Leon i Simi przedszkole tylko do 12. A od początku lutego jeszcze gimnastyka u położnej dochodzi. U nas dziś i słonko i popaduje. Wczoraj lało i wiało,dzisiaj spokojniej. Ej dziewczyny wy mieszkacie wszystkie w miastach tak? Macie auta? Jak mi odpowiedzieć na to pytanie to wam coś powiem :p

Pisałam wam kiedyś, że nie jestem z takich co lata po koleżankach całymi dniami i spija kawkę. O to chodzi,że teście ruszyli temat,że powinnam mieć auto. Ale my takiej potrzeby nie widzimy. Jak mam termin w mieście jadę pociągiem a biorę sobie auto i robię zakupy a wieczorem po niego jadę. Zawsze jak potrzebuję auto wiadomo nie rano bo ma wizyty domowe więc staram sobie robić terminy na po południu. Ale zawsze jak auto potrzebuje to mogę korzystać. Oni,że powinnam mieć auto bo dzieci po szkole noc nie mogą robić. Kurde ale co? Przecież i tak zima :/ nie rozumiem za bardzo... A wy jak uwazacie!?

Ja mieszkam w miasteczku i raczej wszystko pod ręka :p a dalej tez jeżdżę pociągiem lub autobusem czasem taksówka bo są dość tanie w uk . auto ma najczęściej mąż ale tez nie widzę potrzeby by mic drugie :). Zrobiłam dziś ogórkowa z zielonych ogórków świeżych :p zajebista :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nigdy nie robiłam ze świeżych ogórków tylko z kiszonych Foxy. Ale jak mówisz,że zajebista no to dobrze ;) Ja dostałam wczoraj wieczorem okres i dziś nic mi się nie chce :( spać bym poszła jakbym mogła. I mam wyrąbane podgrzałam młodemu zupę grochową z puszki. A na wieczór sałata jak zawsze ;)

Veronika jak nie potrzebujecie to po co kupować? My w pewnym momencie mieliśmy 2 samochody. Jeden kupiliśmy a drugiego jeszcze nie sprzedalismy to powiem ci ze jeździliśmy do pracy z różnica 10 min. Gdzie moja bylat po drodze do Kuby pracy. I czy aż tak super mieć dwa. Raczej nie. A motocykl mamy bo Kuba lubi jeździć w jeździ do pracy latem, to w korkach nie stoi. A samochód jest do mojej dyspozycji, ale czy często go używałam, raczej nie. Tylko lekarz albo zakupy i tyle.

Właśnie wyszła ode mnie teściowa. Przyszła popilnowac Artura a ja się trochę pouczylam. Zjadłam naleśniki. Ale z dżemem z kiwi własnej roboty, który nie był słodki.
Artur poszedł spać więc mam czas nadrobić was :)

reklama
Moja teściowa już na miejscu ... mój mąż chory leży i umiera oczywiście ... Alex ma zatkany nosek i pokasłuje . Mnie bolą kości czuje się jak po imprezie albo maratonie . A moja kochana teściowa odmówiła mi pomocy bo ona tez chorowała jak miała małe dzieci i sobie radziła , wiec pomoc mi nie potrzebna jest , pozatym nie wyobraza sobie żebym leżała i np się zdrzemnęła...bo matce nie wypada . Ona jest jakaś pojebana .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry