reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój był z nia 10 lat, ona go zdradziła z jego kumplem. Wiem że ja kochał i nawet chciał dać jej szanse, ale po miesiącu nie potrafił za bardzo bolało. Ale to i tak jak mam być szczera. Mnie chyba nigdy tak bardzo on nie będzie kochał niż ja. Mam takie wrażenie. Ona była pierwszą prawdziwą miłością i on dla niej wszystko by zrobił. Nasz związek taki nie jest.

reklama
Poza tym to bardzo ładna kobieta. Ponad 170, 50 kg wagi, ładna i szczupła szatynka.
Czułam ze nie dorownam jej urodzie ale teraz po porodzie to już w ogóle czuję się jak kluska :( 162 i 58 kg wagi. (jak mnie poznał 47 kg)
Ja z moim mężem mam może z 7 zdjęć wspólnych przez te ponad 3 lata. Nie chcę mnie poznawać ze znajomymi, którzy znają też ją.
Czasami się zastanawiam czy jak by pojawiła się znowu to czy byłby ze mną? Najgorsze jest to że niestety nie jestem tego pewna. A raczej męża powinnam być.

Dziwne to wszystko dziewczyny. Mój też powiedział co innego a przecież co innego czytałam. Ona w tym roku też bierze ślub, córeczkę urodziła miesiąc przede mną. Jak jeździł na wizyty domowe to się z nią często widywał bo mieszka w domu obok. A jej rodzice mnie wkurzało, wkurzają bo traktowali go jak zięcia. Zdjęcia mu nawet wysłał jej ojciec zaraz po porodzie. I wgl Björn często o jej rodzinie opowiadał i o niej, niby się trochę naśmiewał ale mnie się to nie podobało ja tam się zaraz wkurzałam i w końcu przestał. Jej matka pisała,żeby wysłał zdj ślubne przez What's app. Się wkurwiłam i mówię,że w żadnym wypadku! To nasze prywatne zdjęcia! Ale przysłali w zeszłym tygodniu do Dm z bonem więc i oni dostaną kartę z podziękowaniem . Zamówiłam do wszystkich, którzy byli albo dali telegram, będą dwa zdjęcia ślubne i ci co byli dodatkowo zdjęcie grupowe

A wasi też tak niechętnie badali o byłych partnerkach. Jak ja się mojego musiałam naprosic żeby cokolwiek mi o sobie powiedział, bo jak być z kimś o kim nic nie wiesz.

Emol ja Cię zaraz spiore po dupie ! Jesteś taka fajna laska ! Widziałam na insta :) . Nawet tak nie mow !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie temat byłej zawsze zamknięty jedynie to właśnie niby naśmiewał się z niej a wcześniej powtarzał ze była kierowniczka w barze itd . Zawsze czułam się przez to jak taka szara pokraka bez szkoły .

Foxy dzięki ale najczęściej to makijaż. A brzucha nawet nie pokazuje. Na wakacje będę szukać stroju jednoczesciowego. I staram się nie jeść po 19. Bo te 10 kg trzeba w końcu zrzucić.

Emol wcale nie :) ja widzę ze jesteś ładna dziewczyna poprostu nie w makijażu ;). Brzucha to mojego nie widziałaś jeden wielki flak rozstępowy ja to napewno o stroju mogę zapomnieć [emoji23][emoji23][emoji23] nawet jeśli mi się ujędrni to zawsze zostaną rozstępy plus blizny po zabiegu [emoji87]

1516051128-d6a37b7971e06ed4-aaaaaa.jpeg
u nas było dziś tak :) Ale niestety kropił lekko deszcz w sumie norma :p czy wasze dzieciaki tez liżą folie w wózku ?haha.
1516051185-704a33f1aba71bd5-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Foxy jak ładnie. U mnie tylko smierdzialo dymem. Mój nie lubi jeździć w folii, jest ryk, więc wtedy odpuszczam spacer. A jaka piękna czapkę ma Alex. :*

Do góry