reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Właśnie ze nie mam wiesz jak tu wyglada opieka medyczna a moja rodzinna uważa ze to norma jest.poszukam kogoś prywatnie . A co do 3zeba myślałam ze to będzie tez jedynka górna a nie inny ząbek [emoji23] ale cóż mam nadzieje ze poprawi się jego nastrój . A wiecie ze nawet nie wiedziałam ze coś się tam dzieje :p nawet dziąsło nie spuchnięte było [emoji16][emoji86]. Emol brak słów do twego ojca ale miałam podobnie z moim . Gdy miałam 16 lat ożenił się z 18 [emoji23][emoji85] i tez mnie nie zaprosił ani nic ... a z reszta ja byłam w tak ciężkim szoku ze nawet bym nie poszła . Śliczne zdjęcia Arturka [emoji7]mały model [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Kasiek a jak Twoje plecy i jak czuje się mąż ? . Dziewczny jak tam weekend minął ?:*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A co do xxx to niczego nowego się nie dowiedziałam poczekam cierpliwie i jeśli jest to ktoś ważny dla mojego męża sama to wytropie . A uwierzcie mi jestem niezłym detektywem :) .

Plecy bolą. Od 2 lat mam problem z kręgosłupem ale nie mam czasu na lekarzy.wszędzie kolejki.żeby móc chorować w Polsce to trzeba być zdrowym ;).jak już się nie mogłam ruszać to raz dodreptalam do lekarza po leki i L4 ale tak to nie idę. Mały ciężki więc jak bardzo marudzi to go biorę na ręce ale już coraz mniej.w domu też jest co robić. Kurcze nie jestem stara i nieraz tyle rzeczy bym zrobiła a wydaje mi się że kręgosłup mam jak 80-letnia babcia :).mąż na L4 do 22 bo wtedy ma usg i w tym samym dniu wizytę z wynikiem do chirurga.zobaczymy co dalej. Ogólnie to nic nie widać i dobrze się czuje ale jak się napina albo coś podnosi to mówi że czuje taki napór i go boli.pewnie będzie konieczny zabieg

Kurczę to trzymam kciuki . Oj No z kręgosłupem to ciężka sprawa jest ;o bo cholera paskudny ból :/ a dziecko nosić trzeba :o . Kasiek może jednak warto zajrzeć do lekarza ? . Mnie w 8tc tak złamało w plecach ze się schylic nie mogłam i nikt mi nie wierzył ze na początku może bolec i przesadzam :o i chodziłam tak do pracy :/

Foxy ja się wczoraj uczyłam na laptopie co ma 11 lat. Ale nie to jest ważne, zapisałam sobie plik i musiałam go w tej gęstwinie znaleźć. Ale zanim znalazłam do znalazłam zdjęcia z Ustronia mojego męża i byłej z 2011 roku. I się zastanawiam czy jest świadomy ze sa? Myślę że tak, ale ze mu nie przeszkadzają, nie pomyśli ze dziwnie się czuję patrząc na szczęśliwą parę, co mają tyle zdjęć, a że mną nawet nie chce mieć wspólnych i Takie mam wrażenie jakby się wstydzil albo bal ze jego była je zobaczy.

Hej dziewczyny! My już po badaniu! Ale lipa trochę bo pielęgniarka robiła wgl lekarz nie przyszedł nic! Mowi, że wyslą wyniki do pediatry! Björn się wkurwił i mowi, że może chociaż powiedzieć czy coś widziała! Powiedziała,że nic strasznego! A za wynikami trzeba czekać bo nie wie kiedy lekarz obejrzy! Uśmiałam się tylko i nic więcej! U nas pochmurno ale nie pada! Wczoraj sąsiada w domu martwego znaleźli! Masakra,policja,karetka,potem łapi duchy! Dziadek stary był i schorowany ale samotny! A my teraz tak mówimy,że wtedy co tak puklo coś to chyba on się przewrócił bo jęczał! Björn chciał iść ale właściciel nie a sami nie możemy do czyjegoś mieszkania! Mówię do Björna,że teraz możemy sobie tylko gdybać może byśmy pomogli a może nie. To było we wtorek rano a w poniedziałek rano była pielęgniarka i widziała,że bardzo slaby,obala się o własne nogi, biały na twarzy a nie zadzwoniła po pogotowie! Ja tam mówię,że ona powinna już w ten poniedziałek! Może by żył a nawet jakby umarł to nie leżał by 5 dni w mieszkaniu!

O matko. A dlaczego właściciel nie poszedł zobaczyć jak zglosiliscie to do niego? Też odpowiedzialny, nie ma co. 5 dni obok trup leżał, jezuniu, ale tam musiało już smierdzirc

Emol ja znalazłam stare emaile mojego męża ze swoją była to jeszcze jak bylismy parą tylko . Dziwnie się czułam z faktem jak to im razem dobrze było i jaki on był dla niej pomocny , ze gotował sprzątał i czekał jak piesek aż z pracy wróci . Ogólnie byli ze sobą 9 lat i rozstali się w okresie przygotowań do ślubu . Napewno było by lepiej nie widzieć i nie czytać takich rzeczy bo potem człowiek za dużo myśli i dokłada swoich wersji a facet nawet nie myśli w ten sposób o tym . Veronika o matko to straszne . A co do lekarzy to jakaś kpina ...ale tak właśnie leczenie wyglada w tych czasach ...

W mieszkaniu śmierdziało ale po za mieszkaniem nie! Dlatego nic nie było czuć. Ale dziwne bylo,że nic nie było słychać bo on nad nami mieszkał! Właściciel nie chciał iść bo ma problemy z sercem i zwyczajnie się bał! Sam w sobotę karetka do szpitala jechał! A w niedzielę do mieszkania wszedł jego brat!

reklama
Dziewczyny ja w zeszłym roku też czytałam Björna wiadomości z niedoszła dziewczyną! Ona nie chciała z nim być parą a on chciał i ciągle do niej pisał. Jak mu się pytałam jak to było to mówił,że ona chciała a on nie ale ja się nie przyznałam,że czytałam tylko wiem, że było inaczej :)

Do góry