reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol też tak miałam,że okres dostałam zara w sierpniu mimo,iż karmiłam piersią. Potem znowu po 2 tyg koniec sierpnia. I dopiero w grudniu. Teraz już powinnam dostać ale nawet mnie brzuch nie boli a zawsze bolał :/

reklama
Veronika mój mały tez wstał o 5 i poszedł spać do 8:30. Dziś ma dobry dzień na szczęście właśnie mąż pojechał po krzesełko dla niego i oddać tego skoczka bo on niechce się w nim bawić i po co zbędny złom :p Alex spi znów :p a ja czytam książkę :) „wzloty i upadki super mamy” zajebista książka taka życiowa i cały czas się śmieje czytając :D . Emol rocznikowo mam 27:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczny mój mąż dostał Smsa na urodziny od kolegi o treści „Najlepsze życzenia urodzinowe pozdrów xxx i swoją żonę tez przy okazji haha „hmmm brzmi dziwnie czy mi się wydaje ? Wybaczcie ze znów zawracam wam głowy w niedzielne popołudnie [emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy dla mnie byłoby to podejrzane, bo jakby nie ukrywali to pisaliby normalne imię.
Może zadzwoń do tego kolegi i zapytaj się, a jak nie będzie chciał powiedzieć co to znaczy xxx. To powiedz mezowi że może sam się obronić ale ty wiesz wszystko bo ten kolega wyspiewal ale dajesz mu możliwość obrony i wyjaśnienie takich sms.

Taki blef. Ale tak to dużo facetów się ujawnia

A dzisiaj robiliśmy zdjęcia Arturowi na dzień babci. Taki mój mały model.
1515959842-19413835b34d96eb-aaaaaa.jpeg

1515959850-9e5385281a526457-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj brat mi mówi że ojciec dzwonił ze przyjeżdża 20 (na urodziny mojej siostry) co z tego ze moja chrzestna przyjeżdża czwartek - niedziela. Wczoraj się ożenił i miał urodziny ale stwierdziłam ze nie będę pisać bo jak nie chciał swoich dzieci widzieć na ślubie to co ja się będę wysilać. Ale bratu powiedział że " chyba jestem niezadowolona" serio? Szkoda gadać. Dobrze że mam szkołę to będę niedostępna przez większość czasu.

Emol super zdjęcia :)
Foxy gratulacje dla Alexa nowego ząbka :).dla mnie te xxx też by były podejrzane.
My dziś byliśmy u tesciow a popołudniu Andrzej z Emilką pojechali na rynek bo dziś WOŚP.ja z Dominikiem zostaliśmy w domku bo piękna pogoda ale mróz i Kraków pewnie zasmogowany :o

reklama
Do góry