reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Hahaha Artur ty słodziaku [emoji23][emoji23][emoji173]️. Ja byłam w firmie zostałam miłe powitana ...NAPRAWDĘ ... ten człowiek ma jakieś zaburzenia psychiczne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] był tak słodki i uprzejmy ze prawie padłam z wrażenia . A co śmieszniejsze zgubiłam się po drodze hahaha można? Mozna ! Zapomniałam drogi do pracy [emoji851][emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Hej dziewczyny! Dziś miałam dzień pełen roboty i nie miałam czasu zajrzeć :/ wstaliśmy ok południa, poodkurzałam,zakupy,dom,obiad,po Björna pojechać bo wypisywał dziś rachunki. U nas dziś była ładna pogoda więc dzieciaki na podworku się wylatały. Wczoraj przyszedł spóźniony telegram z okazji ślubu od pacjenta i kupon na 30e do Dm. Nakupilam malemu kaszek i słoiczków zarcia ma na zapas mały żarłok Byłam u teściów po resztę ciasta na jutro,paczkę bułek i 3 kisty coli , lemoniady i wody. Będziemy miesiąc to pic Teraz mały relaks,piję z mężem drinka i oglądamy komedię. Jula poszła właśnie do łóżka a chłopaki już od godziny śpią
kasieks
Ja też miałam ciężki dzień. Sprzątanie, gotowanie, itp. ale wszystko ogarnęłam więc jutro będzie spokojniej. Chyba że Dominik będzie marudził ale dziś był grzeczny poza tym że w nocy mnie budził a rano wcześnie wstał więc trochę chodziłam jak zombiak. ciasto upiekłam i już połowy nie ma.drugą spakowalam na jutro teściowej i Emilka nafuczona .no ale nie może jeść tylko słodkiego pomimo że chuda jak patyk
Foxy_mama
U mnie dziś miły dzień o dziwo mimo ze spałam 4h i Alex był marudny . O 18 poszedł spać a my oglądaliśmy film komedie świetna wpadła kuzynka z mężem i druga sama było miło i wesoło . Postanowiłam nawet sporobowac poszaleć w łóżku z mężem ale skończyło się jak zawsze czyli mega ból :/ wkurza mnie już moja pipa ....nigdy nie miałam takich problemów . A i mój mąż skończył dziś 34lata ;p matko jak ten czas ucieka .
Emol
Kasiek jak ja po ciąży jadłam same slodycze mniej wazylam niż teraz
Foxy a przypomnij ile ty masz lat bo nie pamiętam. I tak młodszy niż mój co w kwietniu skoncy 36.
Artur od 2 dni budzi się o 2 w nocy i chce butelkę. Nie wiem czy to zębyy czy co. On tak nie robił od 4 miesięcy
Foxy a przypomnij ile ty masz lat bo nie pamiętam. I tak młodszy niż mój co w kwietniu skoncy 36.
Artur od 2 dni budzi się o 2 w nocy i chce butelkę. Nie wiem czy to zębyy czy co. On tak nie robił od 4 miesięcy
Veronika_k
Emol Leon też miał tak,to chyba skok potrzebował więcej i jadł w nocy. Teraz ładnie przesypia wczoraj poszedł spać o 19 a wstał o 5 poszedł spać dalej i obudził się ok 8.30 Ja zaraz robię śniadanko, później się biorę za obiad bo robię gulasz i o 15 przyjadą teście na kawę i ciacho. Ciekawe jaka pogoda dziś będzie. Dzieciaki już by chciały na podwórko Jak będzie ładnie to i my na spacer się wybierzemy bo już dawno nie byliśmy. Wczoraj chciałam,żeby Björn mi pomalował kark bo coś źle spałam,pomalował chwilę i przeszedł do konkretu ;D
Veronika_k
Pomasował miało być ;D A tak wgl to po przestaniu karmienia cycem zaraz 2 tyg po dostałam okres. Czyli w zeszłym miesiącu. I już powinnam dostać nie ma. Dziwne to wszystko jakieś :/
reklama
Podziel się: