reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
A Artur to romantyczna dusza, mały pieszczoch... który na dowód naszej miłości siusial się nam do łóżka w kształt serduszka.
1515837561-b6cdd56d38ea77db-aaaaaa.jpeg

Hahaha Artur ty słodziaku [emoji23][emoji23][emoji173]️. Ja byłam w firmie zostałam miłe powitana ...NAPRAWDĘ ... ten człowiek ma jakieś zaburzenia psychiczne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] był tak słodki i uprzejmy ze prawie padłam z wrażenia . A co śmieszniejsze zgubiłam się po drodze hahaha można? Mozna ! Zapomniałam drogi do pracy [emoji851][emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Dziś miałam dzień pełen roboty i nie miałam czasu zajrzeć :/ wstaliśmy ok południa, poodkurzałam,zakupy,dom,obiad,po Björna pojechać bo wypisywał dziś rachunki. U nas dziś była ładna pogoda więc dzieciaki na podworku się wylatały. Wczoraj przyszedł spóźniony telegram z okazji ślubu od pacjenta i kupon na 30e do Dm. Nakupilam malemu kaszek i słoiczków :) zarcia ma na zapas mały żarłok ;) Byłam u teściów po resztę ciasta na jutro,paczkę bułek i 3 kisty coli , lemoniady i wody. Będziemy miesiąc to pic :D Teraz mały relaks,piję z mężem drinka i oglądamy komedię. Jula poszła właśnie do łóżka a chłopaki już od godziny śpią ;)

Ja też miałam ciężki dzień. Sprzątanie, gotowanie, itp. ale wszystko ogarnęłam więc jutro będzie spokojniej. Chyba że Dominik będzie marudził ale dziś był grzeczny poza tym że w nocy mnie budził a rano wcześnie wstał więc trochę chodziłam jak zombiak. ciasto upiekłam i już połowy nie ma.drugą spakowalam na jutro teściowej i Emilka nafuczona ;).no ale nie może jeść tylko słodkiego pomimo że chuda jak patyk:)

U mnie dziś miły dzień o dziwo mimo ze spałam 4h i Alex był marudny . O 18 poszedł spać a my oglądaliśmy film komedie świetna :p wpadła kuzynka z mężem i druga sama :) było miło i wesoło . Postanowiłam nawet sporobowac poszaleć w łóżku z mężem ale skończyło się jak zawsze czyli mega ból :/ wkurza mnie już moja pipa ....nigdy nie miałam takich problemów . A i mój mąż skończył dziś 34lata ;p matko jak ten czas ucieka .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiek jak ja po ciąży jadłam same slodycze mniej wazylam niż teraz
Foxy a przypomnij ile ty masz lat bo nie pamiętam. I tak młodszy niż mój co w kwietniu skoncy 36.
Artur od 2 dni budzi się o 2 w nocy i chce butelkę. Nie wiem czy to zębyy czy co. On tak nie robił od 4 miesięcy

Emol Leon też miał tak,to chyba skok potrzebował więcej i jadł w nocy. Teraz ładnie przesypia :) wczoraj poszedł spać o 19 a wstał o 5 poszedł spać dalej i obudził się ok 8.30 Ja zaraz robię śniadanko, później się biorę za obiad bo robię gulasz i o 15 przyjadą teście na kawę i ciacho. Ciekawe jaka pogoda dziś będzie. Dzieciaki już by chciały na podwórko :) Jak będzie ładnie to i my na spacer się wybierzemy bo już dawno nie byliśmy. Wczoraj chciałam,żeby Björn mi pomalował kark bo coś źle spałam,pomalował chwilę i przeszedł do konkretu ;D

Pomasował miało być ;D A tak wgl to po przestaniu karmienia cycem zaraz 2 tyg po dostałam okres. Czyli w zeszłym miesiącu. I już powinnam dostać nie ma. Dziwne to wszystko jakieś :/

reklama
Veronika może 4 bobas?
Ja dostałam okres odtazu po połogu w sierpniu a potem dopiero w grudniu. Zanim się wszystko wyreguluje to trochę minie. Może dla świętego spokoju zrobić test ciążowy. :)

Do góry