reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dzisiaj miałam wyrywają osemke, Jezu umieram. Wiercila mi w zuchwie bo tak krzybo był osadzony, szwy mam, lekko spuchlam ale nie mogę otworzyć buzi szerzej niż 1,5 cm. Masakra. Mam nadzieję że zimny oklad pomoze

reklama
Współczuję Emol. Ja miałam też tak zjebanie zęby mleczne. Same nie wypadły, musiał dentysta wyrywać. 3 lata temu miałam też wyrywane dwa od razu ale nie było tak źle.

Emol biedaczko :( trzymam kciuki żeby pomogło i przeszło wszystko [emoji8][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika to przejebane ała :o . Ja dziś mam dość 3dzien płaczu i marudzenia i niespania Alexa . Nie wiem czy coś go boli czy tak poprostu . Chyba oszaleje . Do tego w przerwach płaczu rozmawiam z szefem który nie chce mi zrobić przelewu bo mam osobiście jechać ... w ulewę z mega marudny dzieckiem . Wiecie ze obawiam się ze jak tam dotrę to go zajebie poprostu pobije gnoja . Jestem na skraju wariacji dziewczyny [emoji851]

A ja dziewczyny właśnie bo obiedzie jestem z chłopakami. Leon miał ziemniaki z marchewką a ja z Simim spaghetti. Teraz siedzę na kanapie, piję kawkę i wpierdzielam czekoladki ;) Simi się bawi LEGO a Leon poszedł spać. Nie wiem jak długo będzie spał ale już dziś spac nie pojdzie. Po mału uczę go tak jak Simiego po obiadku w południe drzemka 2-3 godz, żeby potem do wieczora wytrzymał. On i tak śpi ok godzinkę z tańca jeszcze.

Kurde szkoda ze się pogubiłam w jego tygodniach już [emoji23] bo może ma skok rozwojowy ze taka maruda :o nawet budzi go jak pies ziewa [emoji23][emoji1419]. Do pracy po kasę jadę jutro bo mąż wziął samochód a ja nie będę się poświęcać dla debila i tłuc się autobusem ,pociągiem ,autobusem plus 40 min z buta zapieniczac .

No to na nie złym zadupiu miałaś ta pracę. U nas też Björn bierze auto bo rano ma wizyty domowe a jak potrzebuję auto to mogę dopiero mieć od południa jak skonczy. W poniedziałek jedziemy do kliniki, mały jak wstanie rano to do 10 spać nie może bo tam będzie musiał. Najgorzej będzie te 20 min w aucie :/

Emol współczuję. Jesteś bardzo dzielna:*

Foxy może by się przydało żeby ktoś z Tobą jechał skoro on jest taki wredny.

Pati i Veronika ja dziś zjadłam kawałek czekolady i dołożylam krowkami.jutro piekę ciasto czekoladowe bo obiecałam Emilce że zrobię.jak nie zniknie od razu to zawioze połowę teściowej w niedziele.nie tylko ja będę gruba :p

Emol wspolczuje, ja to jak mam isc zaleczyc zeba to juz dsa dni wczesniej brzuch mnie boli:/ mama mowi ze jak bylam mala to skopalam jedna i ucieklam bo cos dlugo wyrywala mi zeba i tylko pol jej sie udalo..ale moj tato zajal sie reszta;)
Foxy popieram kasieks ze dobrze by bylo zeby ktos z toba pojechal:/ tylko kto?!
Kasiek ja dzis dokonczylam oczywiscie ciasto i tyle z moich planow nie jedzenia slodyczy..

reklama
Pojadę sama nie boje się gnojka pozatym tam będą pracownicy wszyscy :). Mam trochę nerwy bo wiem ze będę musiała się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Ale cóż . Dobranoc dziewczny jutro was nadrobię [emoji8][emoji173]️

Do góry