reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Współczuję Emol. Ja miałam też tak zjebanie zęby mleczne. Same nie wypadły, musiał dentysta wyrywać. 3 lata temu miałam też wyrywane dwa od razu ale nie było tak źle.
Foxy_mama
Veronika to przejebane ała . Ja dziś mam dość 3dzien płaczu i marudzenia i niespania Alexa . Nie wiem czy coś go boli czy tak poprostu . Chyba oszaleje . Do tego w przerwach płaczu rozmawiam z szefem który nie chce mi zrobić przelewu bo mam osobiście jechać ... w ulewę z mega marudny dzieckiem . Wiecie ze obawiam się ze jak tam dotrę to go zajebie poprostu pobije gnoja . Jestem na skraju wariacji dziewczyny [emoji851]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
A ja dziewczyny właśnie bo obiedzie jestem z chłopakami. Leon miał ziemniaki z marchewką a ja z Simim spaghetti. Teraz siedzę na kanapie, piję kawkę i wpierdzielam czekoladki Simi się bawi LEGO a Leon poszedł spać. Nie wiem jak długo będzie spał ale już dziś spac nie pojdzie. Po mału uczę go tak jak Simiego po obiadku w południe drzemka 2-3 godz, żeby potem do wieczora wytrzymał. On i tak śpi ok godzinkę z tańca jeszcze.
Foxy_mama
Kurde szkoda ze się pogubiłam w jego tygodniach już [emoji23] bo może ma skok rozwojowy ze taka maruda nawet budzi go jak pies ziewa [emoji23][emoji1419]. Do pracy po kasę jadę jutro bo mąż wziął samochód a ja nie będę się poświęcać dla debila i tłuc się autobusem ,pociągiem ,autobusem plus 40 min z buta zapieniczac .
Veronika_k
No to na nie złym zadupiu miałaś ta pracę. U nas też Björn bierze auto bo rano ma wizyty domowe a jak potrzebuję auto to mogę dopiero mieć od południa jak skonczy. W poniedziałek jedziemy do kliniki, mały jak wstanie rano to do 10 spać nie może bo tam będzie musiał. Najgorzej będzie te 20 min w aucie :/
kasieks
Emol współczuję. Jesteś bardzo dzielna:*
Foxy może by się przydało żeby ktoś z Tobą jechał skoro on jest taki wredny.
Pati i Veronika ja dziś zjadłam kawałek czekolady i dołożylam krowkami.jutro piekę ciasto czekoladowe bo obiecałam Emilce że zrobię.jak nie zniknie od razu to zawioze połowę teściowej w niedziele.nie tylko ja będę gruba
Foxy może by się przydało żeby ktoś z Tobą jechał skoro on jest taki wredny.
Pati i Veronika ja dziś zjadłam kawałek czekolady i dołożylam krowkami.jutro piekę ciasto czekoladowe bo obiecałam Emilce że zrobię.jak nie zniknie od razu to zawioze połowę teściowej w niedziele.nie tylko ja będę gruba
Emol wspolczuje, ja to jak mam isc zaleczyc zeba to juz dsa dni wczesniej brzuch mnie boli:/ mama mowi ze jak bylam mala to skopalam jedna i ucieklam bo cos dlugo wyrywala mi zeba i tylko pol jej sie udalo..ale moj tato zajal sie reszta
Foxy popieram kasieks ze dobrze by bylo zeby ktos z toba pojechal:/ tylko kto?!
Kasiek ja dzis dokonczylam oczywiscie ciasto i tyle z moich planow nie jedzenia slodyczy..
Foxy popieram kasieks ze dobrze by bylo zeby ktos z toba pojechal:/ tylko kto?!
Kasiek ja dzis dokonczylam oczywiscie ciasto i tyle z moich planow nie jedzenia slodyczy..
reklama
Foxy_mama
Pojadę sama nie boje się gnojka pozatym tam będą pracownicy wszyscy . Mam trochę nerwy bo wiem ze będę musiała się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Ale cóż . Dobranoc dziewczny jutro was nadrobię [emoji8][emoji173]️
Podziel się: