reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super veronika. Ja nie zeszlam. Przed ciążą wazylam 52,5 po ciąży zeszlam do 55 a teraz 57,5 więc jestem niezadowolona :/

Foxy dasz radę. Trzymam kciuki już teraz.

Ja jutro mam Wyrywanie dwóch osemek. Mam nadzieję że dwa na raz mi zrobi i potem kolejne dwa. Bo jak mam cztery razy chodzić to się wkurze bo nie lubię dentysty. Wolę już rodzic

reklama
Matko ale żeście naprodukowaly ;)
Emol co do projektu to zgadzam się z dziewczynami.
Veronika co do wagi to podobnie jak u Pati stoi w miejscu :(.
Foxy Dominik też nie chce spać. Ma 2 drzemki czasem tylko 15 minutowe.wogóle nie płacze o jedzenie. Muszę pamiętać kiedy jadł i sprawdzać godzinę. Czasem tylko marudzi.za to jak zobaczy jedzenie to śmieje się całą buzia:).jak widzi jedzenie u mnie to też bo wie że coś też dostanie do dzióba ;)

Mnie dziś dzień z grubsza minął tak:
Dominik,ogarnięcie kuchni,zakupy,rachunki, pranie,Dominik, obiad,sprzątanie łazienki, Dominik,drugie pranie,prasowanie z 3 pralek z zeszłego tygodnia,matma z Emilką, Dominik,no i jestem:p.mały śpi, Emilka też. Mąż zrobił mi drinka.bolą mnie plecy.Może jak wezmę gorący prysznic to trochę przejdzie.Przydałby się masażysta bo mąż się nie nadaje.od razu przechodzi "do rzeczy" :D

Emol też mam ósemke do usunięcia ale się boję. Mam super dentystkę ale to muszę usunąć chirurgicznie i boję się że trafię na rzeźnika. I tak minęły już 2 lata. Ząb nie jest zepsuty więc nie mam motywacji :p

Kasiek przynajmniej próbuje. Ja mówię mojemu bolą mnie plecy a on mnie w sumie też od tego siedzenia tyle godzin w samochodzie, pomasujrsz?
Więc wcale nie lepiej. :)
Co do zęba to mnie bolą, bo wyzynaja się krzywo. Mam małą szczękę i muszę usunąć bo mi od razu wszystkie żeby się pokrzywoa a dopiero co w styczniu przestałam nosić aparat.

Haha ja mojemu mówię jestem zmęczona a on na to” ale nogi ogoliłas widzę „ No nie będę latać zarośnięta jak małpa a co [emoji23][emoji23]. Cóż za wyznacznik zmęczenia . Czyli dochodzę do wniosku ze powinnam przestać się golić to może wtedy otrzymam współczucie i pomoc .[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i fziewczyny powiedzcie co ja sie dziwie ze waga stoo wlasnie wstalam nakarmilam Mala,pomyslalam a pojde do kuchni sie napije ale patrze ciasto stoi hmmm no ja nie zjem?!! No to kawal czekoladowego ciasta z bita smietana i owocami wsunelam ale podkreslam z owocami to moze mnie tuczy:-) :):zawstydzona/y:

reklama
Hahahaha Kasiek [emoji23][emoji23][emoji23] Pati ja wczoraj zjadłam kawałek czekolady i cierpiałam pół nocy [emoji33] pewnie gdyby nie moj stan zdrowia wyglądałabym jak morswin [emoji23][emoji23] uwielbiam jeść i uwielbiam słodycze [emoji31][emoji31]Nie martw się jak mała zacznie się poruszać szybko zgubisz zbędne kg [emoji847][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry