reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Masakra. Myśli ze odezwała się dorosła. Ja nie mam do niej siły. Niech się do myśli ze ma poprawić albo zostaje wykreslona z pracy, jestem wymagającą. Inne dziewczyny po 1,5 str a ona 5 linijek napisała i to nie na temat, wiec niech mnie nie osłabia. -.-

reklama
1515692828-e418c46708b148b5-aaaaaa.png

Emol padłam ze śmiechu ;D ale na twoim miejscu też bym się wściekła i to nie źle. Pisałaś,że może wylecieć z grupy. Nie możesz tego uzgodnić z tamtymi dziewczynami,które są też w grupie? Skoro ona za nic robienie dostanie taka samą ocenę jak wy to to raczej jest nie fair. Wy za nią odwalicie całą robotę a ona się będzie śmiała z was! Nie dajcie się tej terrprystce!

Ej dziewczyny a tak swoją drogą to wróciłyście do swojej przedciążowej wagi? Ja się ważyłam w zeszłym tygodniu i tak. Dokładnie tyle samo ile przed ciążą. I powiem wam,że nawet widać :) jak ja w ciąży tyłam to Björn razem ze mną ale on teraz też zrzucił bo też po nim widać :) sałata działa. Teraz sobie postanowiłam,że i tak będzie tak jak przed schudnięciem, nawet się przyzwyczaiłam do "takiego" jedzenia ;)

Emol ta dziewczyna to poprostu idiotka nic dodac nic ujac,trzeba ukrucic dla takich bezmyslnych pustakow robienie"nic" w zyciu i żerowanie na innych wywalcie ja z grupy!!! Ja wiem ze jak pracowalam to przychodzilam i moglam odrazu walnac sie na lozko leżeć pipka do gory jak bylam zmeczona a teraz chocbym padalana pysk mam moja Niuniei dla niej wszystko trzeba

Moja Kochana dzis miala caly dzien wrazen bo rano przyszla moja kolezanka zeby pomoc mi wyklepac ala tort bo moj ma jutro urodziny;) wiec ciotka jej spiewala skakala cos pokazywala a Mala ubaw po pachy,pozniej pojechalysmy na rehabilitację a ze przespala sie z 20min to w pelni sil i tam sie smiala i zaczepiala studentki co miedzy coba gadaly a nie z nia;) jak wrocilismy to juz padla i trzeciej "atrakcji"nie doczekala ksiedza po koledzie;)
Swoja droga myslalam ze bedzie lincz bo my bez slubu Malej jeszcze nie ochrzcilam bo caly czas chora a tu zaskoczenie bo on mowi ze on moze z namio tym pogadac a nie na lincz przyszedl;) a co do chrzcin to moze zrobic w sobote w kaplicy jak nie chcemy na mszy i sie boimy ze sie przeziebi bo tam cieplej;) no powiem wam bylam super zaskoczona;)

Veronika a co do wagi toja nie:( mialam cwiczyc ale te comiesieczne wizyty w szpitalu mnie chyba wykonczyly i jakos sie nie zebralam a waga duzaaaa stoi:/ nie wiem czy sie uda bo duzo przede mna do zrzucenia ni ale jak sie tyle przytylo to co ja sie dziwie

Ja zrzuciłam bo mam dietę wątrobowa wiec z musu [emoji23] ale brzuch mam paskudny naprawdę ...jeden wielki rozstęp i tak skóra jak na jajach u starego chłopa [emoji41][emoji23][emoji33]. Pati to faktycznie dzień pełen wrażeń :p mój ma urodziny w sobotę ale wpadnie tylko moja kuzynka z mężem bo nie chce mi się nic szykować , ten tydzień jakiś taki pojebany miałam :o z jednej strony mam ochotę wyjść gdzieś a z drugiej gnije w domu i tak to wyglada [emoji851]. Emol a ta łaska to serio jakaś nienormalna jest myślała chyba ze jelenia znalazła ...czemu ludzie właśnie się tak zachowują :/ zamiast współpracować to najlepiej pójść na łatwiznę i kogoś wykorzystać ....ehhh . Ja mam ogólna załamke ze ta stara sucz przyjeżdża we wtorek ...będzie się działo oj będzie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A co do chrztu to my Alexa nie chrzcimy jak będzie starszy i zechce być katolikiem to nie ma problemu a jeśli nie to będzie mógł sam zadecydować :) . Oczywiście nie mam nic do ludzi którzy chrzczą dzieci.Moim zdaniem to bardzo indywidualna sprawa jest . My nie jesteśmy zbytnio wierzący wiec nie odczuwam takiej potrzeby :) . Ślubu kościelnego tez nie mam bo nie chciałam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry