reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika Boże co za babsko :/ ...masakra . A wiecie co mi szef odpisał ? Coś w stylu „ spierdalaj i sobie przyjedź sama po pieniądze „ hmmm fajnie ;) liczyłam właśnie na to ! Bo mam podkładkę i dowód ze jest nienormalnym debilem :)) . Ale swoją droga jak można ? Szef powinien być poważna osobą i opanowaną ...No cóż

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Veronika nieźle z tym babsztylem. Ja też jestem jedzą jak ktoś mi podpadnie.
Już jedna na studiach mi podpadla bo "ja przecież w domu siedzę to mogę większość rzeczy na projekt zrobić. Ona pracuje do 16 i nie ma czasu" jak się wkurwilam. I jej mówię ze to tak nie wygląda ze ja 7-20.30 jestem zajęta dzieckiem i nie ma opcji zaczynania projektu i co 3 min się odrywać.
I jak się okazało nie przetlumaczylam debilce bo każda miała zrobić swoją cześć do 6.01 a ja miałam to ładnie złożyć itd (miałam się tym zająć w niedzielę) a ta pisze ze ona tego jeszcze nie ma ze wyślę jutro. Napisałam no ok. Ale z myślą ze jutro to ze jutro rano a Debilka wysyła to 21 w niedzielę, napisane odręcznie na kartce. Ja napisałam ze jaja sobie robi? A ona ze jej się komp zepsuł. Serio? Miała cały grudzień i 6 dni stycznia a ona to robiła w niedzielę dopiero. A mówiłam ze ja w tygodniu do tego nie przysiade że mogę 9.01 a potem dopiero za tydzień. Ale muszę się pouczyć na kolokwium i sesje. A ta do mnie "dlaczego przecież siedzisz w domu, nie zrobisz tego jutro?" Pierwszy i ostatni raz z tą cebulą, grazynka od siedmiu boleści, debilka jestem w grupie projektowej. -.-

Tak jasne bo Ty się nudzisz w domu ... ludzie to nie maja ***** wyobraźni ... mając dziecko nie masz często czasu iść do kibla a co dopiero pisać za kogoś prace .... zmęczenie macierzyństwa to nic w porównaniu ze zmęczeniem w pracy , ponieważ po pracy masz wolny czas i możesz za przeproszeniem leżeć z pipą do góry a jak masz dzieci to nie masz urlopu i chwili wytchnienia dopuki spać nie pójdą chociaż wtedy tez zazwyczaj jest robota jakaś w domu itd ...

I nie mówię ze jestem smutna z tego powodu :ze jestem matka [emoji847]p tylko wkurzają mnie ludzie bez dzieci co myślą ze my siedzimy w domu i pachniemy [emoji36][emoji36] Alex ma dziś okropny dzień wszystko na nie ;o ja dalej w piżamie ,rozpierdol w domu i połowa obiadu [emoji23][emoji1419]

Ja leżę :D Simowi dałam obiad od wczoraj te klopsiki rybne,ziemniaki już obrałam bo mój małżonek zażyczył sobie na dziś smażone kartofle ;) dzwoniłam do mojego iść w Pl i muszę niemiecki akt małżeństwa wciągnąć w polski system. Wtedy dostanę polski akt małżeństwa i mogę dopiero wyrobić paszport. Dobrze,że znam się z urzędnikiem i mogę wszystko pocztą wysłać. Bo przez konsul dużo drożej i dużo dłużej. Wiecie co jest najlepsze? W systemie w Pl jestem tak: nazwisko rodowe, mężatka,rozwódka,mężatka i dane mojego aktulanego męża ale nazwisko dalej pierwszego :D haha i specjalnie,żeby mi zmienili na Björna muszę zrobić polski akt małżeństwa..o boże polska logika. Skoro jest jako mój mąż i ja w systemie mam, że mężatka to chyba nazwisko powinno być jego automaczynie bo dostali akt niemiecki skoro mają jego dane. Wiecie co czasami mi ręce opadają na to polskie prawo. Ciągle pod górkę :/ A jak bym w tym momencie miała 2 obywatelstwa to byłabym dwiema różnym osobami a jednak ta samą. Tzn w Niemczech na Niemiecki dowód Kr a w Pl na polski Ko ;D

Veronika to masz szczęście [emoji23][emoji1419] bo ja uysypialam właśnie małego godzinę pospal 5 min i walczymy dalej chyba świra dostanę [emoji851]

Leon właśnie się obudził, spał ok 1.5 godziny. Chyba zaraz pójdę z chłopakami na krótki spacerek ;) o ile nie zacznie padać. Foxy współczuję ci. A sama się cieszę,że moje dziecko jest spiochem :p ma po tatusiu :D

Najlepsze jest to ze tez był śpiochem ale jest maruda teraz :p moze skok jakiś ma [emoji16]. Tez chciałbym wyjść ale nie mam jak go ubrać , jak jest śpiący to tragedia go ubrać [emoji23][emoji41]. Chce iść do sklepu kupić inne krzesełko do karmienia bo te co mam jednak jest chujowe :p ale narazie nie zapowiada się bym gdzieś wyszła

Dziewczyny nie mam siły. Robię to sprawozdanie. Napisałam jej ze jej część się nie nadaje, jest nie na temat i pasuje do tego jak swini siodło a ta do mnie z morda. Nie chcę robić wszystkich screenow ale obczajcie końcówkę
1515687143-82d608df59b06e9b-aaaaaa.png

1515687154-c05b123c1b4f399d-aaaaaa.png

1515687170-f3f2480bdd5d19bb-aaaaaa.png

Ja nie wiem czy się śmiać czy płakać

reklama
Do góry