reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Foxy no ten Twoj szef mega frajer jakis jest:/ skad ci ludzie?! Mam nadzieje ze szybko sie wyjasni i dostanie za swoje!!
Foxy a co do Malego to podobno do ktoregos momentu dzieci mysla ze to Ty im to robisz czy jak sie stuknal czy pociagnal na to i owo:cool2:

Pati ja tak samo haha jak karmie małego w nocy czy nad ranem odrazu tu zaglądam [emoji23][emoji23] albo jak powiadomienia słyszę i mam chwile :p . Dziewczyny jak wasze dzieci prześpią noc to tez na pierwsza butle ta k niecierpliwie czekają? Mój to tak wrzeszczy i się uspokoić nie da [emoji33] a jak zobaczy butelkę to taka radość [emoji196]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No to masz dobrze u mnie ryk taki ze szok ;p . Wstał dziś o 5 i spać niestety nie poszedł a jest śpiący i marudzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahah i ja też tak mam,że jak mam wolną chwilę to tu zaglądam czy któraś nie napisała :D Foxy u nas macierzyńskie płaci kasa zdrowotna w moim przypadku AOK. Leon się tam jeszcze nie łapie ;) jak jest tylko na komodzie do przewijania to łapie wszystko co mu w łapska wpadnie i pakuje do pyska ;D właśnie wrąbał kaszkę i ziewa bo już mu się spać chce :D a co do butli to jak jest bardzo głodny to jest bardzo niecierpliwy ale nie krzyczy tylko wydaje swoje dźwięki. Jak zobaczy, że idę z butlą to jakby mógł to by ją pożarł ;D Nie wiem czemu ale Björn od kilku dni mnie mega wkurza. I to chyba tylko tym,że jest :D mam jakąś fazę ;)

A ja też tu nie mam żadnych koleżanek. Rozmawiam tylko tyle co idę zaprowadzić małego na busa i po niego jak wróci. Ale tak, żeby iść do kogoś na kawę czy coś to już nie dla mnie. Była kiedyś taka ale ma nie pokolei w głowie. Kupiłam od niej spodnie ciążowe a ona, że mi pożyczyła i mam jej oddać z powrotem. To jej przypomniałam jak było i mnie niby przeprosiła ale ja mówię,że nie chcę z nią mieć nic wspólnego. Wiece co mi powiedziała? Że w Niemczech pożyczone się oddaje. Ona nie wie jak pożyczone określa się w Polsce ale tu trzeba oddać! Więc się wkurwiłam na nią na maksa i wszystkim matkom poopowiadałam jaka jest. Z resztą widać, że z nią nikt nie chce mieć doczynienia :) i to już wcześniej tak było. Potem mówię do Björna,że jak ona taka jest i tak robi to wcale się nie dziwię. Ma syna w wieku mojego Simiego i na wszystko mu pozwala. Codziennie rano wyje bo jego miejsce w busie zajęte. Maskara jakaś. Mówię,że powinien się cieszyć,że bus w ogóle go zabiera bo tak to by na pieszo zapierdalał! Jestem franca a co! Ale jak ktoś mnie traktuje inaczej bo Polka w Niemczech to nie będę miła! A po tej insynuacji Björn napisał co swoje do jej chłopa i cisza! :D

reklama
Do góry