reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika właśnie Artur na początku robił tak od godziny 19
a o 20 mi tak już stanal
1515617571-378f52328a274166-aaaaaa.jpeg

Sorki ze golasek ale no nie mam innego zdjęcia bo wtedy latał z jajami na wierzchu.

reklama
Mój ucieka z gołym tyłkiem po całym łóżku jak tylko mu ściągnę pampka.a jak próbuje założyć nowego to się turla.dziś kupiłam pielucho-majtki żeby chociaż w nocy sprawniej go przebierac ;)
A i sprawdziłam te śliwki w słoiczku są już dla dzieci po 5 miesiącu :)

Kasiek ja znalazłam po 4nawet :D i podaje na przemian z jabłkiem i problemu już nie ma[emoji16] Dziękuje wam bardzo wasz pomoc jest ogromnym wsparciem. super klocki spróbuje poszukać na ebayu może znajdę. Ja dziś dałam mu plastikowa miskę i łyżkę drewniana ,pokazałam mu jak stukać i tak się bawił dobre 40 min bez przerwy ;p, Oh przebieranie pampka to tragedia u nas ;o szczególnie jak kupa, bo muszę go jednocześnie zabawiać,przebierać i pilnować żeby się w niej nie wymazał i przy okazji sofy [emoji23] ja tez chce kupić pampki 4 te wciągane na tyłek bo skubany odpina ciagle sobie i sika wszędzie niespodziewanie :o . W bujaczku boje się go zostawiać bo sie przekręca i wygina do przodu [emoji33] wiec ciagle na rękach lub podłodze;) będziemy miały dziewczny mięśnie jak Pudzian [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1419] . Śliczny Arturek golasek :* buziaki dla niego i wszystkiego dobrego !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A wiecie jaki mój szef to jest frajer ? Muszę w sobotę jechać po moje macierzyńskie bo odmówił mi przelewu świnia jak nic ... właśnie pisze pismo mu na e-mail ze idę to zgłosić bo nie ma prawa przetrzymywać moich pieniędzy :). Otaczają mnie sami pojebani ludzie naprawdę .

A wasi chłopcy również lubią sobie łapać za ptaka jak mają gola pupę. Czy to leżenie przed kąpielą czy przy przebieraniu pampersa muszę uważać aby nie lapal się tam a tym bardziej jak kupę zrobi. Przekreca się jak siky zrobił, jak kupa to grzecznie leży ale łapie się tam. :)

Ale jak pracodawca może przetrzymywac twoje macierzyńskie. Idź od razu na policję i zgłoś wyzysk i bezpodstawne wzbogacenie się. Jak wyjdzie ze ci nie przelal to oni to zrobią za niego. Nawet niech nie myśli świnia że mu się upiecze. Nie pisz do niego pism tylko napisz. Idę na policje, zobaczymy się w sądzie. Ciekawe czy będzie też taki mądry

Też lubię tutaj pisać na forum. Udzielam się tu i na moich lipcowkach i nie wyobrażam sobie żyć bez tego. Tak serio to nie mam przyjaciółek bo większość w moim wieku woli imprezowac więc po co koleżanką z dzieckiem. A nawet jak nie urodziłam jeszcze to trafialam na takie osoby co tylko się przyjaznily dopóki mieli z tego korzyści. I ja dbalam o to aby się spotkać. W końcu powiedziałam dość. Chciałam zobaczyć komu zależy... nikomu nie zależało. Tak minęło właśnie 2 lata. Nawet życzeń nie dostałam na urodziny. No nic narazie mam forum :)

Emol znam to ... tez nie mam koleżanek bo się odcielam od ludzi i nikt za mną nie zatęsknił nawet ...:)Właśnie napisałam mu w emailu ze idę do takiej placówki co się tym zajmują. I naprawdę jutro mam spotkanie tam. On chce mi dać kasę osobiście bo się mści za wypowiedzenie. .. a co do łapania za ptaka mój tez tak robi ostanio się pociągnął mocno i spojrzał na mnie z takim wyrzutem jakby to moja wina była [emoji23][emoji23]

reklama
A moja praca znajduje się na zadupiu totalnym I dobrze wie ze nie mam jak się tam dostać jak mąż w pracy :/

Do góry