reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Fajne krzesełko ja mam jakieś w biedronki :p Nie wiem nawet jaka firma szczerze [emoji23] . Bardzo chciałam klasyczne białe z ikea ale nie mam czasu żeby podjechać wiec kupiłam takie zwykle ;). Dziewczny jakie zabawy polecacie z dzieckiem ?:p bo ja już nie mam pomysłów jak zadowolić mojego marudę :p a do tego usypiałam go godzinę spał 15min [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Teściowa też kupiła w Ikei i ma u siebie :) my chcemy takie bo Björn Ma je w przychodni i jest świetne. Rośnie razem z dzieckiem. I pozniej bez problemy możesz dosunąć do stołu bo pasuje a te z Ikei nie. U nas jest taki rytuał,że jak jesteśmy wszyscy razem w domu to posiłki jemy razem wszyscy przy stole. Zaczynamy dopiero jak wszyscy już mają posiłek na talerzu i odchodzimy od stołu jak wszyscy skończą jeść :) a i jeszcze to co jest na talerzu musi być zjedzone. Takiego rytuału uczymy nasze dzieci. I po obiedzie jest zawsze deser ;)

My niestety tak nie mamy, jest nas dwoje i często jest ze najpierw dostaje Artur, potem jedno z nas je a potem drugie. Rzadko razem. I to tylko w weekend bo w tygodniu to on późno wraca i je odgrzewane

Dzisiaj kończymy 6 miesięcy
1515611623-c2f00ac4564dd1c7-aaaaaa.jpeg

I zobaczcie czym mnie właśnie zaskoczył.
1515611769-9ad8ee639efcc9a3-aaaaaa.jpeg

Słodki Arturek :) Mój jak leży na brzuszku i próbuje pozycję do raczkowania to jest inna jak twojego Artura. Leon podtrzymuje się na przedramionach, jak podniesie dupsko do góry to automatycznie przód opada na dół i tak się odpycha albo do przodu albo do tyłu. Ale to dla niego coś nowego bo od 2 dni może tak robi ;)

reklama
i-wader-klocki-jezyki-180el-80164.jpg
Foxy ja daję Dominikowi różne zabawki ale zazwyczaj jest nimi krótko zainteresowany. Tak jak Alex stuka wszystkim we wszystko.bawimy sie w "a-kuku",przesuwam mu jakąś rzecz żeby się musiał do niej "doraczkowac",łaskotki chowam coś pod kubeczki żeby znajdował a dziś wyciągnęłam klocki.nie umie się nimi bawić ale ja mu łączyłam a on je oglądał i nimi rzucał przez ok.30minut.Dla niego to długo ;).wkleilam zdjęcie z neta bo jak wysyłałam swoje to był za duży plik ale mam takie same

Załączniki

• i-wader-klocki-jezyki-180el-80164.jpg
    i-wader-klocki-jezyki-180el-80164.jpg
    197 KB · Wyświetleń: 215
Do góry