reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Fajne krzesełko ja mam jakieś w biedronki
Nie wiem nawet jaka firma szczerze [emoji23] . Bardzo chciałam klasyczne białe z ikea ale nie mam czasu żeby podjechać wiec kupiłam takie zwykle
. Dziewczny jakie zabawy polecacie z dzieckiem ?
bo ja już nie mam pomysłów jak zadowolić mojego marudę
a do tego usypiałam go godzinę spał 15min [emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Teściowa też kupiła w Ikei i ma u siebie
my chcemy takie bo Björn Ma je w przychodni i jest świetne. Rośnie razem z dzieckiem. I pozniej bez problemy możesz dosunąć do stołu bo pasuje a te z Ikei nie. U nas jest taki rytuał,że jak jesteśmy wszyscy razem w domu to posiłki jemy razem wszyscy przy stole. Zaczynamy dopiero jak wszyscy już mają posiłek na talerzu i odchodzimy od stołu jak wszyscy skończą jeść
a i jeszcze to co jest na talerzu musi być zjedzone. Takiego rytuału uczymy nasze dzieci. I po obiedzie jest zawsze deser 
Veronika_k
U nas też jest tak tylko w weekendy. W tygodniu to nie jem obiadu tylko wieczorem sałatkę. Julia w szkole,obiad do południa je tylko Leon i Simi.
Veronika_k
Słodki Arturek
Mój jak leży na brzuszku i próbuje pozycję do raczkowania to jest inna jak twojego Artura. Leon podtrzymuje się na przedramionach, jak podniesie dupsko do góry to automatycznie przód opada na dół i tak się odpycha albo do przodu albo do tyłu. Ale to dla niego coś nowego bo od 2 dni może tak robi 
reklama
kasieks
Załączniki
Podziel się: