Veronika_k
Fanka BB :)
Leon przespał od nie pamiętnych czasów całą nockę! Od ok 21 do 7. Wypił mleczko i położyłam go teraz spać. Dziewczyny jak on się dzisiaj osrał. Jeszcze nie widziałam, żeby niemowlę tak się obsrało! Po samą szyję ;D Musiałam go zaraz kąpać,cały przewijak uje.... i ,znowu pranie. Muszę Björna pognać trochę bo mu mówiłam,że teraz zimno to pranie długo schnie i nie ma miejsca na linkach a inni też piorą. Już po ślubie mówił,że kupimy suszarkę i nawet oglądaliśmy ale co dalej nie wiem :/ jakoś ucichło. Muszę go zapytać czy zamówił bo może być,że trzeba czekać zanim dojdzie. Julka dzisiaj pierwszy dzień w szkole po feriach. W końcu odpocznę. Młody nie długo do przedszkola a ja do tej 12 zanim wróci ogarniam pranie i sprzątanie bo od poniedziałku tylko ujeżdżam. 27 stycznia mamy zaproszenie na imprezę ale pozno się zaczyna bo od 19 i nie wiem czy pójdziemy. Zaplanowałam,że dzieciaki do mojej mamy spać pójdą ale Bjorn musi o 4 na drugi dzień wylecieć na szkolenie i nie będę miała auta i jak ich odebrać a wróci dopiero ok 22. Masakra, całą niedzielę sama z nimi 3, gdzie Julia i Simi ciągle się kłócą i leją :/ słów już brakuje. U mnie dziewczyny kwiecień w styczniu. Słonko świeci i 10 stopni. Aż chce się żyć
A wy jak długo jesteście z dzieciaczkami same? Do której wasi mężowie pracują?