reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Właśnie oni do brata niby przylatują ale ze on mieszka 3ulice dalej jest to bez znaczenia... druga spr ja nie zamierzam tam chodzić bo wciąż jestem wkurwiona za książkę co mi nie oddali i jeszcze jak poprosiłam o kasę to mnie zajebali jak psa [emoji1419] mój mąż nie wie o tej wizycie postanowili zrobić niespodziankę i umożliwić mi powrót do pracy [emoji16] tylko ze ja mam w dupie ich pomysły i nie wracam nigdzie już dałam wypowiedzenie bo chce wychować dziecko a sytuacja finansowa na to pozwala wiec korzystam ... oni przylatują na 2miechy lub okres do max roku czasu . ***** co za ludzie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kasiek fajny przepis później sobie go zapisze na lapie :* haha Dominik wie co dobre [emoji1419][emoji23] Aty kochana bidulko trzymaj się tam jakoś z tym noszeniem , mnie zaczęły jajniki bolec tak mega mam nadzieje ze znów cysty się nie robią :/

A No i oczywiście muszę opłacić wszystko czyli paliwo na lotnisko plus kasę na jedzenie dać ... Boże nie wierze

Nie wierzę że ludzie potrafią być tak nietaktowni. Gdzie oni się wychowali? Co mąż na to? Weź mu powiedz ze to są jakieś kpiny. I że nie chcesz żadnej pomocy to i niech oni pomocy od ciebie nie oczekuja

Oni jeszcze we dwoje przylatują ... mój mąż się wkurzył ale wiadomo to rodzice wiec da sobie wejść na łeb jak zawsze ... ja już widzę jej porady i obelgi ze dziecku cukru nie daje i soli do jedzenia ze ona mi pokaże . Kuwa myśle,że to wszsytko się złe skończy . Nie dość ze my mamy kryzys to jeszcze jego rodzice potrzebni do tego wszystkiego

A tak na dobra sprawę po co mam iść do roboty ? Żeby ich utrzymywać tak naprawdę ...Ona tez myśli ze Alex będzie z nią się bawił cały czas jak wtedy co była i miał 3 miesiące ...on teraz nawet u mojej kuzynki siedzieć nie chce bo zaraz rączki wyciąga do mnie i płacz , tak samo nie da się nakarmić nikomu tylko mi :) ja jej nie potrzebuje naprawę . Moi rodzice chcą przylecieć w kwietniu ale na 9 dni tylko No i zawsze maja swoją kasę na wydatki i oczywiście jak mama była w czerwcu to małemu kupiła większość rzeczy nawet nie sobie ... chociaż nie chciałam ale to wiadomo babcia jest:) A ta stara suka jak szła do brata męża to wolała żeby kupić jajko niespodziankę bo musi dać wnukowi tamtemu ...

Bosheee Foxy wspolczuje Ci ogromnie, ale ich tok rozumowania to rodem z pssychiatryka:dry: jakbys chciala kogokolwiek pomocy to bys powiedziala to po pierwsze po drugie nie zapraszalas ich wiec nic nie powinnas oplacac, po trzecie to jak wychowujesz dziecko to Twoja sprawa i kazdy powinien sie dostosowac!! CO za ludzie:eek:
Tak poza tym to moja Mala nie chce dzis jesc kurcze nie wiem o co jej chodzi,ale za to jakos duzo bakow idzie moze brzuch boli:/

A moje dziecko nie gardzi żadnym jedzeniem! Jest tak spaśnięte,że nie sięga do swoich stóp. A jak siedzi to wygląda jak kulka ;) Ale Björn też był takim mopsem. Kiedyś wstawię zdjęcie jak siedzi :p Byłam dziś w konsulacie ale na marne. Paszportu nie mogę wyrobić bo musz miec najpierw akt małżeństwa ale polski. Boże co za wymysły! Mam przecież niemiecki bo w Niemczech brałam ślub! Czasami nie pojmuję logiki Polski! Ja Leona też grubo nie ubieram bo się strasznie poci! Cienkie body albo bluzeczka spodenki i czasami bluzę a czasami tylko przykrywam kocem. Oczywiście bez czapki bo miał jedną cienką bawełnianą to i tak łeb był mokry. A co by to było gdybym mu zimową ocieplaną założyła??

reklama
Foxy zgadzam się z dziewczynami.nie zapraszaliscie ich to nie powinniście płacić. Macie inne wydatki. A jak wrócisz do pracy to wypłata będzie szła na nich.też bym miała w dupie taką pomoc. Dominik też się zrobił nieśmiały.cieszy się na nasz widok.moją siostre,babcie i dziadków akceptuje.reszta nie bardzo. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie.tak jak pisała Emol, wychodzilabym z małym z domu.a jak mąż w pracy a oni zatrzymają się u brata to udawaj że Cię nie ma i będziesz miała spokój

Do góry