reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Przy jego braku apetytu i ciągłym ruchu to i tak dużo wazy , bałam się ze będzie mniej :o . Nooo daj spokój one w piżamach były ;p ale te dzieciaczki maskara :( takie maleństwa nie wiem może 1-3tyg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Niestety tak to tu wyglada[emoji28][emoji850] ... Kawoszka odezwij się ! Opowiadaj co u was :) . Dziewczyny jak dziś spędzacie dzień ? Alex cały czas marudzi,wrzeszczy i spi :p a ja czytam książkę, piernicze nie sprzatam nie chce mi się :p narazie haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój też marudzi:(.coś już widać na dziaslach dolnych ale ząbki jeszcze nie wyszły. Jak tak dalej pójdzie to padnę. Plecy mnie okropnie bolą. Mąż mówi że go ponosi ale nie wolno mu dźwigać więc raczej mu nie daję Dominika bo ciężki.
Dziś oprócz mleka mały miał kaszkę i podjadal rano jajecznice z chlebem słonecznikowym a popołudniu ziemniaczki i rybę. Jak się odwróciłam to wsadził całą rączkę do sałatki i nie chciał wypuścić :D

A to przepis:
Ugotować makaron rurki albo kokardki. Średniej wielkości cebulę pokroić w kostkę i zeszklic na oliwie.dodać pokrojonego w małe kawałki łososia wędzonego (ja kupuję na tych płaskich tackach.1 na 3 osoby jest ok).podsmażyć ok.2 minut.pomidorki koktajlowe przekroić na pół lub ćwiartki (w zależności od wielkości).dodać do łososia i podsmażyć ok.1-2 minut.wlać dużą śmietanę 18%.doprawić vegeta i pieprzem. Można dać zioła prowansalskie.mieszac.jak zacznie bulgotac to wyłączyć i wrzucić makaron.Wymieszać i gotowe.
Smacznego:)
Wszystko robi się bardzo szybko więc ja zaczynam jak wrzucam makaron do wody.najlepiej przygotować przed podaniem bo sosy na smietanie nie są za dobre odgrzewane.warto smażyć na głębokiej patelni bo łatwiej wymieszać sos z makaronem.jeśli któraś zrobi to napiszcie czy smakowało

reklama
Jasiek brzmi smacznie i pewnie bym zrobiła ale mój organizm nie toleruje ryby. Od razu mam biegunkę i mi bulgocze w jelitach. Więc jej nie jem...

Foxy Jezu współczuję. Weź powiedz ze nie może u was spać i niech załatwia sobie gdzieś indziej. I jak będzie to tak załatwiają sprawy ze ciągle gdzieś z Alexem będziesz wychodzić i ze ona nie może. Np lekarze, spotkanie z koleżanką która nie miała innego terminu i chciała zobaczyć ale końcu małego. I umów się z jakąś nawet taka co widziała już Alexa. Raczej nie pójdzie z tobą i specem na spotkanie z twoją koleżanką.

Do góry