reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Moje dziecko gorsze jak noworodek bo w nocy co 4 godz budzi się na mleko :/ ale tak ogólnie to rano ok 8 butla, potem 12-12.30 obiadek, 15 owoc albo kaszka i ok 18-19 butla. I muszę zmiany wprowadzić bo to chyba za mało w ciągu dnia i dlatego tak często budzi się w nocy z głodu. Foxy Kasiek ma rację wyrób paszport nic mu nie mówiąc bo oboje rodziców musi podpisać. A jak mu powiesz wcześniej to może ci robić problemy. Moja adwokatka dopiero od 15 stycznia i ruszamy że składaniem wniosku do sądu o zmianę nazwiska dla dzieci. Björn od czwartku po południa miał jelitówkę wczoraj rano już wszystko ok ale od dzisiejszej nocy Jula wymiotuje :/ Leon miał też kilka rzadkich kupek ale on to ma często pewnie że względu na ząbki. Mam nadzieję, że mnie nic nie złapie i Simona bo jutro musimy na kontrolę do laryngologa a we wtorek mam termin o paszport w konsulacie. Od środy szkoła mam nadzieję, że Julia wyzdrowieje do tego czasu.
Veronika_k
Veronika_k
Leon dostał od chrzestnego taki o to duży koc do dziczenia
Mama jego żony sama ręcznie szyła
bardzo mi się podoba i prezent trafiony bo tak to używałam maty, która już za mała albo zwykłego koca ale ślizgał się po podłodze.
kasieks
Foxy pisałaś że Alex ma twardą kupkę po kaszce.jaką dajesz bo są różne rodzaje.Dominik je ryżowa bezmleczną. Dodaje się takie mleko jakie je dziecko.widziałam że są też takie które zalewa się wodą bo już zawierają mleko i takie z kaszą manną
reklama
Foxy_mama
Veronika super
bardzo fajne . A mata moim zdaniem wystarcza na krótko , i lepsze są pałąki z zabawkami bo można kocyk rozscielic i wiecej miejsca . Alex się bawił ale gdy zaczal się przekręcać to już jej nie lubi 
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: