reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Aż głupio mi ,ze ciagle pisze o sobie ale nie mam z kim pogadać . Mój mąż dziś urządza sobie powtórkę z rozrywki czyli zaprosił znajomych z żonami do nas na miły wieczór przy wódce . Ja oczywiście się nie zgodziłam wiec wszyscy się obrazili i idą do kogoś innego wraz z moim małżonkiem . Nie ważne . Ale wiecie co mnie boli najbardziej? Ze wolny czas woli spędzić z obcymi ludźmi . Jak patrze na mojego synka płakać mi się chce tak bardzo .Dlaczego on nie może mieć normalnych kochających się rodziców ? ...najgorsze jest to ze nie mam paszportu dla niego a tutaj sama rady nie dam bo on jest za malutki ...co robić do cholery nie wiem już naprawdę. Dziś miałam posprzątać i umyć włosy bo mam okropne ale już go nie ma poszedł coś załatwiać niby . Mówię mu ze wyglada to jakby uciekał od nas a on odrazu ze jestem nienormalna mam stany lekowe i depresyjne ze powinnam się leczyć i ze dziecko mi powinien odebrać . Może ma racje ? Ja już nie wiem ...może przesadzam .moze za dużo marudzę . Nie wiem już nic. Wybaczcie dziewczyny ze wam truje .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
To zapytaj go kto będzie się zajmował małym jak go zabierze skoro on cały dzień w pracy a jak wolne to koledzy i wódka ważniejsze od syna.nie jesteś nienormalna i masz prawo wymagać zaangażowania w wychowaniu dziecka. Alex ma dwoje rodziców. Paszport można wyrobić pod pretekstem odwiedzin w Polsce. Głowa do góry i nie daj sobie wmówić że jesteś nienormalna albo złą matką. To on jest nieodpowiedzialnym mężem i ojcem

Dzięki za miłe słowa :*
Ciekawe czemu tak się zmienił ... jak nie mieliśmy dziecka był idealny nawet nie imprezował ani nie pił . Wiec jedyne co mogę sadzić to to ze zmienił się bo jest nieszczęśliwy bo urodził się synek.

I biorąc pod uwagę fakt ze jestem radosnym człowiekiem ,kocham się śmiać i żartować to męczy mnie wieczny smutek i kłótnie. Myśle ze rozwód to dobre rozwiązanie będzie dla nas. Nie chce żeby mały jak będzie już rozumiał musiał tego wszystkiego słuchać i patrzeć na to . Nie chce mu zabierać ojca ale nie chce tez się męczyć bo życie jest jedno.

Foxy gadaj do woli po to tu jestesmy, jezeli on tak postepuje to sie Tobie nie dziwie, i popieram kasieksnie daj sobie wmowic ze jestes zla matka bo jestes zarabista!!!! Paszport wyrob tak jak kasieks mowi i sru do Polski;) a on niech nie bwdzie taki hop do przodu bo mu z tylu zabraknie jak to sie mowi, nie poradzil by sobie z dzieckiem
A Ci znajomi tonie znajomi jak nie rozumieja ze nie chces poprostu zeby przyszli na wóde:/

Powiedz ze czy mu nie wstyd zapraszać ludzi gdzie jego kobieta nie ma czasu o siebie zadbać, bo dziecka nawet na chwilę nie weźmie.
Zgadzam się z Kasieks. A co do męża i jego zmiany myślę że wtedy wiedział że możesz odejść, nic cię nie trzyma, teraz myśli ze on splodzil dziecko i jego ego lewituje, jest samcem alfa więc on ustala zasady więc będzie imprezowal a kobiety miejsce jest w domu i przy ogarnianiu dziecka. Myśli ze jak urodzilas dziecko to już nie musi się starać.
A co do rozwodu czasami jest lepszy niz "jedna rodzina "która się kłóci

Wiem właśnie dlatego muszę przemyśleć pewne kwestie . Nie poszedł na impre bo głowa go boli :) ale to nie zmienia faktu . Dla mnie wszystko wisi na ostatnim włosku . I nawet smutno mi już nie jest , czuje poprostu nic :)... dziewczyny powiedzcie mi jak macie rozplanowane posiłki swoich maluszków ?:)

Tak. Nawet dzisiaj robiłam korektę bo Artur nie jadł ostatniej butli a dzisiaj już zjadł. Do teraz wyglądało to tak
1. Butelka mm 210 ml
2. Kaszka 100ml+owoc
3. Obiadek warzywa + czasami mięsko
4. Butelka mm 180 ml
5 owoc
6. Butelka 210 ml (która ostatnio nie chciał jesc)
Teraz zmodyfikowałam na
1.Butelka mm210 ml
2. Jogurt/twaróg z owocem(to wprowadze za kilka dni jak skończ, na razie owoc tutaj)
3.obiad warzywa + czasami mięsko
4. Kaszka z owocem/ kaszka zbożowa (to też będę wprowadzać za kilka dni)
5. Kawałek ugotowanego warzywa, owoca do rączki aby sobie pociumal
6. Butelka 210 ml

reklama
Jeszcze jakbym mogła prosić o odstępy godzinowe :p dzięki bardzo przydatne info dla mnie bo nie umiem ogarnąć tego :( a kaszki u mnie odpadają bo mega zatwardzenia po nich ;o

Do góry