Foxy_mama
Fanka BB :)
Aż głupio mi ,ze ciagle pisze o sobie ale nie mam z kim pogadać . Mój mąż dziś urządza sobie powtórkę z rozrywki czyli zaprosił znajomych z żonami do nas na miły wieczór przy wódce . Ja oczywiście się nie zgodziłam wiec wszyscy się obrazili i idą do kogoś innego wraz z moim małżonkiem . Nie ważne . Ale wiecie co mnie boli najbardziej? Ze wolny czas woli spędzić z obcymi ludźmi . Jak patrze na mojego synka płakać mi się chce tak bardzo .Dlaczego on nie może mieć normalnych kochających się rodziców ? ...najgorsze jest to ze nie mam paszportu dla niego a tutaj sama rady nie dam bo on jest za malutki ...co robić do cholery nie wiem już naprawdę. Dziś miałam posprzątać i umyć włosy bo mam okropne ale już go nie ma poszedł coś załatwiać niby . Mówię mu ze wyglada to jakby uciekał od nas a on odrazu ze jestem nienormalna mam stany lekowe i depresyjne ze powinnam się leczyć i ze dziecko mi powinien odebrać . Może ma racje ? Ja już nie wiem ...może przesadzam .moze za dużo marudzę . Nie wiem już nic. Wybaczcie dziewczyny ze wam truje .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom