reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy to kaszka i kup suszone śliwki. Ja wczoraj młodemu zrobiłam to do tylko dzisiaj do 13 zrobił 4 kupy. Godzinowo na nowy grafik
7.00
10.00
13.00
16.00
18.30
20.30

reklama
Dzięki bardzo mi pomogłas:* wiem to może głupie pytanie ale jakie te śliwki i jak je dodać ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój je tak ok.:
4- mleko 180ml /6 miarek(mleko"2")
10- mleko 180ml /6 miarek
15- kaszka 150 ml mleka /3 pełne łyżki lub zmiksowana zupka lub rozgniecione ziemniaczki,mięsko lub owoc
20- mleko 180ml /6 miarek

!!!Je o 1 posiłek za mało.

czasem jak ma posiłek o 2 rano (mleko)to później jest tak:
8-mleko
12-owoc
15-kaszka lub zupka itp.
20-mleko

Ostatnia edycja:
Ja pokroiłam, wrzuciłam do blendera, dodałam trochę wody. Potem odcedzilam aby skór nie było w kaszce. Śliwek wystarczy 2 sztuki
Kasiek a jakie mleko podajesz? Bo u mnie na opakowaniu jest 7 miarek na 210? W porównaniu do mojego to Twój dużo mniej je.

Foxy gdybyś zdecydowała się rozstać z mężem to nic mu wcześniej nie mów i wyrobcie małemu paszport bo później może Ci robić problemy.zgadzam się z Emol że uważa że jak urodzilas dziecko to nie musi się starać bo sobie nie poradzisz i to próbuje Ci wmówić. Jak się zastanowisz to wszystko robisz sama i nie jest Ci potrzebny. Dobrze że myślisz o dobru Alexa. Cokolwiek zdecydujesz możesz się nam wygadac :*

Ja pokroiłam, wrzuciłam do blendera, dodałam trochę wody. Potem odcedzilam aby skór nie było w kaszce. Śliwek wystarczy 2 sztuki
Kasiek a jakie mleko podajesz? Bo u mnie na opakowaniu jest 7 miarek na 210? W porównaniu do mojego to Twój dużo mniej je.
Bebilon pepti 2.wcześniej bebilon pepti 1 i tam w 6 miesiącu było 210ml /7 miarek a teraz 180ml /6 miarek

Ooo wklepalam w poprzednim 4 a ma być 6.juz poprawiam;)

Gotowe :).i powinien jeść 4 posiłki mleczne +1 inny ale on 1 mleczny często omija.jogurtów nie wprowadzam bo ma alergie ale daję mu na łyżeczkę do skosztowania jak jem. Jadł raz owoce z musli ale go przeczyscilo więc tydzień przerwy na zboża. Jak coś jem to daję mu malutkie porcje żeby kosztował a nie jest tego tyle żeby go uczuliło.jest wtedy bardzo zadowolony że je z mamusią ;)

Ja staram się utrzymać godziny jakieś ale ...mój mały strasznie marudzi przy jedzeniu nie dojada potem płacze bo głodny bardzo ciężko mi wprowadzić godziny jakieś :(. Staram się mniej więcej chociaż , gotowanego jedzenia nie zje wcale ani owoców wiec daje słoiczki bo mu smakują i zjada chociaż to . A No i jogurty dla dzieci takie . Jest to dla mnie stresujące bo nigdy nie wiem kiedy płacze z głodu a kiedy marudzi ...

A przykład taki np. Raz zje 30ml a raz 210 i to nie zależnie po ilu godzinach odstępu . Czasem po 8 godzinach nie zje wcale a znów po 3 płacze i zje 210 ...

reklama
Może to związane z zabkami. Ja zauważyłam też że Dominik jak nie zrobi kupki przez kilka dni to też nie dojada.czasem robi codziennie ale najczęściej co 3-4 dni.

Do góry