reklama
kasieks
Fanka BB :)
Mój je tak ok.:
4- mleko 180ml /6 miarek(mleko"2")
10- mleko 180ml /6 miarek
15- kaszka 150 ml mleka /3 pełne łyżki lub zmiksowana zupka lub rozgniecione ziemniaczki,mięsko lub owoc
20- mleko 180ml /6 miarek
!!!Je o 1 posiłek za mało.
czasem jak ma posiłek o 2 rano (mleko)to później jest tak:
8-mleko
12-owoc
15-kaszka lub zupka itp.
20-mleko
4- mleko 180ml /6 miarek(mleko"2")
10- mleko 180ml /6 miarek
15- kaszka 150 ml mleka /3 pełne łyżki lub zmiksowana zupka lub rozgniecione ziemniaczki,mięsko lub owoc
20- mleko 180ml /6 miarek
!!!Je o 1 posiłek za mało.
czasem jak ma posiłek o 2 rano (mleko)to później jest tak:
8-mleko
12-owoc
15-kaszka lub zupka itp.
20-mleko
Ostatnia edycja:
Emol
Ja pokroiłam, wrzuciłam do blendera, dodałam trochę wody. Potem odcedzilam aby skór nie było w kaszce. Śliwek wystarczy 2 sztuki
Kasiek a jakie mleko podajesz? Bo u mnie na opakowaniu jest 7 miarek na 210? W porównaniu do mojego to Twój dużo mniej je.
Kasiek a jakie mleko podajesz? Bo u mnie na opakowaniu jest 7 miarek na 210? W porównaniu do mojego to Twój dużo mniej je.
kasieks
Foxy gdybyś zdecydowała się rozstać z mężem to nic mu wcześniej nie mów i wyrobcie małemu paszport bo później może Ci robić problemy.zgadzam się z Emol że uważa że jak urodzilas dziecko to nie musi się starać bo sobie nie poradzisz i to próbuje Ci wmówić. Jak się zastanowisz to wszystko robisz sama i nie jest Ci potrzebny. Dobrze że myślisz o dobru Alexa. Cokolwiek zdecydujesz możesz się nam wygadac :*
kasieks
Bebilon pepti 2.wcześniej bebilon pepti 1 i tam w 6 miesiącu było 210ml /7 miarek a teraz 180ml /6 miarekJa pokroiłam, wrzuciłam do blendera, dodałam trochę wody. Potem odcedzilam aby skór nie było w kaszce. Śliwek wystarczy 2 sztuki
Ooo wklepalam w poprzednim 4 a ma być 6.juz poprawiam
kasieks
Gotowe
.i powinien jeść 4 posiłki mleczne +1 inny ale on 1 mleczny często omija.jogurtów nie wprowadzam bo ma alergie ale daję mu na łyżeczkę do skosztowania jak jem. Jadł raz owoce z musli ale go przeczyscilo więc tydzień przerwy na zboża. Jak coś jem to daję mu malutkie porcje żeby kosztował a nie jest tego tyle żeby go uczuliło.jest wtedy bardzo zadowolony że je z mamusią 
Foxy_mama
Ja staram się utrzymać godziny jakieś ale ...mój mały strasznie marudzi przy jedzeniu nie dojada potem płacze bo głodny bardzo ciężko mi wprowadzić godziny jakieś
. Staram się mniej więcej chociaż , gotowanego jedzenia nie zje wcale ani owoców wiec daje słoiczki bo mu smakują i zjada chociaż to . A No i jogurty dla dzieci takie . Jest to dla mnie stresujące bo nigdy nie wiem kiedy płacze z głodu a kiedy marudzi ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: