reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja dziś zrobiłam kotleciki i sałatkę ale nie wiem po co skoro mój małżonek z racji ze ma wolne jutro poszedł z kolegami na piwko do baru. Alex nie spał dziś od 5 rano do teraz :o ciagle marudzi i ma drzemki po 5 min. Padam na ryj .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy to faktycznie słabo. Mój ostatnio miał 1 drzemkę 3 minutową i drugą z 15 minut bo sąsiedzi nadal remontują. Dominik marudził cały dzień. Bardzo współczuję.
Co do tekstu Twojego męża to zgadzam się z dziewczynami że przesadza. Mój wstaje o 4:45.wraca różnie.czasem ok.14 a czasem ok.18.jak mały się budzi na jedzenie to przygotowuje butelkę a ja przebieram Dominika.potem idzie spać a ja karmię. Andrzej dobrze wie że gorzej by było gdyby mały się rozbudził więc pomaga.

Dziś zrobiłam porządek z ciuchami Dominika bo ostatnio co chciałam mu ubrać to ciasne albo opięte:szok:.poszłam do sklepu i kupiłam mu kilka ciuszków "80". Wyprałam i teraz wszystko schnie:).ale myślę że skarpetki kupiłam za małe.jutro jak wyschna to mu przymierze o_O

Przyzwyczaiłam się do jego obojętności i zachowania ciula .A co do skarpetek to ja ciagle za małe kupuje :o ogólnie wkurza mnie to ze maja takie ciasne gumki u góry i ciagle przecinam [emoji85][emoji23][emoji23] dziś kupiłam mu takie super skarpetki ciepłe ale pewnie nie polubi ich [emoji23] tak jak założyłam mu piżamkę flanelowa i wiecie co ? Obudził się z takim krzykiem ze myślałam ze coś się stało , nie chciał się uspokoić ...przebrałam go w zwykle body i spał zajebiscie haha co za wybredny typ :p . A co do porządków tez muszę zrobić jak znajdę chwile czasu.

A wiecie co mnie położyło na łopatki ...tekst „co ty robisz jak nie odbierasz telefonu gdzie Ty się szlajasz „ ja pierdoleeee... ja nie wiem czy to są żarty ? Powiedziałam mu ze chodzę na dzikie chłopy a dziecko siedzi samo w domu ....nosz kur...

Ja tez musze pozadki porobic z ciuchami bo tak jak mowisz Kasieks dzis wyciagam spiochy zakladam a nogi to w przykurczu:/ no coz moge powiedziec to juz duza dziewczyna jest:cool2:

Pati ahahhaha padłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobreee muszę zapamiętać i użyć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Foxy facet ma teksty pierwsza klasa. Przygotuj sobie kilka ripost to mu może obrzydnie takie gadanie.
Artur 2 dni na wieczorne karmienie nie chce jeść. Zjada 30-60 ml. Powinien mieć 4 posiłki mleczne a tak to znada tylko 3 i troszeczkę. Czy on po prostu się najada? Bo jak robię mu to samo mleko w ciągu dnia to normalnie je więc raczej mu smakuje. I przez to mój kawaler wstaje już 6 rano z głodu. :(

Do góry