reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ale mnie mąż wkurwil
.... mały płakał bo obudził się na jedzenie i był mega nie cierpliwy a on do mnie z tekstem czy możemy się uspokoić bo on spi ...No błagam ! Ja wiem ze pracuje i rano wstaje ale co ja mogę poradzić ze mały płacze ? .. bez komentarza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy to tak jak mój żółw. Gryzie po stopach jak głodny. A powiedz on pelza czy raczkuje bo nie pamiętam. A co do męża to udusilabym za taki tekst. Artur dzisiaj ubudzil się o 6. Bo wczoraj zjadł tylko połowę butli i się resztą bawił. Mąż wstał i robił mu butlę gdy ja go przebieralam. Nie chcemy by jego niecierpliwość ubudzila sasiadow

Kasiek też mamy takie. Ale gdy wkłada je do buzi to wyjmuje i zamieniłam na gryzak.
Nasz to cybex 2 fix

Ja mam taki cybex dla Szymona 9-36 wcześniej miałam dla Julki i byłam zadowolona tyle,że bez tego przodu. Na isofix bo nasze auto i teściów ma isofix. Jula jeździ na podstawce a jeden jest u nas a drugi taki sam u teściów. Dziewczyny ja kupię Leonowi Maxi Cosi Tobi 9-18 a dla Szymona miałam Romer King 9-18. Dla takich maluchów nie kupiłam bym fotelika9-36 bo są za małe! A taki jak ty Emol to już całkiem odpada bo one przy dachowaniu mają słabe atesty. Dziecko z niego wypada. Ja jak kupuję fotelik kieruję się tylko i wyłącznie atestami. Póki co Leon jeździ w maxi Cosi Pebble. Narazie się mieści i będzie tak długo jeździł aż będzie za mały dla niego. Leonowi zmienimy fotelik dopiero jak będzie sam stabilnie siedział, nie prędzej. Dziewczyny powiedziałam wam swoje zdanie bo Leon to moje 3 dziecko i 3 raz temat fotelików.

Veronika czyli Masz chyba ten sam co ja kupiłam bo my też 9-36
1515156886-737936825e03c533-aaaaaa.png

Veronika no masz juz doswiadczenie w przerqbiqniu fotelikow wiec ja osobiscie jestembwdzeczna za opinie bo tez bede musiala kupic i sie zastanawiam
Foxy no Twoj maz przegial z tym tekstem, ale musisz poczekac na dogodny moment i tym samym sie odplacic:cool:
Emol bardzo fajne te ksiazeczki;)
Kasieks tez mialam kupic te kontrastowe ale tak sie wybieram ze wychodzi ze jej puszczam na youtubie kontarstowe obrazki
,za kazdym razem zapominam jakby po ciazy pamiec mi zabrali:/

reklama
Do góry