reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika może mu się polepszy.grypa żołądkowa u nas trzyma 2 dni.żeby tylko nikt więcej się nie zaraził

reklama
Emol mój jeszcze nie spadł ale było kilka przypadków że łapałam mu pupę w ostatniej chwili. Strasznie szybki jest. Teraz go bardziej pilnuje bo się przemieszcza.obraca się we wszystkie strony, turla,czołga, raczkuje do tyłu i próbuje do przodu. Nie nadąże jak zacznie chodzić ;).poza tym chyba lubi słuchać jak coś stuka. Muszę pilnować bo obok łóżka mam ławę z szklanym blatem i uderza w nią wszystkim co ma pod ręką. Interesuje go też dźwięk skrobania:)

Ostatnio kupiłam mleko 2. Niby jeszcze kilka dni mu zostało do skończenia 6 miesięcy ale nie chciałam już kupować 1.
Kupiłam też fotelik 9-36 i powiem że wczoraj przyszedł wygląda rewelacyjnie.
1515102503-0053b12fef27a6ba-aaaaaa.png

Dałam za niego 800 na allegro.

Kupiłam też książeczki dla Artura. A raczej jeszcze ja będę czytać bo Artur za mały aby rozszyfrowywac co oznaczają obrazki w środku zdania
1515102565-7bb87d0938a42922-aaaaaa.jpeg

1515102572-206f5595f6a7e703-aaaaaa.jpeg

1515102579-88804322632c59ed-aaaaaa.jpeg

Bardzo lubię ta serię "mały chłopiec" na początku są krótkie opowiadanie z sztywnymi kartami np. Motocykl Marka. potem jest ten sam bohater który ma ten motocykl ale dłuższe opowiadanie i z takimi obrazkami w środku zdania aby dziecko uczyło się mówić co to jest na obrazku, potem jest dla jeszcze starszego dziecka "rodzaje motocykli Marka" a na końcu gdy dziecko będzie miało ok 5-6 lat są puzzle w motocykle z Markiem. Więc fajnie mieć kilka takich książek i ciągnąć daną serię. :)

Kasiek zajebiste te body haha Emol każdemu się zdarza niestety taki wiek mają nasze dzieciaczki, i nie martw się :* tez ostanio to przeżyłam :*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja muszę bramki założyć w drzwi bo mój spryciarz już ucieka z pokoju [emoji33]schody zabezpieczone ale jakoś jeszcze bym chciała w drzwi wstawić . Fajne książeczki :) ja kupiłam mleko 2 ale...daje wciąż 1 bo na kartonie pisze żeby dawać raz dziennie ... a Alex nawet porcji nie dojada i wszystkim gardzi wiec nie rozumiem logiki tego mleka...gadałam z moja hv i mówi ze 1 mogę dawać do skończenia roku a 2 dawać jako jeden posiłek . Jakieś dziwne te mleka tu maja...

Tez lubi dźwięk skrobania a najbardziej uwielbia się czołgać i ugryźć w stopę [emoji23][emoji850] moja kuzynkę ugryzł ostanio a mnie cały czas jak tylko ma okazje :o

Pati to super ze już niebawem zdejmujecie [emoji173]️ dobrze ze mąż ogarnia jak się złe czujesz :* Veronika kciuki za wizytę[emoji8]ale zrobiłam spam [emoji23][emoji23]. Kasiek jak tam dom po imprezie małolatów ?:p

Nasyfione okropnie. Wszędzie brokat,serpentyny i chipsy.na szczęście szybko posprzatałam. Zostało jeszcze kilka balonów bo Emilce się podobały rysunki.niech się pocieszy jeszcze kilka dni :)

reklama
20180105_000930.jpg
Emol fajne książeczki:). Mój ma kontrastowe z samymi rysunkami.oczywiście są nadjedzone bo mały wszystko wkłada do buzi;). fotelik super.mąż też mówił że trzeba Dominikowi już kupić. Muszę się rozgladnac

Załączniki

• 20180105_000930.jpg
    20180105_000930.jpg
    678,5 KB · Wyświetleń: 186
Ostatnia edycja:
Do góry