reklama
kasieks
Fanka BB :)
Emol mój jeszcze nie spadł ale było kilka przypadków że łapałam mu pupę w ostatniej chwili. Strasznie szybki jest. Teraz go bardziej pilnuje bo się przemieszcza.obraca się we wszystkie strony, turla,czołga, raczkuje do tyłu i próbuje do przodu. Nie nadąże jak zacznie chodzić
.poza tym chyba lubi słuchać jak coś stuka. Muszę pilnować bo obok łóżka mam ławę z szklanym blatem i uderza w nią wszystkim co ma pod ręką. Interesuje go też dźwięk skrobania
Emol
Ostatnio kupiłam mleko 2. Niby jeszcze kilka dni mu zostało do skończenia 6 miesięcy ale nie chciałam już kupować 1.
Kupiłam też fotelik 9-36 i powiem że wczoraj przyszedł wygląda rewelacyjnie.
Dałam za niego 800 na allegro.
Kupiłam też książeczki dla Artura. A raczej jeszcze ja będę czytać bo Artur za mały aby rozszyfrowywac co oznaczają obrazki w środku zdania
Bardzo lubię ta serię "mały chłopiec" na początku są krótkie opowiadanie z sztywnymi kartami np. Motocykl Marka. potem jest ten sam bohater który ma ten motocykl ale dłuższe opowiadanie i z takimi obrazkami w środku zdania aby dziecko uczyło się mówić co to jest na obrazku, potem jest dla jeszcze starszego dziecka "rodzaje motocykli Marka" a na końcu gdy dziecko będzie miało ok 5-6 lat są puzzle w motocykle z Markiem. Więc fajnie mieć kilka takich książek i ciągnąć daną serię.
Kupiłam też fotelik 9-36 i powiem że wczoraj przyszedł wygląda rewelacyjnie.

Dałam za niego 800 na allegro.
Kupiłam też książeczki dla Artura. A raczej jeszcze ja będę czytać bo Artur za mały aby rozszyfrowywac co oznaczają obrazki w środku zdania

Bardzo lubię ta serię "mały chłopiec" na początku są krótkie opowiadanie z sztywnymi kartami np. Motocykl Marka. potem jest ten sam bohater który ma ten motocykl ale dłuższe opowiadanie i z takimi obrazkami w środku zdania aby dziecko uczyło się mówić co to jest na obrazku, potem jest dla jeszcze starszego dziecka "rodzaje motocykli Marka" a na końcu gdy dziecko będzie miało ok 5-6 lat są puzzle w motocykle z Markiem. Więc fajnie mieć kilka takich książek i ciągnąć daną serię.
Foxy_mama
Ja muszę bramki założyć w drzwi bo mój spryciarz już ucieka z pokoju [emoji33]schody zabezpieczone ale jakoś jeszcze bym chciała w drzwi wstawić . Fajne książeczki
ja kupiłam mleko 2 ale...daje wciąż 1 bo na kartonie pisze żeby dawać raz dziennie ... a Alex nawet porcji nie dojada i wszystkim gardzi wiec nie rozumiem logiki tego mleka...gadałam z moja hv i mówi ze 1 mogę dawać do skończenia roku a 2 dawać jako jeden posiłek . Jakieś dziwne te mleka tu maja...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy_mama
Pati to super ze już niebawem zdejmujecie [emoji173]️ dobrze ze mąż ogarnia jak się złe czujesz :* Veronika kciuki za wizytę[emoji8]ale zrobiłam spam [emoji23][emoji23]. Kasiek jak tam dom po imprezie małolatów ?
reklama
kasieks
Podziel się: