reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kurcze Veronika to napisz koniecznie co i jak, my w tym miesiacu od 10 zdejmujemy juz szelki na dzien tylkona noc a na koniec miesiqcq zdejmujemy juz w ogole to cholerstwo, na koniec miesiaca jeszcze echo mamy

Veronika zgadzam się z dziewczynami że dzieciaczki wyglądają na Wasze:).u mnie Emilka ciemnnowlosa a Dominik blondynek. Nie wyglądają wogóle na rodzeństwo ;).
Co do choroby męża to ja też zawsze "skacze" wokół niego jak jest chory a gdy ja potrzebuje opieki to on się nie sprawdza.w pierwszy dzień pomoże ale w drugim to już powinnam być zdrowa:baffled:

Veronika fajny pomysł z sałatką. Emol kotlety też spróbuję. U mnie jutro obiad ekspresowy.będzie ryż z truskawkami, bananami i jogurtem z owoców leśnych. Szybko i lekkostrawnie :).Emilka uwielbia a mąż stwierdził że też przyda mu się jeść zdrowiej bo sobie ostatnio odpuścił i to widać :p.juz nie tylko ja mam brzuszek ;).ten tydzień jest na L4 bo lekarz stwierdził początek przepukliny pachwinowej i wysłał go do chirurga.ten powiedział że raczej się zgadza ale nic nie widać na zewnątrz i za 2 tygodnie ma termin na usg.zobaczymy co dalej.na razie ma zastrzyki i dre się żeby nic nie dzwigal.on się wybiera w poniedziałek do pracy.masakra z tym chłopem :confused2:

O widzisz Kasieks no to pracoholik;) a co do pomocy to mnie wlasnie rozklada cos ale moj jak narazie sie sprawdza i jesc zrobi i zakupy tylko Mala chwilke sie zajmie i juz ma raczej dosc bo maruda sie zrobila z niej, a wieczorami to jakas masakra

p-body-dzieciece-dasz-rade-tato.jpg
:D:D:D
p-endo-body-niemowlece-62-86-cm.jpg
:baffled::baffled::baffled:

Załączniki

• p-body-dzieciece-dasz-rade-tato.jpg
    p-body-dzieciece-dasz-rade-tato.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 248
  • p-endo-body-niemowlece-62-86-cm.jpg
    p-endo-body-niemowlece-62-86-cm.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 246
Pati to super że Ci pomaga :).z małą pewnie sobie nie radzi i szybko traci cierpliwość. Przynajmniej tak wygląda to u mnie. Za to jak Emilka zaczęła chodzić i gadać to mąż chętnie z nią przebywał i zabierał do piaskownicy. Chyba się cieszył że w końcu złapał kontakt ;).z małym pewnie będzie podobnie chociaż już jest dużo lepiej i więcej przy nim pomaga niż na początku. Myślę że musiał się przestawić z bycia ojcem dużej dziewczynki na malutkiego chłopca który znacznie ogranicza jego wyjścia i czas wolny.U Was też się zmieni jak malutka zrobi się bardziej kontaktowa.:)

A mój leży w grypą żołądkową w łóżku :D Dałam mu 10 rutinoscorbinów bo myśleliśmy,że to zwykła grypą. Przynajmniej się nie trzęsie z zimna. Mój też pracoholik. Mówi,że jutro idzie do pracy. Ale on jak nie pracuje to nie zarabia bo przychodnia zamknięta a przed świętami i po była prawie 2 tygodnie. Jutro dzwonie o termin ale na kiedy dostanę to nwm :/ będziemy pewnie z miesiąc czekać. On umiera a w sobotę chrzciny :/

reklama
Veronika kurczę słabo no, bo dlaczego wasz syn ma nie był przebadany a inne tak. Nie mówiąc ze człowiek chce dobrze to źle, Masz wszystko w dupiu też źle... :/ a na czym mu zależało ze się nie zgodzilas. Oczywiście jeśli chcesz pisać. Leon fajny duży chłopak. My ostatnio czyli 18.12 mieliśmy 69 cm i 8250 więc raczej 9 kg teraz nie będzie ale z 8.5 kg waży. Nie wiem kiedy będziemy mieli kolejne szczepienie bo zabieg na oko mamy 9.02 a 2 tyg wcześniej nie może być szczepiony (mamy umówione szczepienie na 2.02, które Kuba nie ma czasu przełożyć, no ja tymbardziej)

Muszę się wam przyznać. Artur dzisiaj spadł z łóżka. Dałam go na środek łóżka a sobie szukałam na szybko notatek do nauki i tylkomoze z 15 sekund nie patrzyłam i usłyszałam jak spadł. :( nie ma guza ale chwile tak strasznie płakał. Mężowi nawet się nie przyznam co dzisiaj miało miejsce.

Zabawka o zabawkę to nic. Mój uderza zabawkami o meble albo podłogę bo głośniej :b

Kasoek ten bodziak dla taty hahaha :) super

Do góry