reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja nie potrafię prosto kroić chleba :)

10 ugotowanych jajek na twardo musimy posiekać, rozdrobnić jak najlepiej umiemy, do tego wbijamy jedno jajko nieugotowane, 2 garści sera żółtego, przyprawy i trochę bułki tartej lub kaszy mannej, (musisz umiec z tego kotlecika wykulac). Można jeszcze kawałek sera włożyć do środka ale nie jest to konieczne. :b
I smażymy to na tłuszczu aby się przyrumienilo.

reklama
Moje dziecko to jest diabeł jak nic [emoji23]
1515089080-562cf37f664607ab-aaaaaa.jpeg
urywa raczki z koszyczków na zabawki [emoji29][emoji847] karuzele w łóżeczku zepsuł ... masakra [emoji28]
Serduszko dla Ciebie mamusiu Hahahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a zapomniałam wam powiedzieć,że po ślubie parw dni było cudownie jak miodzio....aż się zdziwiłam bo jeszcze nigdy tak słodko nie było. I tak myślałam dlacczego, co ob ode mnie chce? I się dowiedziałam. Ale jak się nie zgodziłam to czar prysł. Tak myślę. Bo on znowu chory tyle,że teraz jakiś wirus sraczkowaty. I byłam z Leonem na bilansie i u niego w przychodni to mnie tak poprostu wygnał! Kazał iść bo go wkurzałam! Wieczorem jak go przywiozłam to łóżko już było naszykowane, zrobiłam herbatę i podałam mu węgiel na sraczkę a on, że mam przestać tak nad nim skakać bo nie umiera i mam nie przesadzać! Dziewczyny pierwszy raz się z takim czymś spotkałam! Powiedziałam tylko ok nie będę lepiej jak nie będę wcale się przejmowała,wszystko będzie mi obojętnie. I ja chociaż raz bym chciała, żeby ktoś tak o mnie dbał w chorobie. Jeszcze dodałam,że ma już nie przesadzać i nie jęczeć,że chory bo przecież nie umiera ;)

A Leon waży 9 kg i długi 70cm. Muszę zrobić termin jutro w klinice na neurologię na prześwietlenie głowy przez te mdlenia. A za 2 tyg prześwietlenie u pediatry.

Foxy mój też rozrabia. Bierze jedną zabawkę i uderza o drugą. Mąż mówi że będzie z niego łobuz i będzie niszczył zabawki ;).jest taki inny w porównaniu do Emilki.inaczej wyglądają, inaczej się zachowują i inaczej rozwijają :). Emka nie turlała się ani nie raczkowala

reklama
Do góry