reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Wow. No mój ma nie wymiarowy czas pracy :/ a w wolnym czasie,weekendy itp wystawia rachunki i pisze sprawozdania dla lekarzy. Czasami jestem zła ale pokazał mi jak to się robi i mu pomagam tyle ile mogę. Czasami sobie myślę,że lepiej byłoby gdyby nie miał tej przychodni pracował na umowę, wtedy 8 godzin i zarobek 2500 euro. Żadnego kredytu i charówki. A potem sobie myślę, że jakby nie otworzył przychodni to byśmy się wcale nie poznali :)

reklama
Julia musiała uczęszczać na ergoterapię bo miała w szkole problemy z koncentracją. Ale w tej przychodni, której była nie było wielkiego szału,nic się nie poprawiało, nauczycielka ciągle sapała, że Julia "marzy" na lekcjach więc stwierdziłam,że poszukam innej przychodni. Miała 4 tyg przerwy zanim znalazłam. On akurat w tym czasie otwierał przychodnie (w lutym) a w marcu już Julia była jego pacjentką ;) Tam gdzie młoda była wcześniej była tylko ergoterapia a on ma przychodnie do ergoterapi i psychoterapi. Jula była w 1 klasie tak naciskana przez nauczycielkę i ponizana, że nic nie umie,że budziła się po nocach i płakała. Bała się chodzić do szkoły itp. więc stwierdziłam,że jej potrzebna i ergoterapia i psychoterapia. I po 2 miesiącach u niego przeszło jak ręką odjął. Psychoterapeuta z podejścia że tak powiem bo wyczuł od razu,że coś nie gra. Julia mu dużo opowiadała co się dzieje w domu,aż w końcu zapytał bo nie wiedział czy dziecko nie ma tak bujnej fantazji. Jak się wygadałam to było mi lepiej. I to dzięki niemu nabrałam odwagi. I potem już jakoś poszło. W ogóle dużo mi pomógł.

Także można powiedzieć,że poznaliśmy się dzięki temu,że Julia musiała uczęszczać na ergoterapię ;) A jesteśmy razem od czerwca 2016, poznaliśmy się kilka miesięcy wcześniej. Do lipca Julia miała zajęcia ale jak zamieszkaliśmy razem nie było już sensu. I nową nauczycielkę ma (tamta wyleciała) i nie ma żadnego problemu

Veronika to niecałe pół roku i zaszliscie w ciążę. :b szybciutko

My po 2 miesiącach bycia ze sobą w związku zamieszkalismy razem (od 17.12.2014) 2.08.2016 mi się oświadczył a 15.10.2016 zaszlam w ciążę (20.10.2016 mieliśmy rocznice 2 zwiazku) ślub 28.01.2017 na prędkości :b

Veronika super razem wygladacie;) i nikt by nie powiedzial ze to nie jego dzieci bo wygladacie wspanialw razem, i ciesze sie ze zastrzyki pomogly bo byloby nieciekawie, bardzo fajnie sie poznaliscie ;)
Kasieks no moja tez jakas strasznie marudna, i tez jej mowilam ze brzydko sie zachowuje:) no to masz sie teraz jak dla meza plecy siadly kurcze wiem co czujesz bo i mi wysiadaja az taki bezdech lapie tak czasem boli
Foxy przecudowne zabki;) i wspolczuje ze calymi dniami nie ma maze ale tak mowi kasieks moze sie poprawi pod wzgledem rodzinnym;)
Emol masz dobra pamiec do dat u mnie to strasznie slabo z tym;) ale to co pamietam to ze oswiadczyl sie 30.09.2016 w moje urodziny;) a zaszlam w ciaze na to wychodzi 24listopada;) no a znalismy sie chyba 3lata tak plus minus:cool2:

Dziewczyny dajcie jakieś ciekawe pomysły na obiad ;p bo ja już nie wiem co gotować haha
A w necie takie przepisy typu „spagetti z łososia „ i inne dziwne rzeczy z produktów których nawet nie mam w domu albo lepiej nigdy nie słyszałam o ich istnieniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Emol przepis :p właśnie szukam takich inspiracji :) Veronika sałatka tez zajebisty pomysł bo akurat mój wraca późno a ziemniaki odgrzewane są niedobre a dwa razy gotować mi się nie chce o nie :p
1515073922-760702125d059b9f-aaaaaa.jpeg

Hahaha musiałam wam to wstawić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry