reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Wow. No mój ma nie wymiarowy czas pracy :/ a w wolnym czasie,weekendy itp wystawia rachunki i pisze sprawozdania dla lekarzy. Czasami jestem zła ale pokazał mi jak to się robi i mu pomagam tyle ile mogę. Czasami sobie myślę,że lepiej byłoby gdyby nie miał tej przychodni pracował na umowę, wtedy 8 godzin i zarobek 2500 euro. Żadnego kredytu i charówki. A potem sobie myślę, że jakby nie otworzył przychodni to byśmy się wcale nie poznali :)

reklama
Julia musiała uczęszczać na ergoterapię bo miała w szkole problemy z koncentracją. Ale w tej przychodni, której była nie było wielkiego szału,nic się nie poprawiało, nauczycielka ciągle sapała, że Julia "marzy" na lekcjach więc stwierdziłam,że poszukam innej przychodni. Miała 4 tyg przerwy zanim znalazłam. On akurat w tym czasie otwierał przychodnie (w lutym) a w marcu już Julia była jego pacjentką ;) Tam gdzie młoda była wcześniej była tylko ergoterapia a on ma przychodnie do ergoterapi i psychoterapi. Jula była w 1 klasie tak naciskana przez nauczycielkę i ponizana, że nic nie umie,że budziła się po nocach i płakała. Bała się chodzić do szkoły itp. więc stwierdziłam,że jej potrzebna i ergoterapia i psychoterapia. I po 2 miesiącach u niego przeszło jak ręką odjął. Psychoterapeuta z podejścia że tak powiem bo wyczuł od razu,że coś nie gra. Julia mu dużo opowiadała co się dzieje w domu,aż w końcu zapytał bo nie wiedział czy dziecko nie ma tak bujnej fantazji. Jak się wygadałam to było mi lepiej. I to dzięki niemu nabrałam odwagi. I potem już jakoś poszło. W ogóle dużo mi pomógł.

Także można powiedzieć,że poznaliśmy się dzięki temu,że Julia musiała uczęszczać na ergoterapię ;) A jesteśmy razem od czerwca 2016, poznaliśmy się kilka miesięcy wcześniej. Do lipca Julia miała zajęcia ale jak zamieszkaliśmy razem nie było już sensu. I nową nauczycielkę ma (tamta wyleciała) i nie ma żadnego problemu

Veronika to niecałe pół roku i zaszliscie w ciążę. :b szybciutko

My po 2 miesiącach bycia ze sobą w związku zamieszkalismy razem (od 17.12.2014) 2.08.2016 mi się oświadczył a 15.10.2016 zaszlam w ciążę (20.10.2016 mieliśmy rocznice 2 zwiazku) ślub 28.01.2017 na prędkości :b

Veronika super razem wygladacie;) i nikt by nie powiedzial ze to nie jego dzieci bo wygladacie wspanialw razem, i ciesze sie ze zastrzyki pomogly bo byloby nieciekawie, bardzo fajnie sie poznaliscie ;)
Kasieks no moja tez jakas strasznie marudna, i tez jej mowilam ze brzydko sie zachowuje:) no to masz sie teraz jak dla meza plecy siadly kurcze wiem co czujesz bo i mi wysiadaja az taki bezdech lapie tak czasem boli
Foxy przecudowne zabki;) i wspolczuje ze calymi dniami nie ma maze ale tak mowi kasieks moze sie poprawi pod wzgledem rodzinnym;)
Emol masz dobra pamiec do dat u mnie to strasznie slabo z tym;) ale to co pamietam to ze oswiadczyl sie 30.09.2016 w moje urodziny;) a zaszlam w ciaze na to wychodzi 24listopada;) no a znalismy sie chyba 3lata tak plus minus:cool2:

Dziewczyny dajcie jakieś ciekawe pomysły na obiad ;p bo ja już nie wiem co gotować haha
A w necie takie przepisy typu „spagetti z łososia „ i inne dziwne rzeczy z produktów których nawet nie mam w domu albo lepiej nigdy nie słyszałam o ich istnieniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Emol przepis :p właśnie szukam takich inspiracji :) Veronika sałatka tez zajebisty pomysł bo akurat mój wraca późno a ziemniaki odgrzewane są niedobre a dwa razy gotować mi się nie chce o nie :p
1515073922-760702125d059b9f-aaaaaa.jpeg

Hahaha musiałam wam to wstawić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry