reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

IMG_20180103_093238.jpg

Załączniki

• IMG_20180103_093238.jpg
    IMG_20180103_093238.jpg
    404,7 KB · Wyświetleń: 212
reklama
No powiem szczerze ze ogólnie wyglada jak ich prawdziwy tata :p gdybym nie wiedziała to wcale bym się nie domyśliła :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy u nas dziś tak ciemno,leje i piździ jak ty co kiedyś zdj wstawiłaś. Dobrze,że wczoraj byłam w mieście pozałatwiać sprawy :) dziś tylko pranie,prasowanie na sobotę bo chrzest. A ja jutro z małym na U5 dowiem się jaki duży ;) mam nadzieję,że pogoda się poprawi. Mam wrażenie, że wieczór

Veronika dobrze ze zastrzyki pomogły :)

Foxy mama piękne ząbki :b mój tylko od miesiąca niespokojnie śpi w nocy i w dzień marudzi przy zasypianiu a drzemki krotkie, i do tego mega dużo śliny. Nie mówię już o marudzeniu.
A co do braku męża w domu to wiem co czujesz mojego nie ma 9-20.15/20.30

Ja też wiem co to brak męża. Mój wychodzi 7.30 a wraca 19.30- 20. Czasami wcześniej ale rzadko a czasami i później. Tak to niestety jest jak jest się szefem samemu sobie i trzeba wszystko samemu robić.

reklama
Mój też. Ile poświęci czasu taka będzie miał wypłatę. Ale dzisiaj dzwonili z ztm (zarząd transportu miejskiego) bo mąż wysłał cv. Może będzie jeździł na autobusach. Tylko 160 godzin a wypłata taka sama jak teraz on pracuje przy 210

Do góry