reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super. Piękna obrączka. :) a na zdjęciu wygladacie na zmeczonych (?)
Do kiedy impreza trwała? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak tam w Nowym Roku? U mnie po Sylwestrze syf więc było trochę sprzątania. Mały przespał fajerwerki chociaż był niespokojny jak strzelali za oknem. Wczoraj strasznie marudził i miał dwie 10-minutowe drzemki a dziś też nie pospał bo u sąsiadów remont od połowy listopada i jeszcze nie skończyli więc znów marudził. Mąż się przedzwigal i wylądował u lekarza. Musi chodzić na zastrzyki i nie może nic podnosić.pomoc przy małym niewielka bo Dominik uspokaja się głównie na rękach. Też mi plecy wysiadaja.Emka znów chodzi do szkoły. Ferie dopiero w połowie lutego.

O Kasiek właśnie chyba wam nie pisałam, że Björnowi 2 dni przed ślubem plecy wysiadły tak, że wstać nie mógł i ledwo szedł! Już miałam odwoływać ale środa i czwartek u prosesora kreglarza i zastrzyki plus tabletki i przeszło. Oczywiście nie dokońca ale tak, że tańczyć mógł ;) U nas spoko po Sylwku. Mały przespał normalnie,nic go nie ruszało. Simi się przespał 2 godz i od 22 był fit. Jula wytrzymała. Trochę z nimi postrzegaliśmy ale nie dużo i nie głośno bo ja nie za bardzo za tym jestem. Wgl u nas długo i hucznie nie było :)

Veronika gratulacje kochana [emoji173]️[emoji173]️ . Kasiek zdrowia dla męża! Mój zmienił prace,od jutra zaczyna szkolenie na lepsze stanowisko ...i pracuje po 12h ...on zadowolony a ja nie bardzo bo teraz cały dzień sama z małym jestem :o tez plecy wysiadają i ogólnie wszystko na biegu :o a pochwale się wam zębolkami
1514920422-751569281bd8662d-aaaaaa.jpeg
. A mały wcześniej miał biegunki a teraz mega zatwardzenia ...;/ ehhh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie Veronika dopadło go przed ślubem. Dobrze że przeszło na czas :).
U nas Sylwester chyba skończył się ok.2 rano.dokładnie nie wiem bo powiedziałam dziewczynom ok.1:30 żeby poszły się myć po kolei i zasnęłam. Mąż ich pilnował. Jak wstałam ok.4 nakarmić Dominika to wszyscy spali:D

reklama
Foxy ciężko jak mąż cały dzień w pracy ale może nie będzie miał czasu dla kolegów i bardziej doceni dom i rodzinę. Trzymam za to kciuki :)

Do góry