reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Oj kasieks ja sie przylanczam do ciebie i od 1stycznia musze jakas diete wprowadzic i zaczac cwiczyc, bo kilogeamy sie nie ruszaja a tak nie wygladalam nigdy:/ brak slow
Z tym spaniem na brzuchu kiedys jedna pediatra mi powiedziala " przynajmniej baki beda mogly swobodnie isc":cool2:

reklama
Kasiek to niezla impreza bedzie;)
Ja tez mialam specie, bo kurde chcialam chwile dla siebie miec to posiedzial 30min i juz sie zmeczyl poszedl jesc zapalic i spac a ja z Mala to przebrac to wykapac nakarmin posiedziec z nia bo spać nie mogla..
A powiedzcie bo od tugodnia dodaje do mleka kleik bo tak powiedziala pediatra tyle ze zaczelam po 1lyzce tylko do wieczornego mleka i dzis dwie jupy rzadkie wyszly myslicie ze to od tego? Kurde no

Raczej od kleiku powinny być gęste.
Wczoraj mąż mialvzajmowac się Arturem. A ja miałam doczytać książkę i napisać esej. To cały dzień zajęło mi czytanie 50 stron i jak Artur zasnął dopiero zaczęłam pisać esej. A chciałam się też pouczyć. :(
No ale Artur ładnie zaczął się wczoraj obracać więc wybaczam im. :)

Ja mam cała noc nie przespana ... teraz chciałam na godzinkę się zdrzemnąć bo mój chłop spał sobie w nocy spokojnie ...to przyniósł mi małego bo płacze i sobie poszedł spać w najlepsze . . . Co za chłop przecież trzeba sobie pomagać :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_20171231_142924.jpg

Załączniki

• IMG_20171231_142924.jpg
    IMG_20171231_142924.jpg
    287,2 KB · Wyświetleń: 274
Veronika gratulacje!!!!piekna obraczka;)
Foxy to tak jak u mnie i stwierdzil ze jak chcialam dziecko to nie mowilam ze ma pomagac...nie to nie powiedzialam biech żyje sam ze soba

reklama
Do góry