reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Oj kasieks ja sie przylanczam do ciebie i od 1stycznia musze jakas diete wprowadzic i zaczac cwiczyc, bo kilogeamy sie nie ruszaja a tak nie wygladalam nigdy:/ brak slow
Z tym spaniem na brzuchu kiedys jedna pediatra mi powiedziala " przynajmniej baki beda mogly swobodnie isc":cool2:

reklama
Kasiek to niezla impreza bedzie;)
Ja tez mialam specie, bo kurde chcialam chwile dla siebie miec to posiedzial 30min i juz sie zmeczyl poszedl jesc zapalic i spac a ja z Mala to przebrac to wykapac nakarmin posiedziec z nia bo spać nie mogla..
A powiedzcie bo od tugodnia dodaje do mleka kleik bo tak powiedziala pediatra tyle ze zaczelam po 1lyzce tylko do wieczornego mleka i dzis dwie jupy rzadkie wyszly myslicie ze to od tego? Kurde no

Raczej od kleiku powinny być gęste.
Wczoraj mąż mialvzajmowac się Arturem. A ja miałam doczytać książkę i napisać esej. To cały dzień zajęło mi czytanie 50 stron i jak Artur zasnął dopiero zaczęłam pisać esej. A chciałam się też pouczyć. :(
No ale Artur ładnie zaczął się wczoraj obracać więc wybaczam im. :)

Ja mam cała noc nie przespana ... teraz chciałam na godzinkę się zdrzemnąć bo mój chłop spał sobie w nocy spokojnie ...to przyniósł mi małego bo płacze i sobie poszedł spać w najlepsze . . . Co za chłop przecież trzeba sobie pomagać :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_20171231_142924.jpg

Załączniki

• IMG_20171231_142924.jpg
    IMG_20171231_142924.jpg
    287,2 KB · Wyświetleń: 278
Veronika gratulacje!!!!piekna obraczka;)
Foxy to tak jak u mnie i stwierdzil ze jak chcialam dziecko to nie mowilam ze ma pomagac...nie to nie powiedzialam biech żyje sam ze soba

reklama
Do góry