reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Hahhahaha dobry plan. U mnie będzie nędza totalna . Dziś zrobiliśmy se „miły wieczór” filmowy i skończyło się na awanturze i teraz nie gadamy ze sobą [emoji23] bo ja się śmieje i żartuje a on powaga i ciagle mnie krytykuje . Zachowuje sie jak stary dziad
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasieks
Czasem tak jest.ja wczoraj miałam ostre spięcie.dzień wcześniej powiedziałam mężowi żeby powiesił Emce multirame na ścianie. Stwierdził że to ścianka działowa i poradzę sobie sama.pomyślałam że w sumie umiem wbić gwoździe. Problem pojawił się wczoraj jak zaczęłam ich szukać. Mąż ma 3 szafki z narzędziami i w każdej syf.zadzwoniłam do niego gdzie są gwoździe i młotek to nie umiał powiedzieć. Stwierdziłam że ma to posprzatać to się rozlaczyl.wkurzyłam się i wywaliłam wszystko. Wzięłam co potrzebne i powiesilam te ramki.resztę wrzucilam do szafki.jak przyszedł i to zobaczył to się obraził ale jak poszłam do sklepu to posprzatał bo nic nie mógł znaleźć, hi hi
Foxy_mama
Haha Kasiek i dobrze [emoji1320][emoji1320][emoji1320] ahhh te chłopiska ...ja właśnie zjadłam mega dużego loda i zapilam szklanka coli pierwszy raz od operacji ale trudno najwyżej pocierpie a dupa rośnie radośnie [emoji23][emoji23][emoji41][emoji136]
Foxy_mama
Hahhaa Kasiek padłam [emoji23][emoji23][emoji23] ja schudłam przez dietę ale ciało mam obwisłe jakieś . W ubraniach spoko a jak się rozbiorę tragedia ...mimo ze nie karmiłam i mleka nie miałam i nawet o 1cm mi nie urosły to cyce mam takie bez życia i wiszą jak tym Murzynką co w Afryce bez staników śmigają [emoji23][emoji23][emoji23]
kasieks
Moje też jest w kiepskiej kondycji.spróbuj smarować jakimś balsamem ujedrniajacym. Mnie pomaga ale tylko jak stosuje a niestety nie jestem systematyczna i jak widzę poprawę to przestaję bo myślę że już będzie super a potem znów wyglądam źle i tak wkółko.przed ciążą dużo schudłam, zmieniłam nawyki żywieniowe i wogóle świetnie się czułam. A teraz to jakbym była swoją mamą a przecież nie mam wnuków .tak więc od 01.01.2018 działam. Jak wytrzymam pierwszy miesiąc to będzie z górki
Emol
Mój to od małego śpi na brzuchu kasiek u mnie Artur też wstydliwi a dzisiaj trochę się obracal w jedną i drugą stronę. Jak tylko mu gratulowalismy to uśmiech i lepek w dół. I Artur zaczyna wymuszać branie na ręce. Marudzi i czeka aż tatuś go weźmie. Oczywiście tatuś ma miękkie serce, nie może patrzeć jak dziecko marudzi. A jak go weźmie tatuś na ręce to uśmiech i taki dumny z siebie.
reklama
Podziel się: