reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A wiem miałam wam jeszcze napisać ze dziś byłam na zakupach i dawałam mu butle a on złapał za smoczek tak się nim bawił i ciągnął ze aż pękł i mleko lało się strumieniem po nim całym a ja oczywiście zagapiona gdzieś indziej zauważyłam wszystko po fakcie [emoji136]o dobrze ze nie daleko był sklep z ubraniami dziecięcymi musiałam mu ubrać suche rzeczy wiem ze nie powinnam takich niepranych ale mróz u nas srogi bałam się ze zachoruje w mokrych . Wiec poszłam do pokoiku dla dzieci i go przebrałam[emoji41][emoji136]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy też muszę dawać smoka, nawet kilka razy w nocy przez sen. I wtedy się nie wybudzi.
A co do ubranek nic mu się nie stanie jak ubierze niewyprane. Na szczęście takim maluchom nie przymierza się się ubran tak jak dorosłym. Tyle co ewentualnie z fabryki są. Młody nie ma atopowego zapalenia skóry więc spokojnie nic się nie stanie
. Ja to zawsze coś mam na zmianę w torbie. :)

Właśnie ja tez mam ale dziś jakoś nie wzięłam i akurat potrzebowałam [emoji23]ale to zawsze tak w życiu jest :o .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oj u mnie Mala zaczyna byc obrazalska:cool2: jak ostatnio moj podwiozl mnie do sklepu ja wysiadlam a on chwile sie pokrecil z nia w samochodzie to jak wrocilam to juz ze mna nie gadala;), poza tym ostanio jak po zjedzeniu o 20zazwyczaj szla spac to teraz twardo do 23 siedzi a w nocy takiniespokojny tez sen ma

Może z tym niespokojnym snem to jakieś skoki rozwojowe.Dominik śpi w pozycji takiej jak Alex.jak go przekrece na bok albo na plecy to za powiedzmy godzinkę już jest z powrotem na brzuszku i czasami pupka w górze :rofl:. Też mu daję smoczek przez sen a jak zrobię to szybko to się nie wybudzi:p

Do 21 malowalam balony i wieszalam serpentyny u Emki w pokoju.jutro nie będę mieć czasu.rano robię sałatkę i będę rozmawiać z mamą na skypie bo ma urodziny. Później obiad u teściowej bo nie było jej 2 tygodnie. Ciekawe czy Dominik nie będzie się bał. Ostatnio zrobił się trochę wstydliwy ;-) ;).później kupię jeszcze chleb i prawie przyjdą dziewczyny. Odpoczne dopiero w poniedziałek popołudniu ;)

Dziewczny wszystkiego dobrego w nowym roku ! Samych dobrych rzeczy i pociechy z dzieciaczków [emoji8]
1514666918-92918c40b10495cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to będę mieć sylwestra jak pan na zdjęciu plus obsługa trzech rozwydrzonych nastolatek:p. Spróbuję coś pstryknac.Andrzej kupił fajerwerki to z nimi pójdzie o północy :)

Do góry