reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol całkiem możliwe . Najlepsze jest to ze Alexowi dziaselka białe w miejscu zęba się nie zrobiły a wszyscy mówią ze tak się dzieje . Owszem miał spuchnięte ale zwykle czerwone .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy ja też myślę że u Alexa to przez ząbki. Dziąsełka bolą i marudzi. Mój zębów nie ma.wszystko je co mu dam ale i tak w ciągu dnia marudzi. I gorzej sypia.łatwo się budzi i nie może zasnąć tylko się obraca na brzuszek. Coś mu się poprzestawialo.

Emol a coś o gładkiej konsystencji zjada?Emilka jak była malutka to najpierw jadła wszystko a jak zaczęły iść ząbki to nic z grudkami nie przeszło. Po jakimś czasie wróciło do normy.może to od ząbków jak u Alexa.

Kasiek kaszka ble. Nie bardzo chciał warzywo, jabłko trochę zjadł, a tak to na butli mleka.
Dzisiaj zaczęłam mu mieszkać z mlekiem modyfikowanym 2. Aby płynnie przejść z jednej do drugiej firmy. :) więc aby zobaczyć czy to nie uczulenie nie dawalam warzyw. Jutro chce aby wróciło wszystko do normy. Choć ostatnio czuję że nasz rytm dnia trochę jest zaburzony przez jego nadprogramowa drzemka 6.30-9 a butla tak wcześnie. Wcześniej jadł po 7. Niech wyjdą te zęby.

Właśnie Kasiek o tym samym myślałam :( ze czas tak leci i kiedyś jak go będę tulić to mi powie żebym siary nie robiła [emoji23][emoji23] co do koleżanek to niestety nie mam innych ...:/ bo ja jestem ogólnie taka ze nie lubię obgadywać innych a niech sobie robią co chcą i nie umiem znaleść tematów z dziewczynami z otoczenia . A co do jedzenia Alex od urodzenia nie dojada swoich porcji a teraz z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej ...najczęściej karmie go jak zasypia bo na śpiocha zje cała porcje nawet . Teraz sobie spi tak
IMG_1514586506.527068.jpg
a ja się zastanawiam gdzie on ma spodenki piernik jeden [emoji23][emoji23] a w łóżeczku robi takie porządki ze wszystko porozwalane na maxa a osłonki najczęściej rano ściągnięte . Boje się co będzie robił jak będzie starszy bo diabełek niezły z niego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_1514586506.527068.jpg
    IMG_1514586506.527068.jpg
    246,6 KB · Wyświetleń: 227
reklama
A z tym niespokojnym snem to u nas to samo [emoji850] ciagle się przekręca i płacze ale jak dam smoka to spi odrazu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry