reklama
kasieks
Fanka BB :)
Foxy ja też myślę że u Alexa to przez ząbki. Dziąsełka bolą i marudzi. Mój zębów nie ma.wszystko je co mu dam ale i tak w ciągu dnia marudzi. I gorzej sypia.łatwo się budzi i nie może zasnąć tylko się obraca na brzuszek. Coś mu się poprzestawialo.
Emol
Kasiek kaszka ble. Nie bardzo chciał warzywo, jabłko trochę zjadł, a tak to na butli mleka.
Dzisiaj zaczęłam mu mieszkać z mlekiem modyfikowanym 2. Aby płynnie przejść z jednej do drugiej firmy. więc aby zobaczyć czy to nie uczulenie nie dawalam warzyw. Jutro chce aby wróciło wszystko do normy. Choć ostatnio czuję że nasz rytm dnia trochę jest zaburzony przez jego nadprogramowa drzemka 6.30-9 a butla tak wcześnie. Wcześniej jadł po 7. Niech wyjdą te zęby.
Dzisiaj zaczęłam mu mieszkać z mlekiem modyfikowanym 2. Aby płynnie przejść z jednej do drugiej firmy. więc aby zobaczyć czy to nie uczulenie nie dawalam warzyw. Jutro chce aby wróciło wszystko do normy. Choć ostatnio czuję że nasz rytm dnia trochę jest zaburzony przez jego nadprogramowa drzemka 6.30-9 a butla tak wcześnie. Wcześniej jadł po 7. Niech wyjdą te zęby.
Foxy_mama
Właśnie Kasiek o tym samym myślałam ze czas tak leci i kiedyś jak go będę tulić to mi powie żebym siary nie robiła [emoji23][emoji23] co do koleżanek to niestety nie mam innych ...:/ bo ja jestem ogólnie taka ze nie lubię obgadywać innych a niech sobie robią co chcą i nie umiem znaleść tematów z dziewczynami z otoczenia . A co do jedzenia Alex od urodzenia nie dojada swoich porcji a teraz z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej ...najczęściej karmie go jak zasypia bo na śpiocha zje cała porcje nawet . Teraz sobie spi tak
a ja się zastanawiam gdzie on ma spodenki piernik jeden [emoji23][emoji23] a w łóżeczku robi takie porządki ze wszystko porozwalane na maxa a osłonki najczęściej rano ściągnięte . Boje się co będzie robił jak będzie starszy bo diabełek niezły z niego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
Podziel się: