reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja nie mam planów :p w Anglii petard nie będzie nawet jedynie tam gdzie Polacy mieszkają pojawia się pojedyncze .Chcialabym spędzić sylwestra z rodziną w Polsce. To już 5 święta i sylwester tutaj . Za rok lecę do domu nie ma innej opcji czas tak szybko ucieka ze później mogę żałować ze się nie wybrałam . O Kasiek to masz kinder party ;D w sumie fajnie wesoło ;p a dla córy to radocha pewnie nieziemska :p . Pamietam jak byłam nastolatka to się czekało na święta i sylwestra i zawsze było mega fajnie . A teraz tylko wspomnienia pozostały . Wiecie jakiś smutek mnie ogarnął ostanio jak widzę jak lata uciekają :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie więcej ucieklo:p.
Emilka się cieszy bo w końcu może coś zorganizować. Urodziny ma w sierpniu więc wszystkie koleżanki na wakacjach.chociaż Sylwestra niech ma :)

reklama
No właśnie widzisz tak jest z chłopami ...mój dziś siedział pół dnia z małym i mi mówi ze pada na twarz i musi poleżeć haha ...a ze ja wysprzatalam cały dom/obiad/prasowanie plus do południa zabawy z małym który jest mega marudny to nic ja nie mam prawa być zmęczona ;p bo przecież mogę leżeć kiedy chce ... a jeszcze dziś wkurwila mnie koleżanka .wyjechala do mnie z tekstem ze ona nie rozumie jak ja mogłam tak przezywać szycie i porod ..ona urodziła 2tyg temu w pełnym znieczuleniu i spała sobie aż jej rozwarcie poszło .... i za pierwszym parciem wypchnęła córkę ... i założyli jej 2szwy . Do tego ona stworzona do macierzyństwa jej dziecko anioł i ona nie rozumie czemu matki narzekają ...ta tylko ze ona leży całymi dniami w łóżku z cyckami na wierzchu i nie ma żadnych obowiązków syf w domu jak w chlewie itd. Ale nie rozumiem czemu ludzie tacy są ...kazdy porod jest inny każda inaczej przeżywa przecież ... ja miałam 24h porodu nie spałam i założyli mi 17 szwów do tego nie miałam mleka i to mnie najbardziej dotknęło . A teraz gdy słyszę takie opinie innych matek to sobie myśle może faktycznie jestem jakaś dziwna .

Foxy gratulacje 2zabka a kolezanki nawet nie bierz do glowy, jedni rodza tak drudzy inaczej ja mialam 16h a i tak sie skonczylo cesarka mimo ze bardzo chcialam naturalnie wiec moim zdaniem jej glupie teksty sa nie na miejscu, jestes wspaniała mama i nie zapominaj o tym!!!! A ci co glosza glupie teksty niech sie pocaluja w d...;)

Kasiek super ze pozwolilas na sylwestra napewno mega radosc i juz taka wichura sz dorosla bo robi sylwestra;) ja to mimo tych wszystkich przygod ktore nas teraz spotykaja z rehabilitacja szpitalem sercem to nie chce zeby Moja Mala dorastala:cool2:

Artur nie bardzo chce jeść kaszke. :/ zje kilka łyżek. I tyle. Zaczęłam bawić się z gestoscia to tylko taka rzadka zje więcej ale i tak nadal nie dużo w porownaniem co jadł wcześniej. Nie wiem o co biega. Tym bardziej że skończyliśmy jesc to jest marudny jakby był głodny

Emol Alex tez nie chce kaszki :o nawet mlekiem gardzi taki niejadek ze nie wiem co mu dawać mam ...wszystkim pluje a potem płacze bo głodny . Jedynie w nocy je duzo mleka tyle co chyba przez cały dzień do kupy nie zje :/ ...

Niestety z mlekiem od zawsze :( kaszki i nowe smaki lubił poznawać a teraz nie chce pluje a nawet wymiotuje :/ jedynie kleik kukurydziany dodany do mleka jeszcze przejdzie a tak reszta be ...

reklama
Do góry