reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja nie mam planów :p w Anglii petard nie będzie nawet jedynie tam gdzie Polacy mieszkają pojawia się pojedyncze .Chcialabym spędzić sylwestra z rodziną w Polsce. To już 5 święta i sylwester tutaj . Za rok lecę do domu nie ma innej opcji czas tak szybko ucieka ze później mogę żałować ze się nie wybrałam . O Kasiek to masz kinder party ;D w sumie fajnie wesoło ;p a dla córy to radocha pewnie nieziemska :p . Pamietam jak byłam nastolatka to się czekało na święta i sylwestra i zawsze było mega fajnie . A teraz tylko wspomnienia pozostały . Wiecie jakiś smutek mnie ogarnął ostanio jak widzę jak lata uciekają :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie więcej ucieklo:p.
Emilka się cieszy bo w końcu może coś zorganizować. Urodziny ma w sierpniu więc wszystkie koleżanki na wakacjach.chociaż Sylwestra niech ma :)

reklama
No właśnie widzisz tak jest z chłopami ...mój dziś siedział pół dnia z małym i mi mówi ze pada na twarz i musi poleżeć haha ...a ze ja wysprzatalam cały dom/obiad/prasowanie plus do południa zabawy z małym który jest mega marudny to nic ja nie mam prawa być zmęczona ;p bo przecież mogę leżeć kiedy chce ... a jeszcze dziś wkurwila mnie koleżanka .wyjechala do mnie z tekstem ze ona nie rozumie jak ja mogłam tak przezywać szycie i porod ..ona urodziła 2tyg temu w pełnym znieczuleniu i spała sobie aż jej rozwarcie poszło .... i za pierwszym parciem wypchnęła córkę ... i założyli jej 2szwy . Do tego ona stworzona do macierzyństwa jej dziecko anioł i ona nie rozumie czemu matki narzekają ...ta tylko ze ona leży całymi dniami w łóżku z cyckami na wierzchu i nie ma żadnych obowiązków syf w domu jak w chlewie itd. Ale nie rozumiem czemu ludzie tacy są ...kazdy porod jest inny każda inaczej przeżywa przecież ... ja miałam 24h porodu nie spałam i założyli mi 17 szwów do tego nie miałam mleka i to mnie najbardziej dotknęło . A teraz gdy słyszę takie opinie innych matek to sobie myśle może faktycznie jestem jakaś dziwna .

Foxy gratulacje 2zabka a kolezanki nawet nie bierz do glowy, jedni rodza tak drudzy inaczej ja mialam 16h a i tak sie skonczylo cesarka mimo ze bardzo chcialam naturalnie wiec moim zdaniem jej glupie teksty sa nie na miejscu, jestes wspaniała mama i nie zapominaj o tym!!!! A ci co glosza glupie teksty niech sie pocaluja w d...;)

Kasiek super ze pozwolilas na sylwestra napewno mega radosc i juz taka wichura sz dorosla bo robi sylwestra;) ja to mimo tych wszystkich przygod ktore nas teraz spotykaja z rehabilitacja szpitalem sercem to nie chce zeby Moja Mala dorastala:cool2:

Artur nie bardzo chce jeść kaszke. :/ zje kilka łyżek. I tyle. Zaczęłam bawić się z gestoscia to tylko taka rzadka zje więcej ale i tak nadal nie dużo w porownaniem co jadł wcześniej. Nie wiem o co biega. Tym bardziej że skończyliśmy jesc to jest marudny jakby był głodny

Emol Alex tez nie chce kaszki :o nawet mlekiem gardzi taki niejadek ze nie wiem co mu dawać mam ...wszystkim pluje a potem płacze bo głodny . Jedynie w nocy je duzo mleka tyle co chyba przez cały dzień do kupy nie zje :/ ...

Niestety z mlekiem od zawsze :( kaszki i nowe smaki lubił poznawać a teraz nie chce pluje a nawet wymiotuje :/ jedynie kleik kukurydziany dodany do mleka jeszcze przejdzie a tak reszta be ...

reklama
Do góry