reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy Alex przymierza się do raczkowania. Dominik też się tak buja i ciągle podnosi ale nie podczas spania. Za to odkąd się tego nauczył zauważyłam że podczas snu bardzo często obraca się na brzuszek i śpi w takiej pozycji.czasem jak sen jest jeszcze płytki to zaczyna płakać wiec nie wiem czy mu tak do końca wygodnie.

reklama
Jak tam u was dziewczyny ?:* .My dziś spacerowaliśmy długo bo w domu tragedia :o taki marudny .. mój mąż zmienia stanowisko od wtorku i będzie pracował o 7-17wiec cały dzień będę sama ;o ... a po pracy pewn książę będzie zmęczony .
1514400976-1705391f015da50c-aaaaaa.jpeg

Pokażcie dzieciaczki [emoji7][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :-D. Nie wiem ile waży. Pewnie z 9kg.18 mamy szczepienie to się dokładnie dowiem.już zwolnił z przybieraniem na wadze bo zjada o 1 posiłek za mało na dobę. A jak mu próbowałam dawać częściej to nie dojadal. Ciuszki 74 na styk a 80 trochę za duże. Poproszę żeby go zmierzyli :).siedzi już sam ale jak sięga po coś co leży dalej to się przewraca więc trzeba go pilnować ;)

Jakie macie plany na Sylwestra? Ja w domku. Do Emilki przychodzą dwie koleżanki więc będzie dzieciarnia ;).żeby tylko się nie darły jak mały pójdzie spać. Nie wiem jak to zorganizować.Chyba będę siedziała po ciemku bo mały będzie się często budzil:oo:.i jeszcze te sztuczne ognie. Ciekawe czy mu będą przeszkadzać czy przespi o_O

Ja nie mam planów :p w Anglii petard nie będzie nawet jedynie tam gdzie Polacy mieszkają pojawia się pojedyncze .Chcialabym spędzić sylwestra z rodziną w Polsce. To już 5 święta i sylwester tutaj . Za rok lecę do domu nie ma innej opcji czas tak szybko ucieka ze później mogę żałować ze się nie wybrałam . O Kasiek to masz kinder party ;D w sumie fajnie wesoło ;p a dla córy to radocha pewnie nieziemska :p . Pamietam jak byłam nastolatka to się czekało na święta i sylwestra i zawsze było mega fajnie . A teraz tylko wspomnienia pozostały . Wiecie jakiś smutek mnie ogarnął ostanio jak widzę jak lata uciekają :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj się wkurzyłam. Mąż do północy grał na kompie i obudził małego. Dominik zaczął się bawić i nie chciał iść spać. Okropnie bolała mnie głowa a musiałam siedzieć z małym do 1:30 bo dopiero wtedy się zmeczyl i zasnął.jedyne pocieszenie to że mąż też nie spał i zaspal do pracy.hi hi ma nauczkę:p. Dziś już od godziny śpi bo wstaje do pracy 4:45 :D

Do góry