reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy Alex przymierza się do raczkowania. Dominik też się tak buja i ciągle podnosi ale nie podczas spania. Za to odkąd się tego nauczył zauważyłam że podczas snu bardzo często obraca się na brzuszek i śpi w takiej pozycji.czasem jak sen jest jeszcze płytki to zaczyna płakać wiec nie wiem czy mu tak do końca wygodnie.

reklama
Jak tam u was dziewczyny ?:* .My dziś spacerowaliśmy długo bo w domu tragedia :o taki marudny .. mój mąż zmienia stanowisko od wtorku i będzie pracował o 7-17wiec cały dzień będę sama ;o ... a po pracy pewn książę będzie zmęczony .
1514400976-1705391f015da50c-aaaaaa.jpeg

Pokażcie dzieciaczki [emoji7][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :-D. Nie wiem ile waży. Pewnie z 9kg.18 mamy szczepienie to się dokładnie dowiem.już zwolnił z przybieraniem na wadze bo zjada o 1 posiłek za mało na dobę. A jak mu próbowałam dawać częściej to nie dojadal. Ciuszki 74 na styk a 80 trochę za duże. Poproszę żeby go zmierzyli :).siedzi już sam ale jak sięga po coś co leży dalej to się przewraca więc trzeba go pilnować ;)

Jakie macie plany na Sylwestra? Ja w domku. Do Emilki przychodzą dwie koleżanki więc będzie dzieciarnia ;).żeby tylko się nie darły jak mały pójdzie spać. Nie wiem jak to zorganizować.Chyba będę siedziała po ciemku bo mały będzie się często budzil:oo:.i jeszcze te sztuczne ognie. Ciekawe czy mu będą przeszkadzać czy przespi o_O

Ja nie mam planów :p w Anglii petard nie będzie nawet jedynie tam gdzie Polacy mieszkają pojawia się pojedyncze .Chcialabym spędzić sylwestra z rodziną w Polsce. To już 5 święta i sylwester tutaj . Za rok lecę do domu nie ma innej opcji czas tak szybko ucieka ze później mogę żałować ze się nie wybrałam . O Kasiek to masz kinder party ;D w sumie fajnie wesoło ;p a dla córy to radocha pewnie nieziemska :p . Pamietam jak byłam nastolatka to się czekało na święta i sylwestra i zawsze było mega fajnie . A teraz tylko wspomnienia pozostały . Wiecie jakiś smutek mnie ogarnął ostanio jak widzę jak lata uciekają :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj się wkurzyłam. Mąż do północy grał na kompie i obudził małego. Dominik zaczął się bawić i nie chciał iść spać. Okropnie bolała mnie głowa a musiałam siedzieć z małym do 1:30 bo dopiero wtedy się zmeczyl i zasnął.jedyne pocieszenie to że mąż też nie spał i zaspal do pracy.hi hi ma nauczkę:p. Dziś już od godziny śpi bo wstaje do pracy 4:45 :D

Do góry