reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0015.gif

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia wypełnionych zapachem świątecznych wypieków, nutą wspólnie śpiewanej kolędy, ciepłem kochających serc,bliskością, pokojem i radością życzą Kasia, Andrzej, Emilka i Dominik. Buziaki dla Was i Waszych Dzieciaczków :***

(Chciałam już złożyć życzenia, gdybym jutro nie mogła wyrwać się z kuchni ;))

Załączniki

• kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0015.gif
    kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0015.gif
    320,3 KB · Wyświetleń: 966
reklama
Również życzymy wesołych świąt. Właśnie zrobiłam jedna rękę pazurki. Zaraz druga. Mąż śpi. Jutro jak nie zapomnę dodam zdjęcie naszej 3.
1514068092-1e41e67dafeef6ff-aaaaaa.jpeg

Jak zawsze przedluzane i tyle roboty

Ja wygladam jak pół dupy z za krzaka i zapewne tak pozostanie [emoji23][emoji1419] [emoji850]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Życzę Wam dziewczyny zdrowych,wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Ja nie lubię tych świąt, chociaż przyznam szczerze, że chciałabym chociaż jeden rok mieć udane. Ehhh te jak zawsze poszły na marne :( nie będę już marudziła wam. Wypiłam po kolacji butelkę wina i idę spać.

Emol super wyglądacie [emoji7]. Veronika co się stało ? Opowiadaj ! . Przepraszam nie pożyczyłam wam wesołych świat nawet ale ze mnie małpa ...:/ byłam mega zajęta i na wigili wygladalam okropnie nawet fotki nie mam żadnej chociaż była to pierwsza wigilia z synkiem :( . Jutro może sobie zrobię na pamiątkę chociaż . Wesołych świat kochane i wszystkiego dobrego [emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ja to j a kos na nic wczoraj czasu nie mialam a na koniec jeszcze wybrac siebie i Mala na szybko , ja to kocham te swieta ale moj oczywiscie strasznie mnie wkurzyl:/ i w sumie jak dla mnie to popsul ten cudowny dzien, ja i tak bylam szczesliwa bo to pierwsze swieta z moim najwiekszym skarbem;)
Veronika tutaj zawsze mozesz pomarudzic po to tu jestesmy ;)
Foxy jutro zaplanuj sobie na spokojnie sesje zdjeciowa z synkiem;)
Emol cudownie wygladacie
Kasieks jak ogarnelas widze wszystko co do ostatniego paluszka:p
Dziewczyny zycze wam zdrowych,wesolych i pogodnych swiat, spelnienia wszystkich marzen i poprostu wszystkiego czego sobie zapragniecie

Foxy ja też żadnej nie mam bo B. stwierdził, że po co?? Jak na razie jestem na niego mega wkur ... i się nie odzywamy. Także dziewczyny nie będę wam opowiadała setny raz jaka przyczyna. Powiem w skrócie, że młody wczoraj wariował i B podczas kolacji się wściekł kazał mu iść jeść do swojego pokoju a pozniej nie mógł rozpakować prezentów. Ten prezenty wziął spod choinki i je schował, żeby młody myślał, że są zabrane. Póki co atmosfera nie za wesoła i chyba nikt nie cieszył by się na moim miejscu :(

reklama
No Veronika faktycznie przykra sytuacja bo przecież to tylko dziecko i one zawsze będą wariować przy stole ...tylko ciekawe jak Leon będzie tak robi czy tez potraktuje go tak samo czy jemu pozwoli . I z tymi prezentami tez przegina bo to tylko dziecko .... a święta to taki rodzinny czas wiec uważam ze mu się w dupie poprzewracało żeby kazać dziecku jeść w swoim pokoju . Mam nadzieje ze to wszystko jest chwilowe bo inaczej twoje skarby go nie będą
Lubić i później zamiast trzymać się razem będą konflikty i nie miłe sytuacje ,szczególnie jak będą nastolatkami bo wiadomo to trudny okres jest .

Do góry