reklama
Emol
Fanka BB :)
Veronika_k
A ja zazwyczaj robiłam sernika z brzoskwiniami ale dziś robię sernik zebra. Dawno nie jadłam a i Björn nie wie co to za ciasto oni takiego nie znają wiec robię. Jeszcze leżymy we wyrku bo był w środku nocy brata i jego dziewczynę na pociąg zawieźć. Przez te 2 godziny co go nie było nawet się super wyspałam Mały leży w łóżeczku i gaworzy, nawet mu to fajnie wychodzi. Lala, baba, papa a mama nie Björn leży chory, zamiast się polepszać to się pogorszyło :/ dobrze, że ja i dzieciaki zdrowi. Wczoraj miałam takiego stresa, że pół butelki szampana wypiłam wieczorem. Ogólnie to to chyba stres przed ślubem jest. Bo on też spać nie może i mówi,że zestresowany Dzisiaj musimy jechać do jednej jego pacjentki bo jeszcze przed ślubem chce koniecznie nam prezent dać i mówił,że jak ja mu prezent kupiłam to i on musi mi jak dzieciaki pójdą spać muszę prezenty dziś popakować. Ja już mam wszystko porobione tylko dziś ciasto i wieczorem będziemy choinkę ubierać. Na jutro tylko gotowanie
Foxy_mama
Ja kupiłam wszystko gotowe kuzynka zrobiła sałatki i ciasta ,pierogi ,krokiety ja jeszcze dorobie szybka czosnkowa sałatkę z feta i jakieś pierdoly w tym roku brak weny totalny No i Alex nie spi w nocy ... w dzień tez. Zastanawiałam się czy to zęby a może kolki ... już sama nie wiem ale ledwo żyje a mój mąż oczywiście ***** jak zawsze służy miłym słowem i pomocą . . . Dziś powiedział ze weznie małego na spacer i czy się wyrobie w godzinę wysprzątać dom . Zjebalam go jak psa i podzieliłam obowiązki dość tego .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Veronika_k
Dziewczyny pojechaliśmy do jednej jego pacjentki bo dzwoniła, że ma dla dzieci paczkę i dla nas na ślub prezent i konieczne musimy odebrać. Potem do galerii. Mówię mu kup bransoletkę jak nie wiesz co i będzie ok. Poszedł sam i dzwoni do mnie jaką długą. Mowię, że skąd mam wiedzieć. Musiałam iść,sama sobie wybrać No i ok wybrałam jaka mi się podobała a, że tania nie była to nie moja wina Mówię mu, że dużo wiecej ode mnie nie zapłacił
reklama
Podziel się: