reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks Emol wiem ze trzeba czasu ale same wiecie zr czasem ma sie taka nadzieje ze cos bedzie szybciej:)
Emol chce ba musisz podac przrpis bo juz czytajac i tym ciescie slinka cieknie:cool2:

reklama
A ja zazwyczaj robiłam sernika z brzoskwiniami ale dziś robię sernik zebra. Dawno nie jadłam a i Björn nie wie co to za ciasto ;) oni takiego nie znają wiec robię. Jeszcze leżymy we wyrku bo był w środku nocy brata i jego dziewczynę na pociąg zawieźć. Przez te 2 godziny co go nie było nawet się super wyspałam ;) Mały leży w łóżeczku i gaworzy, nawet mu to fajnie wychodzi. Lala, baba, papa a mama nie :( Björn leży chory, zamiast się polepszać to się pogorszyło :/ dobrze, że ja i dzieciaki zdrowi. Wczoraj miałam takiego stresa, że pół butelki szampana wypiłam wieczorem. Ogólnie to to chyba stres przed ślubem jest. Bo on też spać nie może i mówi,że zestresowany :) Dzisiaj musimy jechać do jednej jego pacjentki bo jeszcze przed ślubem chce koniecznie nam prezent dać :) i mówił,że jak ja mu prezent kupiłam to i on musi mi ;) jak dzieciaki pójdą spać muszę prezenty dziś popakować. Ja już mam wszystko porobione tylko dziś ciasto i wieczorem będziemy choinkę ubierać. Na jutro tylko gotowanie :)

Ja kupiłam wszystko gotowe :) kuzynka zrobiła sałatki i ciasta ,pierogi ,krokiety :p ja jeszcze dorobie szybka czosnkowa sałatkę z feta i jakieś pierdoly :) w tym roku brak weny totalny No i Alex nie spi w nocy ... w dzień tez. Zastanawiałam się czy to zęby a może kolki ... już sama nie wiem ale ledwo żyje a mój mąż oczywiście ***** jak zawsze służy miłym słowem i pomocą . . . Dziś powiedział ze weznie małego na spacer i czy się wyrobie w godzinę wysprzątać dom . Zjebalam go jak psa i podzieliłam obowiązki dość tego .
1514024184-d3fe8c5c26654f50-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pojechaliśmy do jednej jego pacjentki bo dzwoniła, że ma dla dzieci paczkę i dla nas na ślub prezent i konieczne musimy odebrać. Potem do galerii. Mówię mu kup bransoletkę jak nie wiesz co i będzie ok. Poszedł sam i dzwoni do mnie jaką długą. Mowię, że skąd mam wiedzieć. Musiałam iść,sama sobie wybrać ;) No i ok wybrałam jaka mi się podobała a, że tania nie była to nie moja wina :D Mówię mu, że dużo wiecej ode mnie nie zapłacił ;)

reklama
Ja jutro jeszcze odkurzyc i zmyć podłogi ;),wyprasowac ciuchy do kolacji bo w szafie zawsze się coś pomnie, przygotować stół i gotowanie.a potem święty spokój :p

Do góry