reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Foxy i jak w domku?mały pewnie szczęśliwy że odzyskał mamusie:)
Pati jak córeczka? Wszystko u Was dobrze?
Mój coś dziś niespokojny.niby śpi ale co chwile się wybudza. Chyba będzie długa noc i ciężki poranek:o

Kasieks dziękuje dobrze :* jedyne co to te swędzenie skory jest okropne :/ ale przy żółtaczce to norma mi powiedzieli :o mały nieodkladalny nie mogę bez niego nic robić :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, dzisiaj tak mało pisze bo nas pupil chomik zmarł :/
1509658802-05fa0d0e25552e7f-aaaaaa.jpeg

:sad: przykro kiedy traci się zwierzaczka.ja ciągle myślę o kotce. Dobrze że jest u kolegi męża i wiem że się tam zaaklimatyzowala.mamy jeszcze świnkę morską ale też ma swoje latka i zaczęła siwiec.bardzo współczuję straty:*

Żył już ponad rok, jak chciał jeść to specjalnie wisiał na drutach klatki, a jak biegał po mieszkaniu i chciał dostać to skubal palce u stóp. Nie rzadko gryzl, ale jakoś trzeba żyć, wiedziałam że długo żyć nie będzie. I tak jest nie najgorzej, 1 chomik zmarł po pół roku. Pewnie na cukrzycę I registered sie nie spodzielasimy, idealnie w urodzony meza. To byline trudniejsze. Ale zdecydowalam ze na razie nie chcę zwierzątka. Jak Artur będzie większy to wtedy się kupi aby pokazać mu ze trzeba być empatycznym, dbać o innych, opiekować się i mieć obowiązek. Ale to jak będzie starszy

Emol przykro mi tez zawsze się rozczulam jak zwierzątko umiera :( bo jednak człowiek się przyzwyczaja do takiego stworzonka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też przykro. No mąż mówi o szczurze. Ale ja nie chcę. Artur ostatnio gadał do chomika w klatce, mąż mu pokazał ze jest i żyje, to Artur gadał. Dzisiaj szukał wzrokiem klatki i patrzył w jej miejsce i gadał. Potem Arturowi wyjasnilam że chomika już nie ma. Nie wiem czy zrozumiał, ale wolę mu wyjaśnić. Dzisiaj jest mega placzliwy. Ma wodę podbarwiona zamiast kupy. Ale taka ma od kilku dni. Nie wiem czy Artur zrozumiał co mu mówiłam i teraz płacze i chce pocieszenia, czy może z bólu brzucha.

reklama
Może trzeba iść do lekarza i skonsultować tą kupkę. Zaczeliscie wprowadzenie nowych pokarmów? Jeśli nie to albo coś zjadlas albo może coś z powietrza złapał. Kupka raczej nie powinna być jak woda. Musi być jakiś powód. Może bolec go brzuszek

Do góry