reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Foxy super, że Cię podleczyli! Umów się na zabieg i do tego czasu dbaj o siebie! Masz dla kogo! Leon niestety budzi się w nocy. Wczoraj obudził się dopiero ok 4 ale może i ny spał gdyby nie Julia i B. Ale jemu zęby idą. Już pediatra mówila sama jak z nim byłam. Wścieka się, gryzie swoje rączki i wszystko co mu się napatoczy. Mnie też ;) jeszcze może :) U mnie znowu dzieciaki poprzeziębiane i B też. Długi weekend trwa.Ale zimno się zrobiło. Ten wiatr taki mroźny :/ Emol wczoraj byłam na zakupach i małemu śpioszki kupowałam. Oczywiście dwa rozmiary do siebie przyłożyłam 62 i 68 i żadnej różnicy nie było więc wzięłam 68 :) Miłego dnia dziewczyny

Alex tez się budzi w nocy :) ale zasypia o 19 :) ja czekam znów na jakieś badania ale widzę ze maja mnie w dupie .... tak mnie to wkurza bo mogłabym wyjść i przychodzić tu poprostu na badania i umówić się na zabieg . Mój mąż musi już w czwartek naprawdę wracać do pracy i nie mam co z małym zrobić ...bezpłatnego urlopu nie weźmie bo wiadomo będzie ciężko z kasa :/
1509448519-294486f2d16644d2-aaaaaa.jpeg
Ale tęsknie [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Veronika u mojego lekarz jeszcze ząbków nie widział ale mały też wszystko wpycha do buzi. Cały czas coś w niej jest. Smoczek, zabawki,pieluszka,kocyk,rączka, stopka,moje ramię jak go noszę. Jak nie je to od razu coś do niej pakuje ;)

Alex tez się budzi w nocy :) ale zasypia o 19 :) ja czekam znów na jakieś badania ale widzę ze maja mnie w dupie .... tak mnie to wkurza bo mogłabym wyjść i przychodzić tu poprostu na badania i umówić się na zabieg . Mój mąż musi już w czwartek naprawdę wracać do pracy i nie mam co z małym zrobić ...bezpłatnego urlopu nie weźmie bo wiadomo będzie ciężko z kasa :/
1509448519-294486f2d16644d2-aaaaaa.jpeg
Ale tęsknie [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super spodenki :-D. Foxy a ciocia albo kuzynka nie mogłyby pomóc? Może jakoś na zmianę by się udało ustawić opiekę nad małym?

Aha Emol przypomniałam sobie Twoje pytanie. Mnie zostało 10kg ale jestem od Was starsza i u mnie tak łatwo nie zniknie. Największy problem jest w tym że nie mam czasu na regularne posiłki.w znacznym stopniu funkcjonuje dzięki kawie. Jem wtedy kiedy mam wolną chwilę.przy takim sposobie odżywiania organizm nie spala kalorii na bieżąco tylko odkłada na zapas bo nie wie kiedy będzie następny posiłek. Przed ciążą schudłam 12kg w 3 miesiące. Pilnowałam godzin i wielkości posiłków. Miałam czas na rower.teraz mój świat kręci się wokół Dominika.ogarniam jego i dom ale nie mam zbyt dużo czasu dla siebie

reklama
Kasieks wiesz wtedy miałaś tez jedno dziecko a teraz masz dwoje smyków :) spalisz nie martw się :p ale jedz regularnie ! Bo takie głupie kamienie nawet z tego się tworzą bo robią się zastoje żółci tak mi tłumaczyli dziś. A Alex pójdzie do kuzynki chyba,ze mnie wypuszcza :) dziś miałam rezonas i krew aż 7fiolek i ciagle biore zastrzyki te co po porodzie anty zakrzepowe wiecie może dlaczego ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry