reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas też czasami kupka była wodnista! Ale to tylko wtedy jak ja miałam problemy żołądkowe. Emol nie miałaś może? Najprawdopodobniej jak jeszcze karmisz to dostał coś z mlekiem ;) albo jak mówi Kasiek wirus z powietrza. Leon dziś zjadł pół bananka i troszkę sucharka mu wtopiłam. Oczywiście wszystko wciągnął co było w miseczce ;)

reklama
Dziewczyny ale mnie mój mąż wkurza ... ja wiem ,ze on diety mieć nie musi ale akurat dziś przywiózł sobie jedzenie z kfc No nic przemilczałam a teraz zajada się ciasteczkami i innymi słodyczami wiedząc ze ja jem suchary i blendowane zupy bez smaku . Przykro mi się zrobiło . Ja wiem ze nie jestem dzieckiem ale wiadomo jak widzisz to tez byś zjadła . Szczególnie po takiej głodówce

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja siostra miała 39 gorączki 3 na początku tyg. Może się zarazil. Choć krótko byłyśmy w 1 pomieszczeniu. Bo wróciła ze szkoły a ja u mamy byłam. Powiedziała ze kiepsko się czuję, zmierzyła temperaturę, to ja już zbierałam się do wyjścia. Artur ma 37 stopni więc jest ok. Nie ma.u 17 tyg jeszcze

Eeeh Foxy to są właśnie faceci. Podejrzewam, że B. też by tak zrobił i jeszcze na dodatek by się śmiał. A potem mówił by, że żartował. Może twój też Cię tylko troszkę denerwuje? Albo robi to nieumyślnie!

No to faktycznie ma normalną temperaturę. A nie miał ktoś wokoło problemów z zoladkiem? Może być, że poprostu z powietrza!

Veronika nie mój poprostu ma to w nosie i to mnie najbardziej boli :( strasznie szczypie mnie skóra i swedzi ledwo się umiem umyć ,lekarka mówiła ze przy żółtaczce tak jest i poprosilam żeby małego umył to się obraził ze za dużo wymagam bo na chora nie wygladam.

Foxy powiedz mężowi że być ojcem to nie znaczy zrobić dziecko tylko je wychować. Powiedz że dzielicie się obowiązkami i nie ważne czy jesteś chora czy zdrowa i już. A z jedzeniem to faceci chyba tak mają. Mój też się nie przejmuje jak próbuje się odchudzac;)

Kurczę co się z tymi facetami dzieje po porodzie. Jakby się w dziczy wychowali, ego im lewituje że samiec alfa ma dziecko i uchronić Boże go prosić o cokolwiek. U nas wczoraj Artur lepiej się czuję, ale dużo spał, lecz nie spokojnie i na moich nogach.
Wczoraj u nas zszedł temat seksu, jak się podpytalam czy wie jaką pozycję lubię itd, to powiedział że nie wie. A j mu mówię żeby się nie o brazil ale skąd ma wiedzieć jak najczęściej on dochodzi i idzie spać. I się dziwi że ja co 2 dni chcę seksu( co go i tak nie dostaje bo mu wystarczy 1-2 razy na tydzien) chodzę sfrustrowana bo ile razy możesz narobić ochoty i zostawić. Jak dojde raz na 5 stoaunkow to jest ok. -.- a ten mi mówi to co ja mam zrobić jak ty nie chchesz mieć orgazmu, dla ciebie tylko orgazm się liczy, żadne zbliżenie itd. Więc taka rozmowa, zamiast postarać się aby stosunek trochę dłużej trwał to on mówi że to moja wina. Od rana jest napięta atmosfera.

reklama
Boże dlaczego :/ tak jasne już widzę jak on by chciał się bzykać bez orgazmu tak sobie tylko dla zbliżenia ...masakra ! Ale faceci tacy są właśnie zamiast pomyśleć to nie trudno niech nie ma orgazmu przecież to nie jego sprawa . U nas tez wojna od rana...wczoraj był na zakupach kupił same rzeczy dla siebie nic nie pomyślał o mnie i jem suchy chleb na śniadanie ... ja zawsze myśle o nim w sklepie jak robie zakupy co on by zjadł i itd . Myślałam ze się domyślił żeby kupić mi chociaż szynkę z indyka ...czy to tak wiele ?

Do góry