reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Czytałam że leki antyzakrzepowe bierze się przy złamaniach kończyn dolnych ze względu na unieruchomienie i z tego powodu możliwość powstania skrzepow.możesz chodzić? Bo jeśli każą Ci leżeć i masz takie sexy podkolanówki to może z tego powodu. Dopytaj lekarza.powinni Cię informować o wszystkim co Ci podają i z jakiego powodu.
Fajnie że kuzynka pomoże przy synku.jeszcze trochę i bedziecie razem :*

reklama
Kasieks właśnie ja mogę chodzić a jak pytam to mówią bo trzeba [emoji33]a tak paskudnie wbijają zastrzyki ze ja sobie lepiej wbilalam
1509525212-70439934d3e08b09-aaaaaa.jpeg
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] mam brzuch jak sito ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wychodzę [emoji7] we wtorek operacja usuną mi cały woreczek bo kamienie zablokowały przeplyw najpierw a teraz opadły i zamieniły się w piach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super że wychodzisz:):):).okropnie Cię pokluly.ale maluszek będzie się cieszył jak zobaczy mame:-D:-D:-D.Mój jak się obudzi i mnie zobaczy to cała buzia mu się rozpromienia :-) :)

Dominik całe popołudnie robił dziobki i cmokal a od kilku dni jak leży na plecach to ciągnie główkę i ramiona do góry jakby ćwiczył brzuszki:)

Foxy i my się cieszymy z Tobą, że wychodzisz. B. był 5 dni w domu i w końcu zobaczył jaki czasami jest Leon :) dał mu trochę popalić ;) wczoraj z rana coś mu się przyśniło i B.go przyniósł do łóżka ale się nie uspokoił i z płaczem mu wyszło mama ;) położył go koło mnie, dostał cyca i się uspokoił :) teraz leży i miączy :D wczoraj dostał pierwszy posiłek....ze słoiczka jak B. mu dawał marchewkę to pluł :D wczoraj na obiad miałam kotlety,merchewkę z groszkiem i puree, więc Leon dostał puree i marchewkę. To co naszykowałam to wszystko wrąbał ;) Także trzeba gotować bo gotowców nie chce jeść :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry