reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Czytałam że leki antyzakrzepowe bierze się przy złamaniach kończyn dolnych ze względu na unieruchomienie i z tego powodu możliwość powstania skrzepow.możesz chodzić? Bo jeśli każą Ci leżeć i masz takie sexy podkolanówki to może z tego powodu. Dopytaj lekarza.powinni Cię informować o wszystkim co Ci podają i z jakiego powodu.
Fajnie że kuzynka pomoże przy synku.jeszcze trochę i bedziecie razem :*

reklama
Kasieks właśnie ja mogę chodzić a jak pytam to mówią bo trzeba [emoji33]a tak paskudnie wbijają zastrzyki ze ja sobie lepiej wbilalam
1509525212-70439934d3e08b09-aaaaaa.jpeg
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] mam brzuch jak sito ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wychodzę [emoji7] we wtorek operacja usuną mi cały woreczek bo kamienie zablokowały przeplyw najpierw a teraz opadły i zamieniły się w piach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super że wychodzisz:):):).okropnie Cię pokluly.ale maluszek będzie się cieszył jak zobaczy mame:-D:-D:-D.Mój jak się obudzi i mnie zobaczy to cała buzia mu się rozpromienia :-) :)

Dominik całe popołudnie robił dziobki i cmokal a od kilku dni jak leży na plecach to ciągnie główkę i ramiona do góry jakby ćwiczył brzuszki:)

Foxy i my się cieszymy z Tobą, że wychodzisz. B. był 5 dni w domu i w końcu zobaczył jaki czasami jest Leon :) dał mu trochę popalić ;) wczoraj z rana coś mu się przyśniło i B.go przyniósł do łóżka ale się nie uspokoił i z płaczem mu wyszło mama ;) położył go koło mnie, dostał cyca i się uspokoił :) teraz leży i miączy :D wczoraj dostał pierwszy posiłek....ze słoiczka jak B. mu dawał marchewkę to pluł :D wczoraj na obiad miałam kotlety,merchewkę z groszkiem i puree, więc Leon dostał puree i marchewkę. To co naszykowałam to wszystko wrąbał ;) Także trzeba gotować bo gotowców nie chce jeść :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry