reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Widzisz co ta Ciaza robi z kobietami :p. Ja tez zawsze twarda sztuka a teraz czasem lecą mi łzy wzruszenia jak mój mały np. Zrobi coś nowego hahah wiem to smieszne :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji177] ja czekam na wyniki i tomograf kolejny dzień bez jedzenia [emoji33] sikam już normalnie [emoji1317]

To jak już sikasz normalnie to znaczy że Cię dobrze leczą ;).wiesz już kiedy będziesz mogła wrócić do domu? Mąż radzi sobie z synkiem? Może teraz Cię doceni i zrozumie ile pracy masz w domu i przy małym ;)

Dominik ładnie spał w nocy. 1 pobudka na karmienie i prawie się wyspałam.miło by było gdyby synek jutro też zrobił taki prezent mamusi:).jak człowiek się wyspi to od razu inaczej funkcjonuje:)

Tak daje i właśnie docenił i mówi mi” wiesz teraz rozumiem Cię ,jak wpada twoja kuzynka na 3godziny to czuje się tak miło „ haha . Ja czuje się już świetnie, ale nie zrobili mi tomografu czekam do jutra i mam nadzieje ze wyjdę wkrótce bo na zabieg muszę się osobno umówić :) tylko dietę trzymać i powiem wam ze będę :) nie mogę jeść tostów [emoji33] mam jeść tylko lekkie rzeczy . Dziś zjadłam zupę warzywna i czuje się ok

Śmieją się ze mnie ze mam siły żeby umyć włosy i brać prysznic :p ale jak sobie nie wyobrażam bez kapania iść spać :p

:)Super że wracasz do zdrowia i że w końcu dali Ci jeść. Swoją drogą dziś pomyślałam że przydałaby mi się taka dieta jak Twoja ale bez choroby ;).muszę się wziąść w garść i zabrać za odchudzanie bo minęło już 4,5 miesiąca a waga ani drgnie :(

reklama
A ile wam zostało do wagi sprzed ciąży? O Foxy mama nie mówię bo teraz na pewno prze chorobę to skora i kości zostały. Mi zostały 3kg. Było 2 ale zimno i zaczęłam więcej jeść. Jutro zapisuję się na silke. I od 2 października dieta! Czas się ogarnąć.

Do góry