reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Tak daje i właśnie docenił i mówi mi” wiesz teraz rozumiem Cię ,jak wpada twoja kuzynka na 3godziny to czuje się tak miło „ haha . Ja czuje się już świetnie, ale nie zrobili mi tomografu czekam do jutra i mam nadzieje ze wyjdę wkrótce bo na zabieg muszę się osobno umówić tylko dietę trzymać i powiem wam ze będę nie mogę jeść tostów [emoji33] mam jeść tylko lekkie rzeczy . Dziś zjadłam zupę warzywna i czuje się ok
Śmieją się ze mnie ze mam siły żeby umyć włosy i brać prysznic ale jak sobie nie wyobrażam bez kapania iść spać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Śmieją się ze mnie ze mam siły żeby umyć włosy i brać prysznic ale jak sobie nie wyobrażam bez kapania iść spać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasieks
Super że wracasz do zdrowia i że w końcu dali Ci jeść. Swoją drogą dziś pomyślałam że przydałaby mi się taka dieta jak Twoja ale bez choroby .muszę się wziąść w garść i zabrać za odchudzanie bo minęło już 4,5 miesiąca a waga ani drgnie
reklama
Emol
A ile wam zostało do wagi sprzed ciąży? O Foxy mama nie mówię bo teraz na pewno prze chorobę to skora i kości zostały. Mi zostały 3kg. Było 2 ale zimno i zaczęłam więcej jeść. Jutro zapisuję się na silke. I od 2 października dieta! Czas się ogarnąć.
Podziel się: