reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Widzisz co ta Ciaza robi z kobietami :p. Ja tez zawsze twarda sztuka a teraz czasem lecą mi łzy wzruszenia jak mój mały np. Zrobi coś nowego hahah wiem to smieszne :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji177] ja czekam na wyniki i tomograf kolejny dzień bez jedzenia [emoji33] sikam już normalnie [emoji1317]

To jak już sikasz normalnie to znaczy że Cię dobrze leczą ;).wiesz już kiedy będziesz mogła wrócić do domu? Mąż radzi sobie z synkiem? Może teraz Cię doceni i zrozumie ile pracy masz w domu i przy małym ;)

Dominik ładnie spał w nocy. 1 pobudka na karmienie i prawie się wyspałam.miło by było gdyby synek jutro też zrobił taki prezent mamusi:).jak człowiek się wyspi to od razu inaczej funkcjonuje:)

Tak daje i właśnie docenił i mówi mi” wiesz teraz rozumiem Cię ,jak wpada twoja kuzynka na 3godziny to czuje się tak miło „ haha . Ja czuje się już świetnie, ale nie zrobili mi tomografu czekam do jutra i mam nadzieje ze wyjdę wkrótce bo na zabieg muszę się osobno umówić :) tylko dietę trzymać i powiem wam ze będę :) nie mogę jeść tostów [emoji33] mam jeść tylko lekkie rzeczy . Dziś zjadłam zupę warzywna i czuje się ok

Śmieją się ze mnie ze mam siły żeby umyć włosy i brać prysznic :p ale jak sobie nie wyobrażam bez kapania iść spać :p

:)Super że wracasz do zdrowia i że w końcu dali Ci jeść. Swoją drogą dziś pomyślałam że przydałaby mi się taka dieta jak Twoja ale bez choroby ;).muszę się wziąść w garść i zabrać za odchudzanie bo minęło już 4,5 miesiąca a waga ani drgnie :(

reklama
A ile wam zostało do wagi sprzed ciąży? O Foxy mama nie mówię bo teraz na pewno prze chorobę to skora i kości zostały. Mi zostały 3kg. Było 2 ale zimno i zaczęłam więcej jeść. Jutro zapisuję się na silke. I od 2 października dieta! Czas się ogarnąć.

Do góry