reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

No tak :D hehe . Ja tęsknie za moim wciąż mam nadzieje ze wyjdę niedługo w sumie do wtorku musiałabym być w domu bo P do pracy musi wrócić i nie mam co z nim zrobić . A na ewentualny zabieg muszę czekać i tak

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mały dziś okropnie marudny.wstał już o 5 rano. Dobrze że dziś niedziela to mąż w domu i mógł go ponosić. Dopiero wieczorem mu przeszło i zaczął się bawić i uśmiechać. Wczoraj miałam dzień sprzątania. Podłogi umyte ;).a jak Wam zleciał weekend? Foxy jak się czujesz? Pati jak tam malutka?

Kasieks najważniejsze ze podłogi umyte haha boje się moich jak wrócę ze szpitala :p a ja dobrze tylko mega głodna jestem [emoji33] i tęsknie strasznie do wtorku muszę zostać bo stwierdza jak wyciągnąć kamienie czy gardłem czy laparoskopem

Właśnie ja czuje się ok po lekach ale mi nie dają :/ kroplówkę prosiłam ale tez nie . Powiem szczerze ze po samej wodzie kręci mi się w głowie . Do tego ta tęsknota mnie dobija szczególnie wieczorem
1509310887-5e987bb830e17930-aaaaaa.jpeg
. Mój maluszek kochany

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny jest:).nie martw się, już niedługo będziecie razem.powiedzieli Ci czemu nie daja Ci jeść? Może przed zabiegiem. Jak byłam w szpitalu to dziewczyna czekała na zabieg i 2 dni była na diecie a trzeciego nic nie jadła.potem ją wzięli na zabieg. Ale jak Ci słabo to im powiedz bo oni sami z siebie to chyba nic się nie domyśla

Wiem staram się nie martwić i nie płakać ale nie mogę :p wiem ze przesadzam ale cóż ja poradzę jakoś po jego narodzinach zrobiłam się bardziej uczuciowa i szybko się wzruszam :p nie dają bo jestem w separacji tak mi powiedziała lekarka cokolwiek to miało znaczyć :p mówiłam ale oni mówią ze jest ok ze tak się mogę czuć [emoji33]

reklama
W separacji??? Oni są naprawdę z innego świata :errr:.nie przejmuj się płaczem.mnie nic nie ruszało a po pierwszej ciąży wszystkim się wzruszam. Teraz już się do tego przyzwyczaiłam ale na początku wkurzalam się na siebie że jestem beksa. Na patologii też wyłam chociaż nic się nie działo. 2 dni zleca a ważne że będziesz zdrowa i będziesz mogła znów poprzytulac synka:)

Do góry