reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

No tak :D hehe . Ja tęsknie za moim wciąż mam nadzieje ze wyjdę niedługo w sumie do wtorku musiałabym być w domu bo P do pracy musi wrócić i nie mam co z nim zrobić . A na ewentualny zabieg muszę czekać i tak

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mały dziś okropnie marudny.wstał już o 5 rano. Dobrze że dziś niedziela to mąż w domu i mógł go ponosić. Dopiero wieczorem mu przeszło i zaczął się bawić i uśmiechać. Wczoraj miałam dzień sprzątania. Podłogi umyte ;).a jak Wam zleciał weekend? Foxy jak się czujesz? Pati jak tam malutka?

Kasieks najważniejsze ze podłogi umyte haha boje się moich jak wrócę ze szpitala :p a ja dobrze tylko mega głodna jestem [emoji33] i tęsknie strasznie do wtorku muszę zostać bo stwierdza jak wyciągnąć kamienie czy gardłem czy laparoskopem

Właśnie ja czuje się ok po lekach ale mi nie dają :/ kroplówkę prosiłam ale tez nie . Powiem szczerze ze po samej wodzie kręci mi się w głowie . Do tego ta tęsknota mnie dobija szczególnie wieczorem
1509310887-5e987bb830e17930-aaaaaa.jpeg
. Mój maluszek kochany

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny jest:).nie martw się, już niedługo będziecie razem.powiedzieli Ci czemu nie daja Ci jeść? Może przed zabiegiem. Jak byłam w szpitalu to dziewczyna czekała na zabieg i 2 dni była na diecie a trzeciego nic nie jadła.potem ją wzięli na zabieg. Ale jak Ci słabo to im powiedz bo oni sami z siebie to chyba nic się nie domyśla

Wiem staram się nie martwić i nie płakać ale nie mogę :p wiem ze przesadzam ale cóż ja poradzę jakoś po jego narodzinach zrobiłam się bardziej uczuciowa i szybko się wzruszam :p nie dają bo jestem w separacji tak mi powiedziała lekarka cokolwiek to miało znaczyć :p mówiłam ale oni mówią ze jest ok ze tak się mogę czuć [emoji33]

reklama
W separacji??? Oni są naprawdę z innego świata :errr:.nie przejmuj się płaczem.mnie nic nie ruszało a po pierwszej ciąży wszystkim się wzruszam. Teraz już się do tego przyzwyczaiłam ale na początku wkurzalam się na siebie że jestem beksa. Na patologii też wyłam chociaż nic się nie działo. 2 dni zleca a ważne że będziesz zdrowa i będziesz mogła znów poprzytulac synka:)

Do góry