reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Mój mały tez ma to w nosie mąż mi zdjęcie wysłał , ale wiecie co jak jest z nim to aniołek mały ;o . Wgl to nie dali mi kroplówki bo żyły znaleść nie mogły ...a ja nic nie jadłam nawet bo nie umiem . Pokuly mi tylko ręce

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To nie mogą w udowa się wbić? Te lekarki nie myślą w ogóle. Jak nie przestanie to w zgieciu łokcia, a jak nie tam to w ludowa się wkluwaja.

To dobrze że już wiedzą co Ci jest. Teraz dadzą Ci leki i wrócisz do zdrowia :).zgadzam się z Emol co do wkłócia.nie mogły znaleźć żyły wiec nie zrobiły. A gdybyś musiała dostać szybko jakiś lek to też by odpuściły?masakra z ich służbą zdrowia. W Polsce są ogromne kolejki do specjalistów ale lekarze leczą. Jak jest nagły wypadek to przyjmują a nie odsyłają do domu.
Dobrze że mąż radzi sobie z małym :)

Daj spokój ta służba zdrowia to masakra jestem bez jedzenia od kilku dni a kroplówki mi nie dały nawet ... bo nie umieją się wbić . Dokładnie rok temu zrobiłam test ciążowy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jej jak ten czas leci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
:) szybko. Ja 15 zaszlam w ciążę ( :D ) to też mówiłam mężowi " wiesz że Artur już ma rok licząc jeszcze brzuszkowe miesiące) :)

Do góry