reklama
kasieks
Fanka BB :)
Mój to samo. Zaraz nerwy i kopie nogami.mam głęboki brodzik i mógłby się tam kąpać ale cholernie bolą mnie plecy. Jak się schylę przy brodziku to już chyba nie wstanę. Wogóle mały ciągle kopie nogami.nawet jak leży. Wasze dzieciaczki też tak robią czy mi rośnie jakiś pilkarzJakbym miała wannę zamiast prysznica to również bym go tak kapala. A teraz mamy za mała wanienke i Artur długo nie może siedzieć bo chcę pływać a nogi mu się nie mieszczą i się denerwuje po kilku minutach :/
kasieks
Mój nawet jak śpi to macha nogami.w brzuchu też tak kopał. Aż brzuch podskakiwal i nieraz zabolało jak w coś trafił. Teraz to chyba jakaś kontynuacja .może się gdzieś wybiera tylko jeszcze nie umie chodzić .wczoraj rano nogi w górę i machał nimi zadowolony chyba z 5 minut. Nagle purknął,poleciała kupa i nastała cisza.mały miał zaskoczona minę a pampers przepełniony. Aż koszulkę pobrudził.
Foxy_mama
Mój często prostuje nóżki do góry w nocy i pierdzi wtedy haha a tak to ciagle rękami macha jak szalony nawet jak je . Ale się fatalnie czuje aż spać nie mogę ...
i pije len mielony który wyglada jak spuścizna [emoji23][emoji23][emoji23]ledwo przez gardło przechodzi hahha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
i pije len mielony który wyglada jak spuścizna [emoji23][emoji23][emoji23]ledwo przez gardło przechodzi hahha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
kasieks
Foxy może zmien lekarza.jeszcze nie spotkałam się z czymś takim żeby lekarz kazał jeść tosty i kurczaka. Przecież powinni zrobić jakieś badania. Chociażby podstawową morfologie.powinni poszukać przyczyny Twojego złego samopoczucia i nasilonej alergii. No ale tam służba zdrowia słaba. Moi rodzice badania robią w Polsce na wakacjach.mama ma ciągle nowe alergie a ojczym problem z kośćmi.leczą się tu a w Irlandii przedstawiają wyniki i dostają leki.tam lekarz mamie kazał pisać wszystko co je i dotyka+objawy (masakra)a ojczym czekał na rehabilitację bo ciągle jakieś urazy ale nie zdiagnozowano powodu.dopiero w Polsce się dowiedział z czego to wynika. Zapraszamy do Polski na badania
Podziel się: