reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Miałam te dresy na 62. Mój już dawno 74 nogi ma :/ a 68 górę. Ja nie wyrabiam z kupnem. To rozmiar chyba74. Napisane właśnie z dupy 3-6 miesięcy. Ale duże się wydają. Większe są 74-80 chyba. Dziwne te rozmiarowki.
1508832828-93d1d1a291c57b23-aaaaaa.jpeg

reklama
To zależy też gdzie się kupuje. Czasami pisze 2-4 mies czasami 2-6 a czasami 3-6. Takie właśnie rozmiarówki porąbane sa w De. Ja kupowałam tak: 50-56, 62,68,74. Podowójnw rozmiarówki kupowałam jak był całkiem malutki. Teraz pojedyncze bo podwójne zazwyczaj za małe. A mam znajamą co ma córeczkę-koniec września miała roczke i nosi jeszcze 74 a czasami 80

Emol ale jak masz napisane 3-6 miesięcy to jest zazwyczaj rozmiar 62-68. Moja babcia małemu w prezencie kupiła z pepco pajace na 74 i porównywałam z tymi co mały teraz nosi, więc wypadają tak 68. Na 3-6 miesięcy (62-68 nie mam co kupować bo bedzie za małe). Lepiej kupić większe niech sobie będzie luźniejsze i dziecku będzie lepiej. Wiadomo jak ciasniejsze to i dziecku nie wygodnie.

Wiesz kupilabym większy rozmiar, ale otworzylam te mniejsze i patrzę jakie one wielkie a tu się okazuje ze ja już mam takiego dużego chlopa

Rozmiarówki są bardzo różne. Dominik nosi teraz 74 ale np.z lidla 74 jest sporo zaduze.w 68 nie wchodzi. Wszędzie chodzę z małym więc jak chce mu coś kupić to do niego przykładam czy w to wejdzie ;)

Hej dziewczyny jak tam podłogi pomyte ? Haha . Ja właśnie wróciłam od lekarza bo znów mnie boli ta lewa strona plus między łopatkami i jeść nie mogę , lekarka posłuchała mojego serca i powiedziała ze jestem zdrowa jak ryba i mam dietę prowadzić,zapytałam czy mam jeść tylko tosty to powiedziała ze tak i pierś kurczaka ... kuwa ta służba zdrowia jest daremna ...mam się zgłosić ponownie jakbym pożółkła lub miała silniejsze objawy to zrobi badania ...i bądź tu mądry

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry