reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
To zależy też gdzie się kupuje. Czasami pisze 2-4 mies czasami 2-6 a czasami 3-6. Takie właśnie rozmiarówki porąbane sa w De. Ja kupowałam tak: 50-56, 62,68,74. Podowójnw rozmiarówki kupowałam jak był całkiem malutki. Teraz pojedyncze bo podwójne zazwyczaj za małe. A mam znajamą co ma córeczkę-koniec września miała roczke i nosi jeszcze 74 a czasami 80
Veronika_k
Emol ale jak masz napisane 3-6 miesięcy to jest zazwyczaj rozmiar 62-68. Moja babcia małemu w prezencie kupiła z pepco pajace na 74 i porównywałam z tymi co mały teraz nosi, więc wypadają tak 68. Na 3-6 miesięcy (62-68 nie mam co kupować bo bedzie za małe). Lepiej kupić większe niech sobie będzie luźniejsze i dziecku będzie lepiej. Wiadomo jak ciasniejsze to i dziecku nie wygodnie.
Veronika_k
Właśnie porównywałam polskie dresy 74 co mały dostał z niemieckimi 68 i wypadają takie same. Więc polska rozmiarówka 74=niemoeckiej 68
kasieks
Mój też się chichra przy przebieraniu.Kasiek mój mały jak
Kasiek mój mały też na łaskotki jak się go przebiera! Chichra się w niebo głosy! A jakie dźwięki teraz zabawne wydaje
Foxy_mama
Hej dziewczyny jak tam podłogi pomyte ? Haha . Ja właśnie wróciłam od lekarza bo znów mnie boli ta lewa strona plus między łopatkami i jeść nie mogę , lekarka posłuchała mojego serca i powiedziała ze jestem zdrowa jak ryba i mam dietę prowadzić,zapytałam czy mam jeść tylko tosty to powiedziała ze tak i pierś kurczaka ... kuwa ta służba zdrowia jest daremna ...mam się zgłosić ponownie jakbym pożółkła lub miała silniejsze objawy to zrobi badania ...i bądź tu mądry
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: