reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol jak ubrani kolorystycznie super [emoji7] a co do ubranek uważam ze te rozmiary są jakieś dziwne ... niby np. 6 miesięcy a stopa jak u noworodka ...albo ciasne w pasie , nigdy nie patrze na rozmiar biore na oko ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Fosy mama te zamawialam przez neta.
Zbieżność tych kolorów :) ten bodziak co ma na sobie zamówiłam w c&a. Teraz bobasy nam tak szybko rosnąć nie będą więc kilka zł droższy bodziak ale wiem że lepszy gatunek i grubsze, niż takie z pepco

A ja w pepco trafiłam fajny kombinezonik na zimę dwuczęściowy. Jutro wstawię fotkę bo już nie będę grzebać po szafie o tej porze ;).Emol fajne fotki i super kocyk :):)

Mój mąż przechodzi samego siebie naprawdę mam dość wszystkiego ...niechce o tym pisać za bardzo tutaj szkoda ze nie mamy klubu albo ukrytego jakiegoś forum bo tu jednak kazdy może zajrzeć

Byłam popołudniu na spacerku z małym i poszłam do przychodni zapytać czy przyszły szczepionki na polio bo panie rano nie wiedziały co dotrze i okazało się że już są. Umowilam szczepienie na środę i mam nadzieję że nie braknie bo się wkurze

Oj tam będę wam głowy zawracać pierdolami ...powiem w skrócie ostatnio woli kolegów i piwo niż własna rodzine nie poznaje go ...kiedyś odpowiedzialny facet a odkąd mały pojawił się w naszym zyciu to pojebany palant ...dobrze wiedział ze mały marudny i leje deszcz to nawet psa nie wyprowadził dobrze ze ogród mamy bo nawet nie mam jak z nim wyjść ponieważ on spi pijany i planuje nie iść jutro sobie tak o do pracy bo nie ... ***** ja oszaleje naprawdę

reklama
Hmm to faktycznie nieciekawie.może on nie umie się odnaleźć. Mój tak miał przez pierwsze dwa miesiące.ciągle awantury bo on idzie pojeździć z kolegami na motorze a ja wykończona najpierw po porodzie a później kolkami małego.zero zrozumienia.zaczęłam spokojnie z nim rozmawiać i prosiłam go o pomoc przy małym.za każdym razem mu dziekowalam i dawalam buziaka albo się przytulilam.wiem że to jego zakichany obowiązek ale on tego nie ogarnial.podziałało.teraz pomaga bez problemu i nie wychodzi ciągle z domu.staram się angażować go w obowiązki ale mam też czas dla niego.oni nie myślą jak my o dzieciach,domu i obowiązkach.dla nich to normalne że to wszystko robimy i oczekują że po ciąży nic się nie zmieni a ich kobieta nadal będzie miała dla nich czas.jak małe dzieci potrzebują uwagi + seksu.ciężko to zorganizować jak się jest zmeczona ale się opłaciło. Możesz spróbować. Tylko ze spokojem i cierpliwością. Na mojego awantury nie działają.:)

Do góry