reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol jak ubrani kolorystycznie super [emoji7] a co do ubranek uważam ze te rozmiary są jakieś dziwne ... niby np. 6 miesięcy a stopa jak u noworodka ...albo ciasne w pasie , nigdy nie patrze na rozmiar biore na oko ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Fosy mama te zamawialam przez neta.
Zbieżność tych kolorów :) ten bodziak co ma na sobie zamówiłam w c&a. Teraz bobasy nam tak szybko rosnąć nie będą więc kilka zł droższy bodziak ale wiem że lepszy gatunek i grubsze, niż takie z pepco

A ja w pepco trafiłam fajny kombinezonik na zimę dwuczęściowy. Jutro wstawię fotkę bo już nie będę grzebać po szafie o tej porze ;).Emol fajne fotki i super kocyk :):)

Mój mąż przechodzi samego siebie naprawdę mam dość wszystkiego ...niechce o tym pisać za bardzo tutaj szkoda ze nie mamy klubu albo ukrytego jakiegoś forum bo tu jednak kazdy może zajrzeć

Byłam popołudniu na spacerku z małym i poszłam do przychodni zapytać czy przyszły szczepionki na polio bo panie rano nie wiedziały co dotrze i okazało się że już są. Umowilam szczepienie na środę i mam nadzieję że nie braknie bo się wkurze

Oj tam będę wam głowy zawracać pierdolami ...powiem w skrócie ostatnio woli kolegów i piwo niż własna rodzine nie poznaje go ...kiedyś odpowiedzialny facet a odkąd mały pojawił się w naszym zyciu to pojebany palant ...dobrze wiedział ze mały marudny i leje deszcz to nawet psa nie wyprowadził dobrze ze ogród mamy bo nawet nie mam jak z nim wyjść ponieważ on spi pijany i planuje nie iść jutro sobie tak o do pracy bo nie ... ***** ja oszaleje naprawdę

reklama
Hmm to faktycznie nieciekawie.może on nie umie się odnaleźć. Mój tak miał przez pierwsze dwa miesiące.ciągle awantury bo on idzie pojeździć z kolegami na motorze a ja wykończona najpierw po porodzie a później kolkami małego.zero zrozumienia.zaczęłam spokojnie z nim rozmawiać i prosiłam go o pomoc przy małym.za każdym razem mu dziekowalam i dawalam buziaka albo się przytulilam.wiem że to jego zakichany obowiązek ale on tego nie ogarnial.podziałało.teraz pomaga bez problemu i nie wychodzi ciągle z domu.staram się angażować go w obowiązki ale mam też czas dla niego.oni nie myślą jak my o dzieciach,domu i obowiązkach.dla nich to normalne że to wszystko robimy i oczekują że po ciąży nic się nie zmieni a ich kobieta nadal będzie miała dla nich czas.jak małe dzieci potrzebują uwagi + seksu.ciężko to zorganizować jak się jest zmeczona ale się opłaciło. Możesz spróbować. Tylko ze spokojem i cierpliwością. Na mojego awantury nie działają.:)

Do góry